mně mamka v pátek donutila zkusit kouknout přes její brýle a já přes ně skoro viděla... :-| má teda 1,5 dioptrie, já měla 3/4, tak si myslím, že tu 1 a 1/4 budu potřebovat. Taky mě teda asi z toho bolívá ta hlava, že je nenosím a mám takový tlak v očích, že mám pocit že mi tam něco praskne, mamka říkala, že to mívala taky :-| ch jo, tak co dělat ;-( si na ty brýle fakt nezvyknu ;-( ;-( ;-(
Anetko, tak čočky ;-) hlavně si takhle neubliž ještě více... :-| a brýle třeba doma, to si zvykneš, neboj ;-)člověk si zyvkne na všechno, si pamatuju, jak jsem nesnesla ze začátku tampony a ted bych nemohla vložky :-N :-D
čočku si do oka prostě fakt nestrčím. Si nevyndám ani řasu z oka...:-/ a u brýlí mi vadí ten omezený prostor vidění. Jsem je zkoušela nosit a nejde to, připadám si jak blb
jojo jdu na gel. Lucka tam nejdřív chodila na akryl a byla spokojená, ale prý se nesmí dělat těhotným kvůli smradu a jelikož tam bude se mnou, tak ten akryl taky nemůžu (bo by musela Lucka sedět na balkoně :-D) a dám gel
nevím, četla jsem to v maminkovským časáku, žádný lak, ani umělé nehty... :-| já nevím proč to vadí, prý jim to v něčem vadí u operace a je fakt, že u žadné operace nesmíš mít nalakovaný nehty a být namalovaná...