x-) Jo jinak vcera jsem nafotila asi 500 fotek a priserne me to bavilo x-) dopoledne volejbal.. to bylo takove akcnejsi :-) a odpolko prcka s psikem.. a docela fajn fotecky... tak az je nataham a zmensim, tak se pochlubiiiim x-)
jojo, po tatínkovi, říkali, že se jim prostě žádný klučičí jména nelíbí, tak dají asi honza...
no už jsem si je u ní zamluvila, jsou mi sice na nohách a zadku volnější, ale je to pohodlnější a budu je muset zkrátit :-D Lucka teda zatím přibrala fakt jen na břichu, tak doufám, že to budu mít jednou taky tak ;-)
Anetko tak to je fajn.. me prijde.. ze td vetsina tehuli pribira jenom na brisko... ale jeste ma cas no;-)
Ted kamaradka ma termin vcera :-N ty fole =-) no a porad dobry, dobry.. a pak asi mesic pred ji malinko zadecek a nozky ;-)
taky Lucka říkala, že jí dřív přišly všechny matky s kočárkama tlustý a dneska že vidí samé hubené, co jim fakt narostlo jen to břicho, což je super...
no asi bych měla, ale nějak nemám chut dělat nic, jen čučet do blba, ani beremko mě nějak nebaví a není to určitě váma ;-) ale prostě jsem nějaká zdrblá :-|
tak se hlásím zpět, stehy jsou venku, ale ještě na tom musim mít týden nějaký special proužky náplasti aby se mi to nerozjelo...ale pořád jsem osypaná z těch klasických co jsem na tom měla předtim ato už jsem je před 5dny sundala...sem tam měla úplně osypanej čtvereček a svědí to jak blázen...
andrejko se ti nedivim, to je tim počasím, zalez pod deku a čti miminku pohádky nebo si něco pusťte...
jinak snad trochu pohnu s přípravama, tento týden možná půjdeme objednat dort, v neděli jedeme domluvit cukroví na výslužky, máme domluvenou schůzku na červen v Botanice ( ochutnávka vín a sestavení final menu)...tak uvidíme jak to půjde...