Máš také svatbu v červenci 2012? Přidej se.

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj holky,inspirovala jsem se a založila diskuzi pro červenec 2012,tak neváhejte a přidejte se,budu ráda,když se nás sejde co nejvíc :-D
Odpovědět
holky co budete dávat ženichovi na auto?
Odpovědět
Mě se v obchodě žádné nelíbí, prolezla jsem všechny půjčovny šatů, obchody a kromě jedniných(u kterých se mi zase nelíbí látka), takže nezbývá než ušít. Střih mají jednoduchý, prostřižené pod prsy a do A, chci takové, co pak ještě užiji aspoň někdy....
Odpovědět
@blanule76 tak to nezbývá, než popřát štěstí
Odpovědět
@handulilinka Ahoj, ženich bude mít na kopotě klobouk a na zrcátkách mašle. Jak to budeš mít ty?
Odpovědět
Profilova fotka
@handulilinka muj zenich bude mit vepredu organzu a maslicky na klikach a zrcatkach, ja budu mit stejne zdobeni jen budu mit navic vepredu srdce z brectanu
Odpovědět
Profilova fotka
@handulilinka zenich bude mit sikmo od leveho svetla k pravemu zrcatku vedene pruhy organzy (bila a vinova) stejne jako ja a v miste, kde ja budu mit velkou masli nebo masli s kvetinami bude mit cilindr:)
Odpovědět
Profilova fotka
@handulilinka cylindr s vínovou mašlí a šerpu
Odpovědět
Profilova fotka
@handulilinka My nic ;) Můj by se asi osypal, navíc to vypadá, že půjdou s mládencema pěšky. Takže zadek si povezu jen já, a to mě sveze svědkyně v bílém A3 - takže to bude jakákoli výzdoba zbytečná :-)
Odpovědět
Ahoj, holky, kde pořizujete mašle na auta? Nějaký zajímavý tip?
Odpovědět
já právě zvažuji, nechce se mi zas speciálně kvůli tomu kupovat cylindr,ale zkusím si ho půjčit v půjčovně svatebních šatů- pokud budou mít. Jinak přemýšlím jen o té organze, sama budu mít také jen organzu, popřípadě když seženu břečťan, tak bych z toho spíchla srdce
Odpovědět
@ivetnepo jestli myslíš mašle na kliky-zrcátka- tak jsem si je dělala doma z organzy a zezeadu jsem k nim přivázala slabou bílou stužku :-)
Odpovědět
na auta nic, nemáme to rádi. ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@blanule76 I tak si sikovna, ja si sotva prisuju knoflik
Odpovědět
Připojuji se :-)
Odpovědět
ahojky, tak jsem našla půjčovna s nejhoršíma šatama- to mi přijde tak o 15let zpátky- www.agenturathalia.cz
Odpovědět
Profilova fotka
@handulilinka no nevim, proc by to mela byt nejhorsi pujcovna s nejhorsimi saty... to je dost subjektovni postoj, mohou byt nevesty, kterym se saty budou libit i ja tam nasla par modelu, co se mi libily...
Odpovědět
Profilova fotka
Já se pokusím připevnit na ženichovo auto běžecké boty - drahý hodně běhá. Švagr fotbalista tam měl plyšový kopačák a byl hrozně nadšený, takže chci přítelovi taky vyrobit překvápko. Jinak holky nevíte jaké předpovídají na červenec počasí? Našla jsem jen minulé roky a pak astrální předpověď - tomu nevím, jestli se dá věřit :-D Zajímá mě první půlka července (13.7.) Nevím, zda shánět svetřík, gumáky a deštník...
Odpovědět
Profilova fotka
@handulilinka Taky nechápu proč by to měla být nejhorší půjčovna.. Například šaty na str. 27, 39, 40 a 50 jsou vyloženě krásné.
Odpovědět
@pestas @handulilinka mě teda až tak přímo o ty modely nejde-i když můj vkus to tedy není ani vzdáleně. Ale první co mě praštilo do očí je naprosto otřesná kvalita. Neforemné vršky-to nemůže sedět žádné ženské na světě, "vietnamský" satén-ještě kolikrát blbě střižený, příšerná řemeslná práce... děs. Jak může být např. jeden košíček na korzetu o dost viditelně vyšší nebo větší? Nechápu, tyhle šaty bych si nevzala ani zadarmo...
Odpovědět
@pestas a jak to tam připevníš-tu organzu ke světlu na autě? já už to někde tady viděla v albu (asi u tebe:-) ) a dost mě zajímalo, jak to je tam u světla přichycené...
Odpovědět
Profilova fotka
je to bud skripnute pod haupnu a nebo privazane... ale to privazovani presne nevim kam - to mi rikala ta co mi bude delat vyzdobu a i moje auto a zenichivo primo zdobit
Odpovědět
Ahoj holky. Chtěla bych se Vás zeptat nevíte v jakém pořadí nebo s kým by měla jet nevěsta a ženich na obřad v autě? Slyšela jsem různé verze, tak ted nevím :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@parajan ju zapomnela jsem to dat jako odpovedet tak znovu> je to bud skripnute pod haupnu a nebo privazane... ale to privazovani presne nevim kam - to mi rikala ta co mi bude delat vyzdobu a i moje auto a zenichivo primo zdobit
Odpovědět
@pestas jo takhle- já myslela, že si to budeš zdobit sama. No vypadá to na mě složitě-asi mu tam lupnu mašli a bude:-D
Odpovědět
Profilova fotka
@parajan kdybych si to zdobila sama tak bych to zaprve skripla pod haupnu a na druhe strane privazala za zrcatko a za druhe bych to nestihala, jelikoz auto prijede k nam az dopoledne, kdy budu cesana a licena a oblekana:)
Odpovědět
@m.o.n.i.k.a To pořadí si nejsem jistá, ale na obřad jede nevěsta s tatínkem ( v mém případě + řidič) a ženich jede s oběma rodiči. S nevěstou prý nemá jezdit maminka!! Nevím proč, ale byla jsem na to upozorněna.
Odpovědět
@cobaltino Mě by spíš zajímal konec července.. 8-) Ale je ještě asi brzo předpovídat.
Odpovědět
Profilova fotka
@m.o.n.i.k.a první jede ženich se svojí maminkou (a případně se svědkem), pak zbytek svatebčanů a poslední jede nevěsta s tatínkem (a případně se svým svědkem). Je to asi jedno, ale většinou se dodržuje, že na jedné straně kolony je nevěsta a na druhé ženich. A je lepší čekat na nevěstu, než na ženicha ;-) Taky jsem viděla, že jeli ženich s nevěstou spolu (a to jeli v prvním autě), ale i Kate přijížděla na svatbu jako poslední :-)
Odpovědět
@sarka49 @cobaltino holky díky za odpověd. Já pojedu s tatkou určitě, teda doufám, že přijede už tak dělal habaduru, že na svatbu nejde, jde mě odvést jen k oltáři a pak jede domů, no složité sněma a popřípadě i se ségrou, pro ty další musíme sehnat auta, protože nemají řidičáky :-)
Odpovědět
Děvčata, tak už se nám to blíží :-D Já začínám řešit, co bude po dni Dé :-) Jak plánujete tu anabázi s doklady? Občanka, pas, řidičák...to je jasné - ale je toho ještě mraky - která vlastníte auto, nemovitost a podnikáte? To to budete všechno obcházet? Nedá se to prostě někde nahlásit, aby si to úřední šiml nějak centrálně přebral? :-D Mějte se! :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?