ivma: no kdybych soudila podle toho, co mě se líbí, tak by to byly jedničky :-) ale vzhledem k tomu že maj kamínky tak asi taky ty trojky. Ale na tobě se mi nejvíc líbí ty dvojky. Ale jak sem psala, ve všech seš kočka :-)
Ivma : Můj názor je, že tobě nejvíc seděly ty jedničky, ale mně osobně se více líbí styl dvojek..akorát ty jsi je měla opravdu velké. Těžko říct, jak ti bude sedět menší číslo, ale ty dvojky jsou opravdu bohovské x-) x-) x-) Nějaké takové bych taky brala.. ;-) A myslím, že i řešení dekoltu je velmi lichotivé narozdíl od 4, které mi připadají jako by prsa byla omotaná prostěradlem :-S Ale to je čistě můj osobní dojem ;-) Ty jsi nevěsta :-) Jo a jaké prosím byly ty dvojky číslo?? =-)
Tak koukám, že č. 2 se líbí :-) To mám radost, protože mně taky :-)
lafemme: myslím, že to byla velikost 42 nebo 40 a já mám 38.
No, až budu zkoušet menší velikost, tak to bude vypadat zase jinak...
Jinak hoky děkuji za názory :-) :-)
U mě nic nového..šaty budou zkoušeny v únoru a až je vyberu, tak pak k nim dokoupím doplňky..opačně by to nešlo :-) Mám vyhlídlé botičky...takové fakt stylové na léto poseté kamínky (rozhodla jsem se totiž, že nehci punčochy, takže botky budou otevřené ;-) No a já budu hotová...Pak se musíme poohlídnout po něčem pro ženicha....A dekorace kupuju postupně. Svíčky mám, tak mi chybí akorát organza doprostřed stolu, motýlci, ubrousky a dekorační kamínky nebo písek ;-) Jo a ještě balónky!!!! :-)
tak oblek mame, puncochy taky nechci a mam boty s kaminkama stribrne z lonska a ted jsem v nich byla na plese a dobry :-), dekorace taky jakztakz nakoupena, balonky doma, dnes snad budou i plovouci svicky a na ne potrebuju obycejne cire sklenicky...to bude neco shnaet.... jeste mi chybi fialove ubrousky... bile uz mama a uplne nadherne s decentnim cernym dekorem z KIKu co byva vedle hypernovy.
Tak to já všechno na poslední chvíli....Heslo je : Co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří a máš dva dny volno :-D Samozřejmě, že nezačnu v červeni, ale myslím, že to nejdůležitější máme a takové ty drobnosti stihnem i za ten půlrok ;-)
Jo řekli,že to bude hotové..on se už několik let opravuje...jenže dostali další dotaci a tak MUSÍ opravovat zase dál..... ještě,že jsem ji zavolala dnes, měli jsle volat před sv. oznámením. Paní mi řekla,že to MOŽNÁ stihnou,ale to já teda riskovat nebudu...
Tak to je děs!!! :-( Je mi to líto, Maci |-| Nedokážu si to ani představit..Já myslela, že budou teď zahajovat opravu a předtím ti nic neřekli... 8-( Tak kde to teď budete mít?
Ahojík holky,
tak už jsem rezervovala na radnici datum svatby a hostinu jsme domluvili na Severomoravské chatě :-)
A tady v bazárku jsem si koupila šaty ;-)
Chtěla jsem se zeptat,zda je nutná ta kniha hostů - budete jí někdo mít?
Ahoj numerenko :-D
tak to bylo za pusinku :-) Nám to právě letos zvedli ze 3000,- na ty 4000,- 8-( A ještě je problém, že nedovolují, aby otec doprovázel nevěstu až k oltáři, ale jen po dveře do sálu, kvůli nedostatku místa :-S Což nechápu, vždyť otec stejně jen doprovodí a odchází, ne? A ten můj by to asi nepřežil, takže za ty čtyři tácy snad nemám tak obrovský požadavek, ne??? :-D