Zdrvím Kladeňačky a všechny, co plánují svatbu na Kladně! Jak se vám daří vybírat šaty, místa hostiny, fotografy...? Ráda uvítám pár rad, vyměním si zkušenosti atd.
@porodnibabka Díky za tipy, jsem zvědavá co v pondělí vymyslíme. Nakonec to skončí tak, že půjdu jen s rozpuštěnýma jako vždycky :) Jakej budeš mít účes ty?
@eupha mám taky rozpuštěný,ale natočený a vzadu různě sepnutý...korunku a živé kvítí ve vlasech...Mám patku,takže jsem moc nemusela řešit prameny do obličeje.
Pořád bylo na všechno dost času a najednou mi z La Parku na můj dotaz, kdy můžeme přijít na schůzku, dnes odpovídají, ať přijdeme ideálně 1 měsíc před svatbou. Vtipný! To je totiž teď :-) Takže přes víkend pro ně musím sepsat seznam hostů, obědové a rautové menu a připravit si případné dotazy. Pěkně! Takže jdu na to, dámy! ;-) A do toho musím přes víkend stihnout rodinnou oslavu mého čerstvě nabytého magisterského titulu.
Jak se ve volném čase bavíte vy? :-)
@lostakova jéje,tak to si užij.Já už jsem ráda,že to máme za sebou.My budujeme hnízdečko.Respektive,ted už doděláváme takové ty titěrné práce a není to stále vidět :-( no,ale termín nastěhování se blíží.K mgr.moc gratuluju.Snad si to časem taky dodělám.Zatím jen Bc.No a pak to bydleníčko.Víc ted neřešíme,ale ono to bohatě stačí. ;-)
@porodnibabka A teď bydlíte kde? Spoustu věcí můžete doladit až po nastěhování, s tím si hlavu nedělej. Hlavně, že jste spokojeni.
Díky, ještě abych našla práci a pak budu taky spokojená ;-)
Jo, měla jsi rozlučku? Kde? To teď taky začínám řešit.
@lostakova ne,ne.Pojala jsem jeden večerní kávový dýchanek s bývalejma spolužandama a kamarádkama jako rozlučku a stačilo.Já na to moc nejsem.Ted bydlíme kousek od Unhoště.
ahojky, holky nevíte je možné dělat svatbu v zámecké zahradě i koncem března? asi se už konečně vemem..jsme spolu 3 a půl roku...prosím napište mi tipy , kde pak dělat hostinu a kolik stojí svatba na radnici a v zámecké zahradě...platí se i v pátek i v sobotu?
@kive76 Zeptej se na radnici.Zahrada je volně přístupná celý rok,ale jestli to tak platí i pro svatební obřady nevím,ale pochybuju...K cenám nic nevím,to ví Berennika.Jinak s hostinou.Přímo v Kladně nebo i v okolí?
@kive76 všude udělují výjimky,ale třebas je to za nějaký poplatek,ale domluvíš se s matrikářkou a ona ti řekne víc.Snad se na to vyplnuje i nějaký formulář a pak čekáš na schválení.
@kive76 Až budeš mít cestu okolo, zastav se na radnici. Dají ti užitečnou brožuru pro nevěsty, kde najdeš fakt užitečné info o úředních hodinách na různých matrikách, poplatcích, jsou tam kontakty, reklama, doporučení i nějaké čtení. Bude se ti to hodit ;-) Taky se tam můžeš zeptat na vše, co tě napadne a případně vyzvednout potřebné formuláře.
@danielita7 Ahoj Danielko , měla jsi určitě moc nádhernou svatbu , já jsem právě byla požádaná o ruku :-) .Líbila by se mě svatba na Kladně v zámecký zahradě prosím kolik to tam stojí a kde se objednává obřad . Díky za info
@ivapoc ahojky, děkuji moc, a zároveň moc gratuluji...pár fotek tady na beremese mám, tak se podívej jestli chceš, jsou to už 2 roky, páni, to to ale utíká :-)
Teď aktuálně nevím kolik se platí, ale vše ti řeknou na matrice, na Kladně...vše tam zařizujou oni a vše ti rádi určitě vysvětlí. Já platila snad 1000kč ( za to že si manžel bral cizinku, mně :-) ) no za samotný obřad snad chtěli 2000kč ale neřeknu ti to jistě :-) Jseš z Kladna?
@danielita7 Ne ,jsem od Rakovníka .Fotky jsem si už s dovolením prohlídla a moooc Vám to slušelo a sluší :-).Zkusím se tam jet pozeptat ,kolik by to vyšlo ? Ještě nevíme termín tak se je to jenom orientační , aby jsme věděli přibližný rozpočet . Díky za info a mějte se .
Svatba v Zámecké zahradě se objednává na matrice na Radnici v Kladně, stojí minimálně 3tis. (myslím, že také je rozdíl, zda to je v pátek nebo v sobotu), ale myslím, že se stačí pozeptat telefonicky, zda už přijímají rezervace na příští rok, nevím, zda není brzy ;-) . Jinak je to tam vážně super, krásně se tam fotí. Bylo by fajn založit téma na Svatby Kladno 2013 - možná by se našlo pár nevěst, které už tyto info mají. Pozor - není možné svatba v zahradě na svátek Sv. Vavřince - začátek srpna- to je zavřená. Hezký večer, Ivana Caltová, fotografka Kladno