Sil: já předpokládám,že do košíčku dám nejdřív ty okvětní lístečky na rozhaz a pak tam družičce frknu taky čokoládky jako poděkování pro pozvané a bude je aktivně rozdávat-už se na to neteř nesmírně těší :-D
Sil: to budu mít sakra fofrnec :-D My to máme v 11h... jojo,to je jasný,to půjde.. frk frk,radnice,ano-ne,a vypadnem :-D :-D :-D dám si jen akorát ten oběd s rodinou a vyrazím směr k vám 8-) :-D :-D
priorita-to já včera šla makat do posilovny. Je tu nově otevřená a je to tam super. Dnes jdu na ten spinouš, ale ráno jsem byla na rehabilitacích se zádama a nic moc tedy povím ti... :-( Teď nemůžu hnout krkem doprava... až tak mě zrehabilitovali :-)
ano !!! Já chci jít za družičku, chi to ještě stihnout !!! :-D A já si vemu zrovna pytel, do toho náhážu rýži a všechen šrot a pak to po tobě hodím, chceš?! :-D
holky, musím se vám pochlubit, už mi psal fotograf, že má udělané fotky pro nás na oznamko, tak ve čtvrtek jdeme pro ně. On je to vlastně chlap, který se focením jen zabívá, ale když jsem viděla některé jeho fotky, byli moc krásné. Fotilo se u něj doma v obyváku... tak jsem zvědavá, co z toho vylezlo!!! :-D
Majky - mrknu po té rýži, někde jsem ji viděla....
Takže družičky, počítám s Vámi.
Kat - nešlo by vynechat ten oběd? Pak si dáš třeba chleba s máslem....
Sil: a nebo já popadnu všech 100 lidí a přijedeme na oběd teda k vám jo? :-D :-D :-D Budeme jak Hujerovci :-D
Majky: udělej taktickej manévr a vem na svatbu Sili všechny tvé zvané :-D
dneska si s Vámi asi moc nepokecám... práce tu je habakuk :-(
tyjo, za družičku jsem ještě nikdy nebyla a při mý postavě bych spíš byla maxi družice než družička :-D :-D :-D
ale co bychom pro Sil neudělaly, že :-D :-D :-D
Sil: kdybych věděla, že nějáká kamarádka na Loučeni už má děti, tak Ti je tam pošlu, ale už nějakej pátek bydlím v Praze a informace o spolužačkách už nemám :-(
To my budeme mít asi 4 družičky (9 + 6 + 5 let) a 2 mládence - 8 roků a tomu mladšímu bude 1 rok :-)
Kat - áááááááááááááááááááááááááááááááááááá pomoooooooc, dalších 100 lidí nééééééééééééééééé! Dám Vám vše, co chcete, jen přijeďte samy :-D
Prio - no nenaděláš nic...
Kurňa, ne a ne tu rýži najít. Vím, že měla takový barevný pytlík... ]-(
Ahojte holky, k tomu hamání - my taky nechceme klasiku. Předběžně máme namyšlenou jako předkrm nějakou šunkovou rolku (ale bez křenu, ten nesnáším), pak klasickou knedlíčkovou polívku a pak nás tam moc zaujal kuřecí řízek s hruškou a parmezánem + lyonské brambory (jsou se smetanou a pórkem).