Ve kterých svatebních šatech se vám nejvíce líbím?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj, stále se nemůžu rozhodnout pro konkrétní šaty. Poradíte mi? Svatba bude v kostele, takže můžou být šaty i s vlečkou, ale netrvám na ni. Ve všech šatech v albu jsem se cítila dobře, mám asi dvoje favoritky, ale ještě bych chtěla znát nezávislý názor. Díky. :-)
Odpovědět
@jana_alex jednoznacne tie prve, tie su krasne! ;-)
Odpovědět
@jana_alex z těhto dvou? tak to je jednoduchý, ty první. :)
Odpovědět
@jana_alex : dobre ranko- prve :)
Odpovědět
Profilova fotka
dobre ranko, taky mi z toho uz zacinaji prechazet oci... tak ktere? :-S
Odpovědět
Profilova fotka
@jana_alex ja hlasuju pro ty 3ti ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jana_alex Ahoj taky jsem pro ty první ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jana_alex aj mne sa veľmi páčia tie v prvom-ľavom stĺpčeku (teda ak dobre vidím a máš tam len dvoje šaty :) )
Odpovědět
Profilova fotka
@markyusa03 mne sa pacia 22 a 24. hlavne tie 24 su krasne, mas v nich peknu zensku postavu. z akeho salonu su? a nevies, co je to za model?
Odpovědět
Profilova fotka
@verylka Jako že ani jedny a mám zkoušet dál, jo? :-)
Odpovědět
@jana_alex Ty první se mi líbí víc :-)
Odpovědět
@la.bella saty č. 24 jsou - jestli se samozrejme nepletu - maggie sottero rachell :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@la.bella ty 24 jsou ze salonu Maggie v Praze - model Milana
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@jana_alex u těch prvních ti líp sedí vršek, ale sukně na můj vkus moc nabíraná, ale jestli se ti taková líbí, tak ty první jsou lepší
Odpovědět
Profilova fotka
@markyusa03 Mě se na tobě líbí šaty č. 18, jsou jednoduché, elegantní a vypadají luxusně a pak šaty č. 23
Odpovědět
@markyusa03 jeje....ja jsem si nevsimla, ze mas ocislovane saty ;-) to jsem ale blba :-) ja jsem psala o 24. obrazku v poradi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@markyusa03 Oprava, ne č. 18, ale 19... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@markyusa03 Jak jsem ti psala do alba, já jsem pro 17 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ptjj Chtěla jsem hladkou sukni, ale sehnat něco takového - nadlidský úkol... Takhle je ještě celkem v normě :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@meinzi. tak to mas pravdu, ty jsou Rachell :)
Odpovědět
Profilova fotka
@jana_alex já jsem zkoušela skoro samé hladké sukně, nemyslím, že by to byl problém, v Nevěstě jich měli docela dost a koukám, žes tam taky byla - v Letňanech, že?, zkoušela jsi i Pankrác?
Odpovědět
Profilova fotka
@ptjj Zkoušela jsem i Pankrác a tam jsem si nevybrala vůbec nic. Byla jsem v Nevěstě, Adině, San Veritá, Venesis, Andělském studi, Maggie... Korzety mi sedí v pohodě, ale díky mým širokým bokům jsem se do některých šatů ani nedostala nebo mě obepínaly tak, že jsem z celých šatů viděla jenom vystouplý boky... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@jana_alex fakt? tak to je zvláštní, já jsem s tímhle problémy neměla......tak hodně štěstí při výběru, ať nakonec zvolíš správně...............jak říkám, z těch dvou jsou lepší ty první
Odpovědět
@markyusa03 Za mě šatky č.10,18,19...když to vezmu teď z toho rozšířeného výběru, co jsi přidala dneska. Rozhodně se mi na Tobě líbí tento typ šatů, šaty bez ramínek, vzadu vlečka...apod. :-)
Odpovědět
@jana_alex Tak u Tebe není co řešit, jednoznačně Ti víc sluší ty první šatky, vypadáš v nich moc dobře!!! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ptjj Díky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jana_alex za mě druhé...
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@ni.kolet ta je tva?
Odpovědět
Profilova fotka
@dada0079 Áno, to sme včera boli v sade zbierať slimáčikov, viď foto a potom som to večer písala. Skončila som po polnoci.
Odpovědět
@ni.kolet fakt dobry za me tam mas hlas :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?