samozrejme, ze kytka uz do minilniho splneni nespada :-|
Tak je fakt, ze v tomhle mam doma uplny zlato... nekouka ani fotbal ani na formule :-D A hokej mu nutim ja
sany mně to taky tak přijde, možná by bylo lepší než nějaké trapné dary z povinnosti si zajít vždy na dobrou večeři, udělat si nějaký výlet, otevřít si doma láhev vína a pustit dobrý film apod. ;-)
anetko jo to je mnohem lepší, my většinou jdeme ne véču...ale dárečky samo dostávám taky :-D
a večer je hokej, takže to zas budu mít dvě hodiny času pro sebe :-D
Asi jo... :-N
Nejhorsi je, ze on je hroznej maniak na pocitac, programy, hry a vsechno takovy kolem informatiky...
takze vloni jsem dostala notebook, k vanocum nintendo DS
....pritom me by stacila blba kytka..ale on radsi vyhodi strasny prachy za neco co se libi jemu a ani ho nenapadne, ze ja o to zas tak nestojim...
Asi mu letos koupim k narozkam puget a hadry, aby videl, jaky to je, kdyz ten druhej u toho nepremejsli
no právě P chce, abych je měla, ale jsou červený a nechci, aby to bylo jako pěst na oko, bez brýlí být nemůžu, leda čočky a toho se bojím, navíc mě dost lidí varuje, že budu vypadat jinak a že když mě lidi neznají bez brýlí, tak je to blbý :-|
pandi podle mě je nej varianta zkusit si dát čočky, dají ti zkušební pár a pak si prostě vzít jednodenní vyjde to levněji než nové brýle..anebo pokud nechceš čočky a nemáš náhradní brýle tak si nech udělat nové a ty co máš si nech na střídání...
holky Vašek má v červenci 25 tak přemýšlím už ted co mu dám...zatim jsem přišla jen na Lego, protože to si sám nekoupí a poslední dostal jako malej, tak mu koupim nějaký auto z lega ať si má s čím hrát...no ale co k tomu netušim...