Ahoj, stále se nemůžu rozhodnout pro konkrétní šaty. Poradíte mi? Svatba bude v kostele, takže můžou být šaty i s vlečkou, ale netrvám na ni. Ve všech šatech v albu jsem se cítila dobře, mám asi dvoje favoritky, ale ještě bych chtěla znát nezávislý názor. Díky. :-)
@jana_alex já jsem zkoušela skoro samé hladké sukně, nemyslím, že by to byl problém, v Nevěstě jich měli docela dost a koukám, žes tam taky byla - v Letňanech, že?, zkoušela jsi i Pankrác?
@ptjj Zkoušela jsem i Pankrác a tam jsem si nevybrala vůbec nic. Byla jsem v Nevěstě, Adině, San Veritá, Venesis, Andělském studi, Maggie... Korzety mi sedí v pohodě, ale díky mým širokým bokům jsem se do některých šatů ani nedostala nebo mě obepínaly tak, že jsem z celých šatů viděla jenom vystouplý boky... :-(
@jana_alex fakt? tak to je zvláštní, já jsem s tímhle problémy neměla......tak hodně štěstí při výběru, ať nakonec zvolíš správně...............jak říkám, z těch dvou jsou lepší ty první
@markyusa03 Za mě šatky č.10,18,19...když to vezmu teď z toho rozšířeného výběru, co jsi přidala dneska. Rozhodně se mi na Tobě líbí tento typ šatů, šaty bez ramínek, vzadu vlečka...apod. :-)