Co vás rozesmálo aneb denní dávka optimismu

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj všichni, jsem tu sice teprve krátce registrovaná, ale napadlo mě založit diskuzi, do které si budeme moc chodit čerpat dobrou náladu, smích a optimismus ze života. Tak co Vás poslední dobou dostalo tak, že jste se ještě dlouho potom nemohly přestat smát? ;-) (Potažmo se řehtáte ještě teď? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
pandi tak to je presny, kamaradka si taky kupovala nejaky takovy propriety tenkrat a ja do toho ten kalich a jeste ze kterej teda, prodavacka to cetla, sermovala tam s tim, ja toho premyslela jakej mam rozptyl a borci ve fronte nevedeli kam se divat driv :-D :-D :-D i kdyz me vubec prekvapovalo co tam delali :-D
Odpovědět
Profilova fotka
no nevím, ale tenhle chlap byl rád, když se otevřela druhá pokladna :-D :-N a rozptyl mě pobavil :-D :-N
Odpovědět
Já poslala manžela před porodem pro síťované kalhotky - dodnes nezapomene, jak přemýšleli s lékárnicí nad velikostí a ona mu je názorně ukazovala, samozřejmě před frontou lidí :-D Prý příště mu mám nahlásit všechny údaje a on jen převezme balíček (Žádné příště nebude, stejně jsem je nenosila)
Odpovědět
Profilova fotka
pandi to verim ze tam bezel :-D :-D kdyz na me v porodnici kamaradka ten chranic vybalila tak mi malem vypadly oci :-D :-D :-D
Odpovědět
:-N pekné a čo keby za tým pultom stál muž a nie predavačka? Napríklad môj muž. Ten sa naučil predávať plienky, vložky, aj keď spočiatku teda problémy mal, ale tie kalíšky neviem ako by zvládal :-D
Odpovědět
Profilova fotka
G, ty mi taky nabízela, ale já je už koupila předtím :-D a asi mám stejně velký, ještě jsem je teda nevybalila, ale myslím si to :-D inki, by si zvykl :-D :-N
Odpovědět
Profilova fotka
miuš a proč? je to jen takovej klobouček srandovní :-D
Odpovědět
to ja taky nekdy bavim lekarniky - naposledy jsem chtela neco sterilniho na pelisek pro potkana po operaci. Tak zasel dozadu a dobrych pet minut tam s kolegyni vybirali nejlepsi vec na ten pelisek ... :-N Nebo jsem chtela neco na uvolneni hlenu v krku pro deti. Tak se me ptali, kolik je miminku, tak jsem nakonec zase musela priznat, ze je to pro potkana :-D . To jsou pak pohledy :-p ...
Odpovědět
Profilova fotka
filip :-D prej kolik je miminku :-N :-D :-D :-D
Odpovědět
filipovi, tak něco podobného se stalo mamce, když kupovala něco pro štěňátka - nevím, jestli to byl nějaký sunar nebo kašička nebo lahvička nebo něco takového a taky na ni koukali jak na debila, který neví, jak staré má dítě :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ja bych s klidem odpovedela ze tri mesice, co nezabije kojence nezabije potkana :-D :-D :-D
Odpovědět
filipovi a čo sterilného pre toho potkana ti dali? A chcel tam ležať? Lebo naša mačka po operácii chodila po celej izbe...inak nejaké veci pre zvieratá majú veterinári - napríklad sunar pre mačiatka :-) , možno majú aj fľašky :-N
Odpovědět
Článek se načítá
inkinka: nakonec mi rekl, ze to neni potreba mit sterilni a dali mi nejaky "ctverecky z gazy" - nevim, jak to nazvat ... ale kdyz si s tim dal takovou praci, tak verim, ze to vykoumal dokonale :-D . Zato pri tom druhym pokusu mi dali sirup na teplotu! nevim, jestli chteli potkana zahubit, nebo co :-N ... jsem to pak zkoumala doma a o hlenech v dychacich cestach ani carka ... ]-( Co kdybych doma vazne dite? :-N
Odpovědět
