no ja mam uplne tenoucky s vystrcenym diamantem - proste takovej ten klaisckej zasnubak... ja mam malouruku, male prstiky.. ale at koukam jak koukam vsechny slecny tu maji tak 5 mm a vic....
no pritel si dal 4, ale premyslel hodne o 5 mm....
ja rekla rovnou 2,5 aby to bylo co nejlevnejsi...ale ten muj zase musi byt vyssi nez jeho protoze drzi kaminek - aby me nepichal do prstu..... to jsou ale starosti....
šelmičko ty víš kde sehnal nějaký libovoučký oblek? Mám s tím problém a deset litříku je docela darda... Když ani nepoznám kvalitu...kde jste sháněly vy?
neni zac. ja bych to normalne nevedela, kolega v praci tam pred dvema tydny nakoupil celej satnik, meli veliky az 70procentni slevy. Treba je stihnes ;-)
Ahojík holky, dlouho jsem tu nebyla a mám co dočítat :-)
My jsme dnes byli objednat prstýnky, mám je v albu a v pátek jsme si vybrali oznámení :-)
Jinak mám pořád dilema s šatama, hodila jsem další fotku do alba, tak když budete mít čas, tak se prosím mrkněte a napiště mi váš názor. Ve středu jdu ještě zkoušet troje a pak už si musím nějaké vybrat. Vůbec nevím které...:-(
hag: my mame luxus ze slev primo z prostejova(S Oliver). blazek je i ve vankovce ale nevim esi jeste maji slevy..na zacatku roku byly i super slevy v peek and cosik :-) zkus mrknout i tam.
Ahoj holky, tak se přidávám se stejným datem svatby, ale nevím na jak dlouho - když jsem viděla co se strhlo po tom, co jsme to oznámili, tak to asi ještě nejspíš zruším..
Ahoj kočky, jdu vás na chvíli pozdravit, jak je? :-)
Tak jsem nás konečně spočítala a bude nás něco málo přes třicet. Jsem hrozně ráda...nechtěla jsem velkou svatbu... ;-) To je pro mě tak akorát :-)
ivma: Souhlasím, že druhé lépe sedí, ale ty první i prostě přijdou hezčí, tak nevím... =-) :-N Těžko radit |-|
Měla jsem tak heeezký představy a teď se mi do toho začala montovat ženichova rodina, že nejspíš nezůstane kámen na kameni, já vím, že už to tady řešilo spousta nevěst ... :-(
Zásadní problém vidím, že chtějí kostel. Když jim vyhovím, tak to bude ode mě pokrytecký, když nejsem věřící, navíc poslouchat něco, s čím se vnitřně neztotožňuju je taky hloupost. na druhou stranu, když si prosadím svojí a něco se tam žvejkne, nebo to třeba rychle odbydou, tak mi to ženichovo příbuzenstvo nikdy nezapomene ... O placení jsme se nebavili,ale od nich nic nechci. Základní věci zvládneme sami a hostinu chce zaplatit můj tatínek.