Špatná zkušenost ve svatebním salónu

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj budoucí nevěsty a vdané paní :-) Založila jsem nově toto diskusní téma s cílem udělat stručný přehled prohřešků půjčoven a našich výtek k nim. Chtěla bych, aby zde každá z vás, která bude mít zájem přidat svůj příspěvek, napsala jen stručně: město-půjčovnu a konkrétní problém, nerada bych, aby se jako ve všech jiných tématech nakonec probírali i zde jiné věci- cílem tohoto tématu by měl být stručný přehled našich špatných zkušeností - a to pro informaci dalším děvčatům. Jinak je zde ještě další téma: byla jsem spokojená s tímto salonem, ve kterém zase můžete přispět svoji kladnou zkušeností. Samozřejmě je logické, že některé salony se mohou objevit v obou tématech, protože každá máme jiný názor a také různé zkušenosti. Děkuji všem za pochopení a přeji mnoho užitku ze získaných informací :-)
Odpovědět
Profilova fotka
a říká ti něco značka agnes ,? taky polská výroba a super kvalita- ještě lepší než ty ve slavičíně a taky pěkně drahé šaty :-|
Odpovědět
na tp Agnes jsem se třed dívala na internetu. Na jejich stránky. Něco mi na těch šatech chybí. 5íkáš, že josu drahé?? jak to víš, ceny tam nejsou. Ael zas nějak extra draze nevypadají, nevím no :-|
Odpovědět
Profilova fotka
no, asi tak okolo 10 - 20 000 na koupení, možná některé i véce. jak které, ale některé jsou vážně moc krásné a mají fakt velkej výběr. a něteré mi připomínají docela některé modely z těch špaělských kolekcí ;-) čím to asi bude? x-) no, jo, opičí se všichni, jeden po druhém
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, já byla ve dvou salonech. První byl Adina, moc milá slečna, :-) venovala se mi půl druhé hodiny.Řekla jsem jí termín 7.7.2007 a ona se sice divila :-o ,ale vyprávěla jsem jí o těchto stránkách, byla opravdu skvělá.Byla tam ale i jiná slečna a jsem ráda, že jsem jí neměla, ta už tak mile nevypadala. Šaty jsem si hned vybrala a domluvila se, že si je v lednu zamluvím. Pak jsem vyrazila do Andělského sv.centra. Přišla nám otevřít dost otravené slečna 8-( a posadila na pohovku s katalogama a odešla. Jak tu už někdo psal...No a tak jsme tam seděli cca 15 min,až to začalo být trapné..Hned jsem byla rozhodnutá, že tady nic.navíc katalogy nás nenadchly, načmáraly jsem si trroje šaty,abychom neobtěžovali. ]-( No ale pak si nás odvlekla do prvního patra a jako mávnutínm proutku se změnila v milou a ochotnou slečnu a nosila šaty jak zběsilá. :-) A to je vymýšlela sama, jaké by mi slušely. A tak jsem si vybrala i tam,.nádherné španělské.PRONOVIAS.Prý si je nechají i na příští rok. Už nikam jinam nepůjdu. A uvidím, které budou mít. To jsou mé zkušenosti. 8-)
Odpovědět
janae: Tak nakonec to vlastně tak špatná zkušenost nebyla, že? když sisi tam zamluvila šaty.. ;-) Ono někdy fakt je asi lepší dat na kvalitu nebo určitou značku,kterou si šlověk předvybere, než na úsměvy a přeochotu prodavaček...
Odpovědět
Profilova fotka
No nebyla :-) Šaty jsem si nezamluvila, nemam ještě termín,ale vybrala jsem si je.Jinak souhlasím, kvalita před úsměvem. Ale když jde oboje dohromady ;-)
Odpovědět
Souhlas s Petrakubou o těch polských šatech. Myslím, že i samm mluvila hlavně o špatných šatech. To, že byly polské je vedlejší. Zrovna tak to platí třeba o amerických. Stačí kouknout na tu hrůzu, kterou vydávají za americké. byla tady o tom řeč. Schema USA. nebo tak nějak.
Odpovědět
Mě je teda jedno jestli jsou šaty americké nebo české, hlavně, když se budou líbit a sedět. Však, kde je jistota, že jsou šaty opravdu americké, španělské......
Odpovědět
souhlasím. Ale fakt není problem si zjistit odkud šaty jsou. Původ všech šatů si můžeš lehce ověřit na oficiálních stránkách. Jestli někdo tvrdí, že např. šaty romantika jsou z anglie, tak to napadne každého, že je to nehorázná blbost. Když jsou to šaty např. ian stuart, tak víš, že anglické jsou. Jistě, že to není rozhodující, ale když ti takhle v půjčovně lžou, tak si piš, že asi moc seriozní firma nejsou. Jestli mají pěkné a kvalitní šaty třeba ´polské, nebo madarské výroby, tak jsem ráda, když to přiznají. aspoň jim můžu důvěřovat.
