Ahojky, tak naštěstí místo obřadu a místo hostiny už mám zajištěno..To bylo první co jsem sháněla, protože mi každý radil,že pak už bude pozdě a plno,takže to už mám...Teďka mě čeká další věc a to je DJ, protože žádného neznám a nemám s žádným zkušenosti,tak to bude asi loterie,neznáte náhodou některá nějakého? Co se týče přítele,tak mi nechává volnou ruku, protože si navíc dáváme dokupy bydlení,tak tvrdíme,že on má na starosti stavbu a já zase svatbu :-)
Hudbu máme zamluvenou, naštěstí zná snoubencova maminka jedno dobré duo, sice jsou to sólisté dechovky, ale zahrají prakticky cokoliv. Měli jsme je na oslavně "tchánových" šedesátin a bylo to super ;)
Vitam nove budouci nevesty. :-) No my ted taky resime hlavne hudbu. Ale mame neco rozjednano, tak uvidime. Jinak behem tohoto tydne objedname oznameni, tak to bude dalsi vec z krku. A vcera jsme koukali na prstynky, ale jen pres net a libi se nam jedny, ale obchod maji v Litomericich, coz je zase uplne z ruky. :-D
lentilkasarka: Tak to jsem ráda, že nejsem sama:-) Chceme to stihnout do svatby dodělat,tak uvidíme.
moncik21: To jste celkem rychlíci, na oznámení se musím taky někde kouknout, prstýnky jsme zatím neřešili,pořá si říkám,že je čas :-) Ale jak vidím,tak není :-)
my máme z anglie jen jednu sestřenku, ale i tak bych dopředu chtěla vědět, jestli dorazí nebo neeee, ona je velká cestovatelka ;-) stejně jako moje kamarádka, která přiletí na svatbu nejspíš z jihovýchodní Asie, kde má nový kamarády :-) pořád jí říkám ,že z Prahy by to měla blíž, ale nedá si říct :-D
@moncik21 Aha...to jsem nevěděla, tak to joo.. U nás s tím už každý počítá a nemáme nikoho ze zahraničí,tak to jsem v klidu. Chtěla jsem se zeptat, jak dlouho před svatbou jdete zvát hosty?
My jsme to třeba brali tak, že ten, kdo to ví (z rodiny), tak jsme to oznamovali s tím ,že je zveme a s oznámkem potom dostanou kartičku "Zveme Vás ke svatebnímu stolu" a tím asi šmitec ;-)
@sari_nka no my budeme mit anglicany, polaky a zrejme i japonce :-D Aspon bude nejaka sranda :-D
@paja424 myslis, v kolik rano? no pritelova rodina bude v hotelu, protoze budou cestovat z Karvinska na Plzensko, takze prijedou uz v patek a stejne tak i ostatni zahranicni hoste. :-) ale vsichni se sejdeme u nasi mamky (chudak mala, ma byt 2+1) :-) ale chtela to, tak to ma mit :-) pocitam ze se tam zacnou schazet po desate hodine a okolo ctvrt na jednu vyjedeme. Aut budeme mit okolo 17 a cesta normalne trva 20 minut, tak at jsme tam vcas. :-D
My výslužku pro ty, co nezveme asi doručíme tak 2 dny předem, ale moc lidí to nebude, rodiče to do práce donesou sami a jinak možná taky pověříme příbuzné, protože většinou je to pro jejich známé, my jich doručíme jen pár a zbytek dostanou hosté na hostině :-)
ahoj nevěstinky, jsem tu nová, zasnoubená jsem od minulého týdne a když to tu čtu, jak už máte všechny všechno zařízené, začínám mít stres. Máme místo obřadu, rezervaci na oběd a místo na vesnickou garden party:-)Nemůžu sehnat slušnýho fotagrafa za slušnou cenu, nemáte někdo tip, potřebuju fotit v Praze a v okolí Rakovníka
@kajovaevicka to jo. :-) to je dobre, aspon nas bude vic a nebudeme se bat nic. :-D Ja jsem rada, za tuhle stranku a ze jsem vas nasla, clovek si prece jen pomuze, poradi a vic hlav, vic vi. ;-)
přesně, já bych toho mýho potřebovala přesvědčit, že bysme měli se vším trochu pohnout, nebo budu za chvíli vynervovaná, že se něco nestihne, nesežene...ale znáte chlapi:-))
@luciskat znam, uplne to same mam doma ja. kdyz jsem zacala o kapele tri mesice nebo jak dlouho zpatky, tak bylo brzy a ted zjistujeme, ze uz jich je dost zamluvenych, prekvapeni pro nej, pro me ne. :-) ale co ja s nim nadelam. je to chlap a kdyz se ho na neco zeptam, tak mi to odsouhlasi a za par dnu, tydnu nebo i mesicu prijde s tim, ze se mu to vlastne vubec nelibi, a ze chce neco jineho :-D
@moncik21 Monco, kde mate svatbu? My na Libeňském zámečku v Praze, pak jedem na Rakovnicko(přítelova rodina je odtamtud)
tyhle stránky jsou supr, ale díky Vám akčním nevěstám mám pocit, že to nestíííhááám:-)
@luciskat ja jsem z Kralovic, takze Rakovnik taky znam :-) Ale obrad a vsechno mame na Bykove. Je to tam vsechno pod jednou strechou a to se nam libilo. Tak to taky budete mit hezke na zamecku.
A neboj, to zvladnes. ;-) Ja jsem se diky napadum holek rozhodla, ze si udelam sama vyvazky, ikdyz jsem prvne nevedela co to je. :-D A nasla jsem holcinu, ted uz mladou pani, co se vdavala na Bykove taky, tak mi aspon poradila, na co si dat pozor. :-)
@moncik21 hmmm,hezký.My to máme komplikovanější, ale to k nám asi patří:-)Já jsem z Východních čech, odkud pojede moje část rodiny, vyjíždíme ode mě z Prahy, kam přijede rodina přítele, pak jedem proavděpodobmě do Nesuchyně na oběd, jestli ti to něco říká, kousek od Rakovníka (záleží jakou nám udělají kalkulaci) a pak 5 Km odtud na statek do vesnice odkud je přítel a tak se bude pařit do rána:-)Moje úžasná budoucí tchýně šílí už teď:-)
Původně jsme chtěli na Křivoklátě, ale obřad tam stojí 8000,-tak to radši utratíme za něco jenýho, stejně bysme přejížděli.
@luciskat no taky to nemate lehky :-D ale aspon to nebudete mit nudny :-D my zase oba zijeme v Anglii, takze to vsechno zarizujeme odtud, coz neni nejlepsi. :-) Navic pritel je z Karvine a ja z Plzne, takze cela jeho rodina pojede pres celou republiku. Proto jsme chteli vsechno na jednom miste, aby toho prejizdeni uz potom moc nebylo. :-)
Tak holky, v albu mám první pokusy o vývazky 8-) Ten velký je určen pro rodiče a svědky, jen si nejsem jistá velikostí, ten menší, nebo ten větší???? :-| Pro představu jsem to nafotila na klávesnici, ať si tu velikost dokážete představit ;-)
@baracudas Máš je krásné, jen teda mám připomínku. Ale neber to vůbec zle. Ten úplně největší vypadá jak stužka pro koně. Je to hrozně velký a takhle velký už mi to vůbec nepřijde hezký. Takže bych použila ten nejmenší pro hosty, ty střední pro rodiče a svědky a ten velký bych zahodila. Jo a ta formulace s koněm- někde jsem to tady na brms četla, ale přesně to vystihuje, co si myslím:)