Zdrvím Kladeňačky a všechny, co plánují svatbu na Kladně! Jak se vám daří vybírat šaty, místa hostiny, fotografy...? Ráda uvítám pár rad, vyměním si zkušenosti atd.
@lostakova to jo,už to klepe na pupek... ;-) Můj drahý ted taky projevil zájem,že by rád dj,ale nehraje tu klasiku,nýbrž regae,drum´n base či jak se to píše apod.Takže mu asi vyhovim...Jinak zatim sbírám písničky do playlistu na večer,než bude ten Dj.No a hudbu v hospodě mám vymyšlenou.vezmu nějaký cdéčko s klasikou nebo Vangelise.Pokud to bude restaurace nabízet.
@porodnibabka Ředitel hotelu mi už před časem nabídl, že při obřadu a obědě nám pustí nějaký CD, tak jsem to prostě moc neřešila. Konečně jsme ale domluvili DJe a ten mi promlouval do duše, že si ho zaplatím na 24h, tak bych toho měla využít a že mi bude hrát celý den a na nějaký CD ať zapomenu. A má samozřejmě pravdu. Když ho tam budu mít, ať hraje. Takže budu muset udělat seznam, co chci, aby kdy hrál a co nechci. To mě nenapadlo, že ho budu mít zaplacenýho na celý den a ne od hodiny, takhle je to super.
@lostakova tak to je supr.To se moc nevidí.Většinou je to tak,jak píšeš.Od do a vše navíc si platíš.Ten náš dj je zase Lukyho kamarád,takže to je zase výhoda,ale jak jsem psala,je pro užší skupinu posluchačů,ale přesně to jsou všichni naši kamarádi :) No a pro ten zbytek bude od 6 do 10 hrát můj playlist z notasu.
Tak zkoušku účesu a líčení už mám taky domluvenou. Uskuteční se 20.4. Pojedu kvůli tomu přes půlku Prahy, tak to snad nějak zvládneme s budoucí švagrovou a malou neteřinkou.
@lostakova jak tu radila Berenika,někde u toho Kaufáče a pak ješt někde...Dávala mi typ jedna známá od přítelových rodičů...Přesně nevím kde,ještě se jí musim zeptat...
@porodnibabka Mě to u toho u Kaufu nějak extra nenadchlo. Mají to tam za dost podobný peníze jako v Bandi, ale působí to tam trochu jako ve skladišti. Přišlo mi že mají každý oblek maximálně ve dvou velikostech a ještě si musíš ohlídat, aby ti paní vůbec dala kalhoty a sako z jednoho obleku a ne každé jiné. A podle toho, co říkala paní, tak jim zboží chodí jednou za měsíc. Takže mi určitě vyrazíme do Prahy ;-)