tak tá gáza aj mňa napadla, alebo nejaký široký obväz, to je dosť štandardná vec, ja som myslela, že vymysleli niečo špeciálne ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak by mu klesla teplota :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Včera jsem slyšela pravdivou historku, která mě dostala do kolen. Od mého manžela strýc pracuje u Maltézských rytířů a je správcem fary. Občas se najde nějaký bezmozek a faru nebo kostel počmárá nějakým sprostým ,stupidním, rouhavým,...vzkazem. I stalo se zase a nějaká ,, dobrá duše" - jedna baka o tom přišla hned referovat. A říká: " Máte tam na vratech napsané fixou nějakou sprosťárnu! Na toho prezidenta - Busch je vůl!" jen se podivil a šel. A na vratech bylo napsáno ,, Bůch je vůl" Naštěstí to šlo smazat dobře. Ale to byl fakt nějaký ,, inteligent" ten pisatel :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem kdysi viděla sbírku fotografií vchodů na fary..a na jedné z nich měli u dvěří cedulku Pneuservis (místo duchovní správa) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Toto neni muj vlastni zazitek, ale stoji za to: Nakup robertka na Hané. Takhle se kupují robertci na Hané. Ráda bych se s Vámi podělilao svůj zážitek z návštěvy zákazníků v našem obchodě. Věřte mi,ale měla jsem co dělat abych si udržela alespoň trochu vážnou tvář. Jednoho dne vešel do obchodu manželský pár ve středních letech.Již jejich příchod byl provázen větou ve stylu vesnické hanáčtiny:"Tož jsme v obchodě na bordél!!". Slušně jsem je oslovila a zeptala se, co mohu nabídnout. Muž:"Tož moja žena chce nějakýho žužlóna do baráku...Ja už pré stojím za hovno."Po chvíli jsem pochopila co vlastně požadoval,žužlón je vibrátor.Začala jsem paní vibrátory nabízet a pán se zatím rozhlížel po obchodě.Každou chvíli jsem slyšela jak z různých míst obchodu něco vykřikuje a všemu se diví.Co chvíli na mě zavolal,ukázal na biče a řekl: " .. tož to sem nevěděl,že tu máte aj zverimex,já si teda vezmu to udidlo s koulí pro kozla.Ludra fort mňa kůše a ten široké obojek na hafana,máme salašnika a to ho snad u bódy udrží."Asi jsem v první chvíli nevypadala moc duchapřítomně,ale pak jsem zákazníkovi taktně vysvětlila že jsou to věci pro lidi a používají se na praktiky sexuální magie. Pán zalapal po dechu a prohlásil:"Tož doprdele,co su magor?" Pak se po prodejně ozval hrozný smích a pán klečel na zemi v smíchu."Maruno podivé, oni tady majó aji uměló pičó." Manželka Maruna,která se mnou mluvila běžnou češtinou bez dialektu se již asi naštvala a zařvala na něj. "Te hanáko namrzlé,když ja možu mit umělýho vtáka,proč ty bys nemohl mít uměló pičó? Víš co,poď rači dom,ty umíš dělat akorát vostudu a chlastat pivo.Chytla manžela za ruku, mně se za něj omluvila a bez nákupu rychle opustila obchod.Mohu upřímně říct,že v prvních pár minutách jsem byla v naprostém šoku,jelikož jsem netušila, že v dnešní multimediální době se mohu setkat s lidmi,kteří se diví i nad latexovým oblečením, nebo na anální kolík zareagují slovy: "To si dám do prdele, abych se u teho neposrál?Maruno to si kópim,až začnu na jaře chodit do pola!!!" Celou dobu jejich návštěvy jsem sama zápasila se smíchem, bohužel jsem na všechny jeho hlášky zapomněla,ale bylo jich dost.Manželka vždy jen pozvedla oči do vrchu a omlouvala se mi.Stejně dlouho nezapomenu na to zajímavé pojmenování vibrátoru žužloň
Odpovědět
Profilova fotka
Reklama na rok kněží :-D Fajně to mají nacvičené, hošani. http://www.youtube.com/watch?v=U41x5d...
