Ve kterých svatebních šatech se vám nejvíce líbím?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj, stále se nemůžu rozhodnout pro konkrétní šaty. Poradíte mi? Svatba bude v kostele, takže můžou být šaty i s vlečkou, ale netrvám na ni. Ve všech šatech v albu jsem se cítila dobře, mám asi dvoje favoritky, ale ještě bych chtěla znát nezávislý názor. Díky. :-)
Odpovědět
@ka1985 Já jsem taky pro trojku. Nevím proč má ta jednička zapínání nakřivo, ale je to hrozně vidět, asi je někdo neodborně zužoval, ale v těch trojkách jsi stejně nejštíhlejší. Možná je na mně spodek sukně zbytečně komplikovaný, ale sednou Ti nejlíp a krásně zdůrazní štíhlou siluetu.
Odpovědět
@minina Já jsem pro šaty č. 3 nebo č. 5. Záleží jaký chceš styl.
Odpovědět
Mně se na tobě nejvíc líbí šay č. 2.
Odpovědět
@ka1985 Mě se na tobě nejvíc líbí šaty č. 3. Podle mně nemá cenu, abys byla celý den nervózní z jedniček a bříška.
Odpovědět
A odpověd pro Ka1985 je č. 3-ty se mi na tobě líbí nejvíc.
Odpovědět
Mně se na tobě nejvíce líbí 3 nebo 5. :-)
Odpovědět
@ka1985 Mne sa na tebe najviac pacia 3, su krasne a pristanu ti. Aj saty c.1 su krasne, ale mas pravdu, robia ti brusko... aj ked nechapem preco, kedze podla ostatnych fotiek si stihlucka... Takze jednoznacne c.3, ale skusila by som pod ne inu spodnicu - ta co ju mas pod nimi teraz, vytvara taky "hribik" zo sukne, asi by to chcelo, aby bol posledny kruh spodnice nizsie alebo mensi.. ;-)
Odpovědět
@lucil07 Děkuji. @radkaja Taky se mi líbí oboje. @beronsche Protože to bříško, tam mám. :-) Sice žádné velké, ale je tam. A nenašla bys nějaký obrázek té spodničky, protže asi netuším, :-| :-) @anaj83 To máš pravdu.
Odpovědět
Já pořád ty pravé šaty nemám-protože na postavu kdy mám břicho jak v 5. měsíci a prsa nulky o jde těžko:)
Odpovědět
@lucil07 Prsa vycpat ,břicho stáhnout. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
dík moc všem za hodnocení. já to mám momentálně tak, že totální srdcová záležitost jsou ty č. 5, jen nevím, jestli ti to můžu dovolit, nerada bych zvolila něco, co je na mou postavu nevhodné. č. 3 jsou krásné, ale je to taková klasika a sázka na jistotu :-) pak se mi hodně líbí č. 2, jenže ty mi úplně nesedí přes boky, a je to i vidět.
Odpovědět
@radkaja Snažím se snažím:):)
Odpovědět
Článek se načítá
@minina Já jsem asi jediná, ale mně se ty č. 3 nelíbí vůbec :-o Moc ti sluší ty dvojky a pětky-máš hezkou postavu a určitě si takové sexy šaty můžeš dovolit.
Odpovědět
@minina mě se nejvíce líbíš v těch 3.Promiň, že to tak řeknu,ale mě se zdá, že ti ty 5 zvýrazňují boky, je to jen můj názor, nemusíš se ho držet, ale zase mě 3. :-)
Odpovědět
@minina Taky bych nevolila č.3, jako sluší Ti, proč ne, ale není to takový to "ono". Já bych volila šaty č.2, máš v nich úžasnou postavu a celkově jsou zajímavé a fakt Ti sluší :-) Na šaty č.5 mám stejný názor jako @ka1985, že Ti příliš zvýrazňují boky. Přestože postavu máš nádhernou a určitě si je dovolit můžeš, protože kdo už potom jiný,tak Ti od pasu dolů podle mě nelichotí, což u těch např. č.2 právě naopak - ty podle mě hodně lichotí Tvojí krásné postavě x-)
Odpovědět
za mě číslo 5!
