Ahoj, stále se nemůžu rozhodnout pro konkrétní šaty. Poradíte mi? Svatba bude v kostele, takže můžou být šaty i s vlečkou, ale netrvám na ni. Ve všech šatech v albu jsem se cítila dobře, mám asi dvoje favoritky, ale ještě bych chtěla znát nezávislý názor. Díky. :-)
@minina za me urcite trojky, i kdyz nemusim nabirane sukne, ale maji krasne reseny vrsek a sedi ti nejlip, 4 a 5 te podle me zbytecne rozsiruji, 1 taky dobry, ale ta barva mi k tobe nesedi
@minina Takže za mě ti nejlépe sednou trojky, dělají hezkou postavu a i celkově se mi líbí.
Jednička - možná je to kvalitou fotky, ale přijde mi to jak ušitý ze záclony
Dvojka . máš nádherný pas a zde vynikne, ale teto střih z tebe dělá trpaslíka
čtyřka - zbytečně mám dojem, že zaniká tvá štíhlá silueta
@minina Tak já jsem pro ty poslední, vypadají krásně, krásně Ti sedí, nejsi v nich kratší ani bez podpatků, takže s botama to bude bomba a nejsou tak okoukané a obyčejné, jako ty ostatní. První se mi na tobě teda taky líbily, ale ta barva je na fotce otřesná, vypadají jako zaprané.
@minina
1. pekné aj sedia, len asi inú farbu...
2. tieto Ti tiež pasujú (veď čo iné s takou štíhlou postavou), ale mne sa zdajú prezdobené a také čo ja viem... asi to nie je len môj štýl
3. tretie by som si na Tvojom mieste nevybrala
4. tieto štvrté sa mi veľmi páčia, ale asi je to škoda na takú postavu :)
5. nádhera! (teda podľa mňa) robia Ti krásnu ženskú siluetu, naozaj málokto si tento typ šiat môže dovoliť (ešte je však na mieste otázka že ako sa v nich chodí a sedí....) a nezdá sa mi že by ťa skracovali...
Aj ja si už chcem vyskúšať nejaké princeznovské krásne šatočky x-) x-) x-)
@minina
jedničky - nevynikne pas
dvojky - sedí krásně, ale ta sukně mi vadí, volány se mi nelíbí
trojky - krásné, honosnější, líbí se mi nejvíc
čtyřky - krásná, ale zaniká v nich tvá postava, což je dost škoda
pětky - sexy, dobře sedí.
Nejvíc se mi líbíš v těch trojkách:o)
@romcovaklarka No ty první jsou asi samy o sobě nejhezčí, ale přijde mi že tě dělají takovou rovnou, nemáš v nich pas. Jako štíhlá v nich jsi, samozřejmě, ale nejsou tam ty ženské křivky ;-) Ale možná je to fotkou.
@ka1985 No když se ptáš, tak trošku jo - maličký, ale oproti ostatním šatům z těch fotek tam trošinku je... Ale jak říkám, ty máš super postavu, takže štíhlounká v nich rozhodně jsi. To jen když to porovnám s jinými střihy, tak třeba v těch prvních ne nejvíc.
@ka1985 Jo, v trojce máš postavičku parádní (jakože asi to není šatama ale postavičkou ;-)). Ale jestli se ti jinak ty šaty nelíbí, tak to zas nemá cenu, aby ses necítila dobře. Jako zvýraznit bříško, skrýt bříško - to jsou pojmy, které u tebe zas tak moc neznamenají, ty snad břicho ani nemáš :-D
Mě se právě jedničky i trojky líbí, takže mám celkem dilema. Klarinko, děkuji za pochvalu, ale bohužel mám, takže pokud bych se rozhodla pro jedničky, musím zamakat. :-D
@ka1985 Bříško nebříško (může to být i fotkou) - mně se na Tobě přesto líbí nejvíc ty první (u těch třetích - od fotky 15 se mi vůbec nelíbí řešení sukně).. ale hlavně se v nich musíš cítit Ty.. já si byla zkusti šaty v úterý - u žádných jsem si neřekla - jo, tak to jsou ony.. tak hledám dál.. jen nevím, jestli nejsem moc vybíravá :-) Dej nám pak vědět, jak ses rozhodla..
@ka1985 Tak podlě mě ti nejvíc sluší šaty č.3 a č.4. Pokud se rozhoduješ mezi č.1 a č.3, tak za mě č.3 ;-) Ale když si vezmeš č.1, tak chybu určitě neuděláš, taky ti sluší, ale podle mě č.3 víc :-)