Muj chlap to vymyslel uplne nejlip. Na obed utopenci, na veceri chleba s maslem a ke grilovani spekacky, klacek si ovsem bude muset kazdy host najit v lese sam...
katarinka-meteleskum bleskum ... :-)
Sili-nesmlouvej, to už ti je prd platný... máš to zpočítaný :-p :-D
marrei-mňam, i když už jsem po obědě, děláš mi chutě !!!
U nás taky klasika, děda nemá rád kuřecí řízky a já ho mám moc ráda, tak mu dopřeji pořádnou svíčkovou :-D A taky jsem chtěla nějaký předkrm, ale nevím... ke svíčkové se to moc nehodí.... :-|
sili-jsi báječná, děkuji za odkazy... a něco s českého netu by nebylo?! Si vymýšlím, že, se na mě příště vyprdneš :-( ale nehledej to, to já jen, jestli náhodou tady někdo ty stránky neměl....
sili-já to taky nijak moc neřeším, asi zůstaneme při klasice, myslím, že naše rodina má více ráda maso vepřové, nebo hovězí... kuřecí jím jen já a Luk....ale říkala jsem si, že já asi budu vyjímka a nechala bych si udělat nějaký přírodní kuřecí maso, já zase moc nemusím svíčkovou...
sili-jasně, nehledej zbytečně. Já ji právě taky někde na českých stránkách viděla, ale nemůžu ji zaboha najít. Děkuji ti moc i za ty stránky, které jsi vyhledala, jsi zlatko!!!
michamicha-no to je tím, že tu sili dala odkazy na tu svatební rýži, až se přehoupneme na další stránku, tak se to upraví.... :-)
michamicha-já jsem na to taky jednou zírala, než mi to došlo... :-)
Vývazky jsou jakoby mašličky, které se upevňují do klopy svatebním hostům. Někdo je dává tak samotné, u nás na Jihu Moravy k tomu ještě připevňujeme myrtu. Abych to ale měla jiné od ostatních známých, co jsem jim byla na svatbě, tak jsem si udělal ty vývazy, nebo mašličky (jsou v mém albu) a k nim budu ještě připínat tu myrtu, ale samo o sobě to bude vypadat líp, než jen na té myrtě uvázaná nějaká pošmodrchaná mašlička... :-)
hmm, tak přemýšlím, že si je asi udělam sama a bude to vypadat rozhodně líp než jak napsala majky "nějaká pošmodrchaná mašlička" :-)
jinak už taky přemýšlím o nějaké grilovačce, chci mít totiž hostinu v jedné hospůdce kousíček od našeho bytu, mají tam zahrádku a taky grilujou, takže bych mohla pozvat i kámoše na malé grilované prasečí pohoštění :-D stejnak mám obřad v 15:30, pak focení a než tam dojedem tak bude 6 večer, takže klasická hostina jen s rodinou bude a pak kolem 8 večer bychom začli grilovat a slezli by se i kámoši. Teď jen zajistit si tu hospůdku, aby mi jí někdo nevyfoukl. To je pech, když je člověk marod :-(
Ahoj holky. Všechny Vás zdravím v novém roce. Konečně se mi podařilo dostat se k internetu jinak než pracovně. Koukám, že už zase makáte na přípravách. Opět se musím stydět :-|
HOLKY já taky budu řešit jídlo... můj nastávající a jeho bratr vyrobili doma dva ohromné grily pro čuníky a pipiny... dále budeme mít klasické utopence a ještě nakládané Hermelíny, obložené talíře, minizákusky a bude jídlo ještě pro děti,kterých tam bude taky požehnaně.... a co se týče oběda,tak klasika polívka a rolka... a pohrávám si s myšlenkou,že svíčkovou asi nééééé...
Teda vy dneska jedete, holky :-)
My taky budeme mít klasiku - sunková rolka s křenem (pro mě bez křenu) - knedlíčková polévka - svíčková. Večer budeme mít raut - miniřízečky, guláš, obložený talíře, a asi selátko :-)