Ajoj!!! :-) My máme termín, fotografa, hostinu a 6 dekoračních svíček na stoly :-D S tím jsem si doposud vystačila. :-D Jo a taky mám domluvenou svědkyni ;-)
Ja mam svedkyni, objednane saty pro svedkyni, dnes sem zamluvila kameramana, mam zamluveneho fotografa, objednavam saty u Cinanu (i pro svedkyni), domluvene misto hostiny, misto obradu, jeste chceme na matrice zmenit cas obradu, domluvenyho chlapika co nam roznese obedy, objednany brindak a figurka na dort :-). V patek se pojedem podivat do Prostejova na oblek pro zenicha :-). Nejhorsi bude asi zorganizovat tolik lidi aby nebyl zmatek... z toho mam nejvetsi strach...
No dali jsme to na půl 2 ale přijde mě to už dost pozdě když chceme mít jak hostinu tak prase ještě večer... takže sme si říkali o hodinu dřív ať nemáme tak hladové svatebčany..
macinka2: No co mám dělat když mi nesednou... Psala jsem té paní, jestli když to neoůjde zapravit, tak jestli si můžu půjčit vodtamtať jiný. a ona, že určo jo.tak tam v sobotu jedu.
http://www.svatebni-salon-hodonin.cz/...
asi ty předposlední na těch fotkách s růžovým pozadím. ale jen, když mi odtama odpáře takový kamínky, co jsou na tom vršku
Jsou :-D Já vím, že jsem pošuk, ale ze srdce nesnáším takovou tu holčičí přezdobenost a tak. Navíc si myslím, že zrovna na těhhle to ten vršek vyloženě kazí :-) Ale to nic není. Nejsem ani schopná vlézt do něčeho, co má knoflíky nebo srdcovitý nebo véčkovitý výstřih :-D
vsak jo, je potreba divnych lidi, abychom my normalni vynikli :-D rowy, ale ja ti celkem rozumim, nez jsem potkala myho chlapa, tak jsem taky nesnasela vsechno takovy to holcici a vystrihy, podpatky a tak, no a on si me zmenil k obrazu svemu a ted to nosim a ani mi to neprijde :-D
jájak co, ale nemám r-Dáda přezdobenost.podpatky bych nosila, ale mám 180 cm, takže to nejde :-D já razím heslo-v jednodichosti je krása :-) jo, výstřihy možu, ale jen kulatý, nebo všechno hezky zarovnaný :-D
jen doporučení pro moravské nevěsty - pokud ještě nemáte oblek zkuste OP Prostějov přímo v podnikové prodejně v Prostějově. My tam byli v pátek a dali jsme za oblek S.Oliver nádhernej a luxusní 600 Kc (200 kalhoty a 400 sako) Mají tam teď brutální výprodej. Oblek do 2500 seženete určitě. Taky jsem tam koupila látku na výzdobu na svatbu (fialovou) za 140 kc 4 m.
Ahojte :-)
Díky selmi za tip! ;-) Jestli půjdem kolem, tak určitě nakouknu...
ivma : Tak co šatky?Který den jdeš zkoušet? Už se těšíme ;-) Já jdu v únoru a moc se těším no a zároveň bojím...Je to zvláštní pocit.Už bych je ale chtěla mít vybrané x-) A moci si odškrtnout další bod v seznamu :-D
Ahojík holky,
tak dneska jsem byla zkoušet další šatky. Vybrala jsem 4, ze kterých si budu vybírat, tak se na ně jukněte a dejte mi prosím vědět, které si myslíte, že mi nejvíce sluší :-)
Jinak ty pod č. 2 a 4 mi byly velké a v mé velikosti si je budu zkoušet až v únoru a ty pod č. 3 chci celé bílé a ty si budu taky zkoušet až v únoru...
Tak jsem zvědavá na váš názor :-)