Odpovědět
@fangi @minina mě v těch 2 stále něco chybí, ale je to možná fotkou. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky díky moc, fakt mám velké dilema mezi 2 a 5:) ještě půjdu omrknout další, ale chtěla bych něco netradičního, což tyhle splňují. Spíš něco elegantního a sexy než klasickou princeznu:) jinak ty fotky nejsou moc kvalitní, přece jen foceno na mobil:)
Odpovědět
Profilova fotka
@minina Já být tebou, tak bych se těch "pětek" nebála. Jasně, že třeba zvýrazňují boky víc, než ta klasika - to je prostě tím střihem dáno, ale ty máš výhodu, že si to můžeš dovolit a pořád jsi v nich štíhlá - tak by byla škoda to nevyužít. Nebo si je běž ještě jednou zkusit a vem si s sebou několik lidí, ať to posoudí naživo - z jedné fotky se můžem plést. Ale mně se v nich líbíš nejvíc a jsou originální.
Odpovědět
Profilova fotka
@romcovaklarka no kámišce, co byla se mnou se líbily nejvíc 4-ky :-) Mě se ty 5-ky líběj hodně, ale nerada bych, aby se mi svatbčané smáli :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@minina Tak to si myslím, že FAKT nehrozí... chlapi budou slintat a ženské blednout závistí ;-) Jako oni ti slušej všechny, ale zrovna v těch 4 (aspoň teda na fotce) mi připadá, že tak nějak nevynikáš...
Odpovědět
Profilova fotka
@minina toho se, myslím, bát fakt nemusíš, já bych měla spíš obavu, jak se mi v tomhle střihu bude chodit, tančit apod., ale pokud to při zkoušení nebyl pro tebe problém, tak do nich jdi, jsou určitě mnohem šmrncovnější než 4
Odpovědět
já souhlasím s holkama, ty 4-ky neeeee!!!! ty 5 jsou bájo, mít postavičku jako ty, jdu do nich (jsem sice taky hubená celkem, ale malá, a vypadala bych blbě). takže i já ti je můžu závidět:-) jdi do nich! a že se ti budou smát??? na to jsi přišla sama co? BLBOST!!!! :-D ;-)
Odpovědět
Ahoj holky, mohly byste mi prosím pomoc s výběrem šatů? V kterých se vám líbím nejvíc? Podívejte se do mého fotoblogu. Díky :)
Odpovědět
Profilova fotka
@summerblue Tak za me ty posledni...foto 5 a 6 x-)
Odpovědět
@summerblue Já jsem pro první, podle mě ti sluší nejvíce...asi jsi v nich bez podpatků že jo?
Odpovědět
Profilova fotka
@summerblue ty první sedí krásně až po boky (shora), ale ta sukně vypadá trošku jak "povadle", ale možná to jen klame. To druhé podle mě moc nesedí (pod prsama vlevo nějaký hrbol), ta sukně je za mě ošklivá. Ty třetí jsou hodně originální tím spodkem sukně, nevím, jak je to s pohodlím při chůzi. A taky trošku razí ta výšivka na sukni, ale to zas může ve skutečnosti vypadat jinak. Podle mě ti hodně sedí střih šatů, který je uplý až k bokům, máš krásnou postavu a vypadá to hezky. osobně bych zkusila stejný střih s jiným typem sukně :) Třeba takhle?
Odpovědět
Take se mi nejvic libi ty prvni. Fakt ti to v nich moc slusi!
Odpovědět
@aimirin: podpadky jsem měla a to dokonce 10 cm. Museli by mi ty šaty zkrátit, ale to by neměl být problém. Pak by ta sukně pěkně splývala.
Odpovědět
hlasuji za prvni... :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?