Odpovědět
Myslím, že jsme si každá nakonec vybrala šaty, které se nám líbily nejvíc. A ne proto, že jsou americké nebo turecké. Jen u značkových šatů víš, že úrověn a kvalita je ověřená , a že nenaletíš, nebo se nenecháš ukecat nějakou majtelkou, většinou malé půjčovny, která si nemůže dovolit finančně na nákup kvalitních šatů.
Odpovědět
já se zase přidám také k Nevěstě v Letňanech. Paní na mě vychrlila, jestli bílé nebo šampáň, korzet nebo šaty, zdobené nebo nezdobené. když jsem jí řekla, že se nebránim ani jednomu, ale chci je nejdříve zkusit, koukala na mě jak na blba, který ani neví co chce. Za chvíli přišla další a vychrlila na mě úplně stejný naučený otázky jako paní předtím. hned my vnucovali smlouvu. ale zase fotit jsem mohla, ale vypadli jsme s holkama co nejdřív. 8-( Potěšení 79 - já jsem měla teda moc dobrou zkušenost, obsluhovala mě také ukrajinka, byla ochotná, zkusila mi asi 15-tery šaty, na který jsem si ukázala, fotit jsme mohli taky. Byli jsme tam asi 2 hoďky a ani jednou se na mě špatně nepodívala. jen při mé otázce, jestli si tam zkouší každá tolik šatů mi odpověděla, že ne, že když je sezóna, mohou si tam nevěsty zkoušet pouze čtvery šaty (vyjde to na hodinu), tak aby tam další nečekali.... 8-) Adina - moc příjemná obsluha, ale nemám ráda přehrabovat se šatech, které jsou jenom na takovým malým kousku pověšené. ale jinak strašně milý. :-) Andělské svatební studio - maximální profesionalita, nejdříve Vám dají katalog šatů, které si vypíšete a podle toho pak přinášejí do kabinky. strašně milá slečna, mohlo se fotit, měla vkus, poradí se vším a ještě jsme si skvěle pokecali.... ;-)
Odpovědět
To Andělské studio je taky asi hodně vyhlášené, jak se zdá, ale do prahy nejedu... ;-) To mám z ruky. Ale taky asi pěkně drahé, že??
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Drahé?Je možná trochu dražší,ale šaty tam mají nádherné. Byla jsem ve dvou salonech a vybrala bych si v obou. když půjdu do dalších dvou, zase si vyberu, myslím. Není důležité, jak je salon vyhlášený, ale jak se tam k tobě chovají a co nabízejí.
Odpovědět
to je jasné, ale vyhlášený salon je vyhlášený právě proto, že tam mají dobrou obsluhu a kvalitní šaty ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hm, v prvním "příspěvku" jsem psala, jak na mě působilo ASS, oproti ADINĚ,nejdřív nic moc,ale pak naprosto v pohodě. V Adině byla jednoznažně lepší obsluha!V ASS to bylo neosobní. Ale stejně asi zamířím do Anděl.svt.studia. ;-)
Odpovědět
Já si budu taky vybírat podle toho jaké mají šaty a jen kdyby mi připadaly úplně stejné, tak dám na to jak se chovají. Hlavně ale taky podle toho jakou mají pověst, že šaty při vydávání jsou takové jako když si je zadáváme.
Odpovědět
Profilova fotka
To je jasné. Nějak to dopadne. Proto plánujeme dostatečně dopředu! :-)
Odpovědět
Nějak to dopadne? Bude to super :-D To si piš :-D
Odpovědět
pokud tady z toho do té doby úplně nezblbnete :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
No, holk,y to jestli jsou šaty z anglie nebo ne, vy vědět nemůžete- piodle jména se to určit nedá. ano, některé značky už jsou jasné podle jména, ale jiné ne- pokud jeto jen jméno jako Romantika, nebo tiffany nebo ckoliv jiného. Romantika je dovoz z anglie a poznáte to už podle značení velikostí- není nae klasické 34.36.38.40... ale v anglickém číslování 4,6,8,10.... stejně tak, jako to má schema usa- ale i když je to z ameriky, nemusí to být tak kvalitní, že? to že značku romantika si zde zaregistrovali čeští dovozci a pod touto značkou dovážení z anglie šaty od několika různých výrobců- tak to není nic špatného a nikde vám nelžou, ty šaty z anglie jsou !!! ale druhá věc je ta, že i tyto zahraniční firmy mají své fabriky většinou na východě- čína ,thaiwan.. - a to kůli levné pracoví síle, kdyby měli za práci a ruční vyšíání zaplatit pracovnici v anglii, v německu nebo jinde, tak se nedoplatí a ty ceny by byly úplně někde jinde. Však se podívejte- většina značkového zboží je vyráběna na východě, ale to jim neubírá na kvalitě a nesnižuje to odkud ta daná firma je.
