Zdrvím Kladeňačky a všechny, co plánují svatbu na Kladně! Jak se vám daří vybírat šaty, místa hostiny, fotografy...? Ráda uvítám pár rad, vyměním si zkušenosti atd.
@ver.kkk a ty nechceš ty minidezerty z e-dortů? Mně totiž moc chutnaly. Také ještě uvažuji o tété mimě. Byla jsem tam v neděli a nakoupila pár dortíků na zkoušku, byly dobré, ale z e-dortů trochu lepší, takže vezmu asi minizákusky na e-dortech. Je fakt, že v mimě jsou dost levné. Já budu do výslužek dávat akorát koláčky, loni jsem byla na dvou svatbách a dostala výslužky, ve kterých byly i minidezery nebo kousek dortu a ráno to bylo takové rozplizlé a ne moc jedlé :)) takže nechám asi jen koláčky
@ver.kkk My výslužky nedáváme... :-N jen dáme mandličky a přemýšlím nad domácíma perníčkama s datem svatby.ale nevím.Jinak nic.Jj,na náměstí.U základky. ;-)
@lostakova jsou supr.jdi do nich,pokud se vám líbí.
@eupha no nevím, mě připadají z e-dortů fakt malinké, podle fota tedy:-), nevím ještě, mám už udělanou objednávku, a říkala jsem si, že bych ty minidezerty mohla mít i levnější. To máš pravdu s těma výslužkama, minulý rok jsme dostali kopu dortů, a bohužel ráno nebyly nic moc, no chce to promyslet:-)
@eupha A na koláčky do MImy půjdeš kdy?ani nevím,jestli je maj bez objednání...Jinak souhlas.ještě maximálně do výslužek cukroví,jiank fakt nic jinýho nedávat.
@porodnibabka No mě už to přijde taky trošku moc:-)najedí se, dort, raut, pití a ještě chystat výslužky domů, ale bohužel jsme byli na několika svatbách a dostaly jsme domů krabice jak vrata:-(tak to musím oplatit, a takže to dát všem no.....mandličky na stůl jsem taky přemýšlela, a nebo něco originálního jako jsou perníčky, ale já je teda neumím:-)a říkala jsem si že bych něco vyrobila, přemýšlím si koupit silikonovou formu na taková malá srdíčka (asi 3-4 cm) a takovým prolisem, a nalít do toho čokoládu a nějak hezky to pak zabalit:-)
@ver.kkk taky by to šlo. ;-) Já ty perníčky právě snad zvládnu,jen se bojim toho zdobení,ale snad to bude ok.Nechci nic složitýho.Pak taky od nás dostanou noviny...My jsme na svatbě právě nic moc nedostali,jako výslužku,takže to prostě neřešim.
@porodnibabka to teď máte dobrý:-)já asi koupím krabičky, a dám dam nějaké minidezerty a bude to, nám dávali fakt kusy dortů, ale né jako svatebních ale extra zase kupovaných, a už takhle mi to přijde dost jen za sladké:-)ikdyž u nás radši věneček než svíčková:-)to je fakt
@porodnibabka no ono si je právě musím objednat na místě je nemají. Chci tam tento týden zavolat a na stránkách píšou dodání 14 dní. Co se týká zdobení perníčků, tak jsem letos zdobila na vánoce a písmena mi šla daleko líp než nějaký obrázky :) takže pokud dáte datum svatby tak to bude v pohodě ;)
@ver.kkk :-D Fakt :-D Tak to u nás právě spíš obráceně.a co kdybyste doma napekli pár nějakých koláčů na pár plechu a pak to rozkrájely na malé orce.To by nemuselo být tak cenově drahé.
@eupha no jasně já vím:-)jsou to spíš sladké jednohubky:-)asi pojedu do unhoště a taky nějaké koupím na zkoušku, jo zítra ti pošlu to číslo na paní ze strašecí, má ty koláčky fakt prý výborný
@porodnibabka napadlo mě ještě si vyrobit vlastní čokoládky, koupit ty od milky, ale přesně nevím kde je mají, a udělat vlastní obal, a na to napsat třeba datum svatby a děkujeme nebo tak, byla by to zase piplačka jako s vývazkama:-)ale bylo by to pěkný tuším:-)co ty na to?
@ver.kkk Malý čokošky dělá i Orion.taky jsem to chtěla,ale je fakt,že by se to mohlo roztéct a aby to pak lidi vyhazovali...To teda nejsem blázen za to vyhazovat peníze.
já vím, ale skoro všechny kámošky to měly víš, nechci to mít stejné:-)ale jestli bych dávala dárečky, tak to asi vyhrajou stejně mandle, a budeš je mít v tylu?
@ver.kkk Koupila jsem takovou tu organzovou záclonu asi za 55 kč v Möbelixu,takže z toho ty pytlíčky nebo mošničky udělám. :-N :-D Jiný dárečky nevím.Vína jsou drahý...dobrý by byly ty perníčky.Na fler.cz je dělají na zakázku a myslím,že to zas tak drahý není.Podle toho,kolik jich chceš. ;-)
@porodnibabka no ty perníčky jsou krásný:-)napadá mě že babička by to určitě svedla:-)nechtěla jsem jí otravovat, ale kdybych jí pomohla:-)))asi to vyhrajou:-)
@porodnibabka ale ty jsou taky krásný, mě se moc líbí a i chutnaj, jen je u mě teda měl skoro každý:-)no holt mám kámošky které to měly hodně vylazené, možná proto jsem i tady:-)holky doporučily:-)