Tak my už máme cukrářku (to si pořešila máma) a mám slíbený že mi udělá i dort podle přání, tak teď hledám na netu co bych tak ráda....
výslužky se u nás roznáší den předem a svatebčanům až na svatbě. výslužky nám nabalí rovnou cukrářka do krabiček podle toho co ji dodáme za počty. tak sem uspokojená s další věcí.
My taky malinké nemáme,takže budou velké..asi budou světle růžové nebo fialkové..podle kytky..za 2 týdny vymyslíme s květinářkou,jak to konečně bude:)
hag supr kontrast:))
ahoj, tak já budu mít jen malou družičku a to svojí vlastní a možná ještě neteř a teď mě napadlo, že tam budeme mít čerstvé miminko to budou super fotky, si ho na chvilku půjčíme :-)
Tak jsme si dnes vyzvedli snubáky, pořád si ho prohlížím a zkouším jsem jak blázen.
Zítra se jdeme podívat po nějakém oznámení, jsem zvědavá jak dopadneme s přítelem se nemůžeme na ničem shodnout.
Ahojky holky :-)
Tak jsem si dneska koupila spodní prádlo a samodržící punčochy :-) Příští týden jdeme vybrat prstýnky a oznámení :-) No jo no, už se to blíží.....
Na okrasu? Možná tak pro přítele, nebo spíš budoucího manžela :-) Myslím, že mu to bude pak úplně jedno a ani si toho nevšimne a kvůli tomu abych nechodila na záchod :-D :-N :-D
katyne asi jak jde.. Já jsem byla minulý týden u známého a objedlaly jsme ůplně hladké...Tak v pátek jde ženich zkusit jestli mu bude vyhovovat. Takže čekačka na jden prstýnek hladký na zkoušku byla týden...když bude ok. tak necháme přidělat jeětě můj a už tam jen udělá punc a vyryje jména a datum. Předpokládám že měsíc max...
No,to já zasečekám už přes měsíc na snubáky a nic..hlavně,že dodací doba 3 týdny..hajzlíci...sice máme čas,ale objednat je 2 měsíce předem,jsem zralá do blázince..
no u nas se se snubakama hlo....vypada to konecne trochu nadejne, pisu si s nejakou zlatinici po mailu tak snad uz brzo pujdem primo za ni.
jinak holky... uz mam doma saty :-) Jsou v albu. Ve stredu je nafotim v atelieru tak budou lepsi fotky :-N
Taky uz jsem sehnala podnost na dort a uz domlouvam dort.. nechceme ten klasickej patrovej ale minidorticky a to by bez podnosu neslo.
Holky já jsem to nevydržela... Včera jsem se byla kouknout u zlatníka na vzorek prstýnku a nějak se nám ty hladké nezdály.. Tak jsou nakonec ješte pískované... Ale už jsem na ně obědnala jména a datumy, tak už to aspoň nemůžu měnit a je to konečně konečná verze. JAle budou až 1.4. Tak už se jich nemůžu dočkat...Teď marně sháním fontánku na čokoládu :-(
hag: taky shanim cokofontanku.... ale spis ted vrazime prachy do prstynku a zas nam ted na nic moc nezbude :-)
A konecne jsme i mluvili s rodicema od zenicha tak jsem trochu klidnejsi zas.... konecne se neco zacina domlouvat