Odpovědět
Profilova fotka
Samm: Bude to bomba!!!To si piš :-D , pokud tady z toho nezblbneme,effco :-D V sobotu si jdu šaty zmluvit do ASS, je to značka PRONOVIAS a jestli jsou španělské nebo ne, to je fuk. =-)
Odpovědět
Je to fuk. Ale pronovias je super a je to proto, že je to fakt španělská renomovaná firma. To třeba schema a spol. ameriku neviděly ani z rychlíku. Pronovias si můžeš najít i v tom španělsku a všude na světě. To, že romantika šije taky v číně je jasné, ale ty renomované firmy jsou schopny svou značku prodávat i v té anglii, nebo usa. Když si tu značku nenajdeš na ofišl stránkách. tak věř tomu, že nemá dostatečnou úroveň aby se tam prosadila. :-D :-D Ale nevím proč nepřiznat, že je to třeba česká firma, která si nechává šít v číně. To jsem si vše zjistila během své dlouhé a inspirativní přípravy. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
:-) , jasně, vím že jsou španělské, myslela jsem to obrazně :-) , není pro mě důleřité, kde se šaty šijí ale jak vypadají. Každopádně mám vybráno a to mi stačí :-D
Odpovědět
jeane: Gratuluji, vybralas asi dobře. Pronovias je prý špička, vím že patří pod jednu firmu s La Sposou a San Patrikem. Pročítala jsem rakouské Hochzeit časopisy a jsou na prvních stránkách. na Kolik tě ty pronovias vyšly?
Odpovědět
Petrakuba: Tp Schema USA Ti přijde dobré. Mně to příjde podle toho, co jsem viděla na net. straánkách příšerné...už jsem to tady někde psala, skoro před 10 lety se mi vdávala sestřenice a zhruba v něčem takovém,co tam nabízejí ted!!!! v roce 2006 . Prominte, ale toto mi nikdo asi nevymluví... :-N
Odpovědět
Ahojky holky. Chtěla bych vědět, zda máte některá zkušenost se salonem Jasmine na Mělníku. Nedávno jsem narazila na jejich stránky a šaty na nich byly opravdu super.
Odpovědět
Profilova fotka
tinkaj. mě se z jejich nabídky také líbí jen něco a spousta šatů je opravdu stylem jak z roku raz dva, ale taková ta jednoduchá klasika, to se tam najde a ěkteré jsou fakt pěkné, ale takových je dost málo. spíše průměr a pak ty staré typy. ale ber to tak, každá máme jiný vkus a je tu spousta holek, kterým se tyto šaty líbí ;-)
Odpovědět
Bydlím v Aši a navštívila jsem půjčovny v Chebu,Aši v Mariánských Lázních.Nejhorší půjčovny jsou opravdu v M.L.,neochota a ceny neodpovídaji danému sortimentu.Magnolie je opravdu velice drahá. Jestli mohu doporučit půjčovnu v soukromém domku na Švédském vrchu Salonek Michaela.Tam je paní opravdovou profesionálkou.Ochotně vám poradí a v žádném prípadě vás nežene do modelu,který vám nesluší.Svoji ochotou,vstřícnosti vás dokáže perfektně naladit. Já i moje kamarádka jsme si vybíraly šaty na maturák.S úžasem jsme koukaly ,co dokáže nakombinovat.Ke všem vybraným modelům máte zároveň boty a šperky.Je zde velký výběr, jak maturitních tak i svatebních,společenských šatů,též i pánských obleků.Můžete,zde salonek navštívit i v pozdějším čase a to do 22 hod..když se tel.objednáte.Mely jsme z této půjčovny super pocit.Doporučuji opravdu všem.Vše je vyvoněné a perfektně běloučké.Ceny jsou superrrrrrrrrrrr :-) :-D x-)
Odpovědět
Toto téma je o špatné zkušenosti ve svatebním salonu. Hrušková. pokud toto má být špatná zkušenost, tak to jsou na tom salony v česku hooodně dobře :-D :-D :-D Pochvala se ale fakt čte líp.
Odpovědět
Milá EFFCO,asi jsi dost dobře nepochopile text, který jsem napsala.Právě proto,že jsem s kamarádkou opravdu prolezla vešechny dostupné - dálkově nám možné půjčovny,tak je třebe i napsat o kvalitních půjčovnách,aby si mohly výbírat další zákaznice,které potřebují oblečení a neztracely čas , chozením po půjčovnách s arogantní obsluhou a nekvalitním oblečením,ale především tady jde o kvalitní a rychlé odbavení. Tady v té půjčovně je to prostě superrr. ;-) :-) :-D To jsi opravdu nepochopila, ale to nevadí, rádi jsme ti to napsaly znova. Je vidět,že jsi dosud nenarazila na profesionální přístup.My ano a proto se s tím dělíme i s ostatními. Teď právě volala další kamarádka,že tuto půjčovnu navštívila a je velice spokojená.Navštiv ji také a pak krafat nebudeš.Měj se O.H a kámoška. Půjčovna je v Chebu na Švédském vrchu. :-p ]-( 8-( :-S :-| :-x ]-( 8-( 8-( 8-(
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?