Odpovědět
Bonavoxa: To nějak nechápu :-N. Asi se chlapci nuděj :-p. Jinak, když už tady jede katolická zábava, tak jsem včera slyšela historku jednoho mladého manželského páru, který si zaplatil ubytko v Římě na Velehradě (tvářej se jako normální hotel) a když tam dojeli na svtební cestu, tak je šoupli s dalšíma 2 holkama na čtyřlůžák. :-D No, všichni se tomu děsně smáli ale já jsem málem vybuchla vzteky :-D. Jak někdo může být takovej primitiv, to teda fakt nechápu :-p :-D. Nuna: Dobrý :-D :-D :-D Úplně jsme u toho s manželem brečeli smíchy - jako kdyby tam došel někdo od nás z dědiny :-D. Ty pracuješ v sexshopu? To musí být zajímavá práce.
Odpovědět
Omlouvám se, přehlédla jsem první větu.
Odpovědět
Profilova fotka
Allegria: proč by se měli nudit? To nechápu zase já :-D Je to normální reklamní spot, který vysílají v Římě. Protože tenhle rok vyhlásil papěž rokem kněží. :-p
Odpovědět
Bonavoxa: A co to jako reklamuje? :-D Skákající bohouše ve Vatikánu :-D? Mě to přijde jak reklama na gigola všeho druhu :-D. Ale nic proti bohoušům, jen nějak nechápu význam, smysl, zacílení a další znaky, které dělají reklamu reklamou a dodávají výpovědní hodnotu a motivaci k nákupu, návštěvě, použití, atd... :-p To je vše ...
Odpovědět
Ženská připravuje volské oko a v tom vtrhne do kuchyně muž... "POZOR!!! POZOOOOR!!! VÍCE OLEJE!!! POTŘEBUJEME VÍCE OLEJE!!! SHOŘÍ TO!!!...POZOOOOR!!! OTOČIT, OTOČIT, OTOČIT!!!...HONEEEEM!!! POZOR!!! ZBLÁZNILA JSI SE??? TEN OLEJ!!! PROBOHA SŮL!!! NEZAPOMEŇ NA SŮL!!! KURVA PLOTNA!!! Žena už to nevydrží a úplně vynervovaná se ptá: "Proč tak řveš??? Myslíš, že neumím uděla volské oko???" Na to muž klidným hlasem odpoví: "To jenom pro představu, jaké to je když píčuješ do řízení auta." :-D :-D :-D (omluvám se za ty sprosté výrazy, ale bez nich už to není ono...) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Allegria: Gigolové? Koupě? Na co myslíš, holka!! :-N 8-( Nemůžeš pochopit něco, o čem očividně nemáš ani páru, sorry. Někteří lidé si myslí o kněžích kdovíco..a tohle je prostě taková sice trošku recese, ale zároveň i přiblížení se..že kněží se umějí taky bavit...dva z nich osobně znám. Není to spot pro širokou veřejnost..pobaví to spíš lidi, kteří nejsou úplně mimo.
Odpovědět
Profilova fotka
ivett.... :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
bonavoxa: asi jsem tedy taky totalne mimo, ale me ten spot taky nic moc nerekl. A to jsi prijdu celkem nad veci :-D Nacvicene to maji hezky, ale urcite znam humornejsi kousky. Myslim, ze to je jen o tom jaky ma kdo smysl pro humor nebo vkus, a nemusi byt hned totalne mimo... Holt jsou i vtipnejsi videa, chapu ze te to muze mrzet, ale ze by kvuli tomu vsichni, komu se to extra nelibi byli totalne mimo...to mi prijde taky jako totalne mimo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nuuna: Jenže tady nejde o to, aby to bylo extra vtipné a pánové se třeba stavěli na hlavy ap...aby to bylo vtipnější.. :-D Došlo mi, že to pobaví jen část lidí, kteří jsou ve věcech církve VELMI zainteresovaní..a ne jenom povrchně. A to nemyslím pejorativně. Takže tak... Tohle není věc pro pobavení mas. Takže určitě nikomu neberu jeho vkus :-D
Odpovědět
:-N hmm, absolutně nejsem "zažraná" do církve, ale mám pocit, že jsem klip pochopila, resp. to, co říká, problém je asi v tom, že se nejedná o prvoplánový vtip, který může stát sám o sobě, ale opravdu o situaci v souvislostech, něco jako některým cizím národům nevysvětlíte Švejka, když neznají souvislosti ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Gtver: ano, přesně tak :-D To je všechno a už to nechme být. 8-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?