Nema cas? Nebo to odkladas jako ja? :-D
Kdyz jsem videla toho zubara poprvy, tak jsem myslela, ze se otocim na kramfleku a jdu domu... on totiz chlapec vypadal sotva na 18 :-N :-D Ale nakonec byl dobrej
já to nějak odkládám, nějak tam ne a ne zavolat :-D
mladej kolikrát lepší než starej dědek...;-) zrovna jak švára spadl ze střechy a byl nejdříve v nemocnici v Bene, tak se ptal nejmladšího doktora co by on s tím dělal( protože všichni se radili co a jak...) no a ten mladej říkal, že je ještě moc malý pán na to, ale že on by navrhoval operaci. Nakonec primář řekl do sádry a v Praze se zhrozili, že to mělo být hned operovaný 8-( mladýho člověka by klidně nechali zmrzačenýho 8-(
No to vis, sto lidi sto naozua a u doktoru to bohuzel plati taky....
vzdycky je lepsi se zeptat nekolika doktoru, at clovek vi jaky jsou moznosti...
Je fakt, ze i praktickyho lekare jsem mela mladyho a o to vic byl peclivej...pokazdy jsem u nej byla aspon pul hodiny i kvuli blby ryme :-N Proste si rad pokecal a hrabal se v knizkach :-D
Ale uz tam nechodim, protoze je tam doktru pet a nikdy nevis, kdo si te vezme...a ti ostatni stojej za houby, tudiz si hledam jinyho
no švára už má ortézu dole (po třech měsících :-N) , chodí o franckách a může se dotýkat 1/3 váhy těla...už prý může i řídit...Chodí na rehabilitace, má je 3xtýdně a má tam jít 18x. takže si myslím, že na začátku prázdnin bude snad chodit
ne v tom fakt nejsem 8-) mě bolí když to mám dostat :-|
no bez následků bude, to jo, kdyby mu bejvali nechali tu sádru, tak mohl mít prý klidně kratší nohu a pajdat a měl by artrózu :-N nebo co