Máš také svatbu v červenci 2012? Přidej se.

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj holky,inspirovala jsem se a založila diskuzi pro červenec 2012,tak neváhejte a přidejte se,budu ráda,když se nás sejde co nejvíc :-D
Odpovědět
1
63
64
@sarka49 Nemáš zač :). Jen bych ještě pro úplnost a případné hnidopichy :) dodala, že do společného jmění bude spadat vše, co JEDEN Z VÁS nebo oba společně nabudete za trvání manželství - v mém původním příspěvku mi to v jeho druhé větě vypadlo ;-) . Jojo, pořádek dělá přátele a dobré manželství :-D
Odpovědět
Profilova fotka
tak jdu vytvořit svatebni albicko, at neco malo ukazu :)
Odpovědět
Holky tak jak je :-) ? Všechny už máme po svatbě :-N !!!
Odpovědět
Profilova fotka
Joooo bylo to skvělé, úžasné a ještě lepší líbánky, tedy alespoň jejich první část..pokračování snad bude v září někde u moře. Už jen ty fotky od fotografa.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@framboise je fajne, mini svatebni cesta take byla krasna a uzasna a jedine co mi zatim chybi k uplne spokojenosti jsou fotky od fotografky:)
Odpovědět
@pestas my už je máme a musíme nějaké vytisknout do alba.
Odpovědět
My jsme měli 28. v sobotu svatbu a 1. ve středu už fotky :-N @lllcy @pestas no a svatební cesta bude první týden v září :-) . Ale svatba je úžasná věc - škoda, že už to nejde zopakovat, fakt nádherný den a hrozná spousta zážitků..
Odpovědět
Profilova fotka
@framboise my sme meli trochu narocnejsi foceni v exterieru, takze jsem mu rekla, at to udela poradne, ze na to nepospicham, myslim, ze po mne sel dokonce jeste na svatbu sveho bratra, takze az budou fotky tak budou. Video uz mam a to mi zatim staci ;-)
Odpovědět
@lllcy co to je náročnější focení v exteriéru :-) ? No my jsme taky nečekali, že budou tak rychle! Dělali jsme si srandičky, že buď jsme byli tak krásní nebo nás pan fotograf pořádně nevytunil a odflákl to :-D 8-) .
Odpovědět
Profilova fotka
@framboise hlavne jsme fotili v lomu kde jsme stravili asi 2 hodiny, stverali sme po skalach, sli sme do vody atd......takze to bylo i fyzicky narocne a v tech satech a strevicich po skalach to snad nemusim popisovat :-) Kazdy to dela jinak. Nam dela k tomu i prezentaci i klip takze chapu, ze to chce odevzdat vse naraz. Jen doufam, ze to zmakne do konce srpna ;-)
Odpovědět
@lllcy Taky máme slideshow :-) . Tý jo, tak to jsem zvědavá na fotečky :-) . A co šaty - přežily to?
Odpovědět
Profilova fotka
@framboise no prezili, ale spinave jak prasatko zespoda, trochu dotrhana spodnice, ale nechteli nic doplatit, kdyby videli v salonu, co jsem s nima provadela :-D jen destnik jsem zlomila, zakze jsem ho musela doplatit a mam ho doma zmlomeny...
Odpovědět
Článek se načítá
Holky, to je v pytli, že si tu svatbu nemůžem zopakovat:-D
Odpovědět
Profilova fotka
@handulilinka hmm tak me dnes psala fotografka, ze se moooc omlouva, ze toho ted bylo hodne tak pry by snad mely byt do konce tohoto tydne:( fnuk asi se nedockavosti zblaznim
Odpovědět
@parajan že? To si pořád říkáme s mojím...
Odpovědět
@pestas To je ještě dobré, i tak fotky budete mít celkem brzy... My si ještě počkáme minimálně do konce srpna. Naše fotografka má termín dodání 4-6týdnů, ale počítám se 6ti. Fotí tři svatby týdně a každou svatbu většinou celý den a zpracovat i 500fotek je záhul:-) Jenom nám jich "dluží" kolem 300:-) Ale taky se nemůžu dočkat:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@parajan jj ta nase foti krom svteb jeste mimina, tehule, boudoir a tak a pry od svatby zatim kazdy den mela foceni, ale dnes mi psala ze do konce tydne nam je udela, i kdyby mela umrit:)
Odpovědět
my budeme mít fotečky taky do konce srpna, pár nám jich poslala jako ochutnávku :-) Ale nechám to ni, jak bude stíhat, taky toho má dost na focení. A ty vzpomínky jsou ještě tak čerstvé, že fotky zatím nepotřebujeme :-D :-D :-D . Zítra si jdeme pro oddací list, takže mě čeká maraton se změnou příjmení. Sice už mám telefon ( z pobočky) a čez (přez internet VOK) zařízený a teď jsem koukala na katastr a mám tam zapsané nové příjmení. To byl fofr, ještě nemám ani zažádáno na novou OP :) škoda, že si to takhle neřeknou banky a pojišťovny =-)
Odpovědět
Tak to my fotky měli fakt rychle a jsem ráda- všichni se už po nich ptali. Včera jsem si říkala, že bych si ten náš den ještě zopakovala a tentrokrát si ho užila ještě více. Bylo to fatk super, ale moc rychle to uteklo a stále mi to připadá, že se to vlastně ani nestalo ale jen se mi to zdálo. Pozitivní je, že nové příjmení už mi jde říkat bez soustředění
Odpovědět
@handulilinka Já byla v pondělí hned po svatbě na poště pro obálku na podpis. Tak jsem na ten lísteček začala prvním písmenem svobodného příjmení, kousek jsem vynechala a začala jsem znovu :) Jen občas do telefonu se mi to nepovede na poprvé.. Ale zvykám si :)
Odpovědět
Profilova fotka
no holky tak podpis mi problem nedela, na nove jmeno bez obtizi slysim i u lekaru apod., ale jedine kde mi to jeste uplne nejde je telefon:) Mam porad tendenci se hlasit starym jmenem:)
Odpovědět
Profilova fotka
@pestas Taky bojuju s telefonem a jednou se mi povedlo se podepsat starým příjmením, ale jinak v pohodě :-) Jen mi to přijde takové divné, když mě lidé oslovují novým příjmením. Jako bych to ani nebyla já.
Odpovědět
@eliska_z tak to mi nedávno kamarádka řekla, že Hana Kor....už neexistuje. To bylo pěkně hnusný. Jednou si zvykneme jako všechny
Odpovědět
1
63
64
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?