Ahojky nevěsty, jste tu některá s tímto datem svatby?
Pište co už máte koupeno, zařízeno, zamluveno, no prostě vše, jak jste daleko s přípravami a tak ;-) x-)
Ahojky kočky ;-) :-N
Sandulko:Dnes je ten veletrh od 16h.-20h. ;-) a SO a NE od 10h.-17h.vim to,páč jsem dneska jela po 100 letech metrem a visel tam plakát ;-) :-D :-N
Jinak mi se na veletrh chystáme v neděli x-)
Dudunko:Tak cooooooooooooooooooooooo????????? :-D :-D :-D :-D jsem napnutá jak kšandy,jaký je ten veletrh a co tam všechno mají? ;-) :-D x-)
Kauculko:Mě to taky trvalo cca 3 dny a pak už bylo líp,tak se pěkně kuríruj ;-) a gratuluji k prstýnkům ;-) :-N
No, zatím to byly jen horečky, svaly a hlava.. což teď jakžtakž polevilo, ale teď už cítím přichází krk a rýma, chjóóó 8-( Že si člověk vůbec neužívá, když mu nic není!!!
Taky se chystáme na veletrh zítra. A prstýnky jsme objednali na předchozím veletrhu v hotelu Trója 31.1.09. Dojdou na konci února, nemůžu se dočkat :-).
kauculacek: Jaké prstýnky jste vybrali? Já od Retofy se srdíčkem. Nejvíc mi seděl na ruce.
Dnes jsem byla omrknout svatební botičky v obchodě "Střevíce a více", budou na veletrhu. Jsou sice hezký, ale moc drahý (kolem 2 tis.Kč). Nevíte, kde by se daly koupit hezké botičky levněji?
Kauculko:Tak potit se ,potit se a potit se :-( :-D :-D
Kuratkol:To je síla za 2 tisíce,když si to vezmeš,že je budeš mít jen jeden den (ani ne) na sobě,tak to je drahá sranda =-)
Já jsem si koupila boty v Daichmanu,mají tam super ceny-tak okolo 600,ale i trochu dražší ;-) dnes jsem tam zrovna byla a nějaké tam mají,ale větší výběr bude určitě tak na jaře :-) x-)
Jojo, to jsem si přesně říkala. Vezmu si je jednou a pak je buď prodám nebo mi budou doma ležet. A navíc pod těma šatama ani nepůjdou vidět :-). Chtěla bych nějaké s podpatky, abych byla trošku vyšší. V Daichmannovi jsem byla na Moravě, tam nic neměli, tak zkusím zajít ještě v Praze. Byla jsem taky v Humanicu, ale tam měli boty s hodně velkýma podpatkama. V tom bych asi neušla ani krok :-). A taky uvidíme, co nám nabídne svatební veletrh. Platí se tam nějaké vstupné?
Ty botičky, co máš v albu, jsou fakt moc hezký. Nevíš, jestli je ještě mají ? Pokud ti to neva... Svatbu mám na druhé straně republiky ;-) . Už sis byla někde zkoušet šatičky? V Andělském studiu mi řekli, že moji velikost ještě nemají....
kočky, tak jsem byla na tom velerhu od 17ti do 20h, ze začátku jsem myslela, že mě omejou, prostě šílené davy lidí, ale k večeru to trochu prořídlo. Je tam toho opravdu hodně, hlavně teda prstýnků nepřeberné množství. Taky různé svatební agentury, doplňky, šaty, atd atd. :-)
No bylo tam tzoho tolik, že jsem to nestihla všechno obejít, protože jsme se zaměřovali hlavně na prstý =-) nky... Takže zítra tam jdeme zase ;-) No akorát máme menší problém s výběrem prstýnků - máme s miláčkem každý jiného favorita, který se nám 100% líbí. No a nechceme se navzájem nutit, aby si ten druhý kupoval něco, s čím nebude úplně OK. Takže to vypadá, že budeme mít každý úplně jiný model. Sice obojí z bílého zlata, ale to je asi tak všechno, co budou mít ty prstýnky společného. No a vlastně ještě výrobce! :-N Není to moc blbý??????
Kuratkol,děkuji ;-) já jsem chtěla také s malym podpatkem,páč jinka bych se na tom zabila :-D Ty moje jsem tam dneska neviděla,ale zkus to třeba v jiném Daichmanu x-)
Šaty jsem ještě zkoušet nebyla,chystám se až tak v březnu a půjdu asi do Adiny na Praze 7 :-)
Dudunko:No konečněěěě :-D já jsem si myslela,že tam bude lidí jak nasr...... :-N proto se tam chystám až v neděli ;-) a prodávají tam i nějaké věcičky na výzdobu?
Jestli tam bude i zítra tolik lidí, tak to tam se mnou přítel dlouho nevydrží.... Jsem ráda, že jsi z veletrhu nadšena, protože na veletrhu v hotelu Troja to nebylo nic moc... Už se na zítřejší veletrh moc těším :-) .
Dudunko:Já myslim že to je jen a jen vaše věc jaké budete mít prstýnky ;-) a pokud budou oba z bílého zlata,tak není co řešit.
Ale třeba ještě na nějaké narazíte,které se budou líbit vám oběma ;-) :-N
značku Lukáš Rýdl, já vám to holky hodím do svého albíčka, oba ty druhy... Jinak kuřátko, já nevím, možná od toho veletrhu očekáváš něco jiného než já - já se soustředila hlavně na prstýnky a bižu... Na výzdobu jsem se moc nedívala, omrknu to více zítra :-) Kočky, klíží se mi víčka, dobroooooouuuu papa zítra! :-)
Ahoj holky moje tak já byla na veletrhu včera a sehnali jsme krásnou bílou limuzínu určitě jste jí viděli stála před diplomatem..udělal nám super cenu a ještě nás do ní posadil:-)Jinak pak jsem si koupila ubrousky a organzu na výzdobu domů:-)jen už měli vyprodanou bílou orgynzu tak jsem pak zajela ještě do toho obchůdku na evropský a tam koupila bílou organzu a mamče se líbili okvětní lístky a knihu hostů:-)
Uff, už je lépe :)
Sandu takže už máš organzu, jo? Já furt pídím a pídím, chci širokou, dlouhou, oranžovou a za co nemíň peněz.. No, to chce asi každej :-D A knihu hostů - to asi koupím normální fotoalbum (nějaký "přírodní") a upravím ho podle sebe. Ještě uvidím..
Ahoj kauculko jojo orgynzu už mám:-)Mají jí 120.-v tom savtebním obchůdku na evropský:-)
Teda holky řeknu Vám že nejhorší ze všech přprav byla restaurace:-(to bylo otázek hrůza ale je to domluvené:-(jen ten rozpočet jsme trochu přetáhli:-(
Ahojky holkyyy ;-)
Tak dnes jsme byli na tom veletrhu a docela se mi tam líbilo,lidí tak akorát x-) všechno jsme si stihly prohlédnout 8-(
Já tam šla jen tak na čumendu a alespon jsem si udělala jasno,odkud si budu půjčovat šaty :-N možná to padák nebude :-D :-D :-D
Už jsem se v těch salonech objednala a jdeme tam se skorošvagrovou příští víkend =-) :-N
Sandulko:Tu limuzínu jsem tam viděla,moooc pěkná ;-) :-N to já bych šla spíš do těch veteránů,to je můj šálek kávy :-D
Já ještě rozpočet na hostinu nemám,máme se tam stavit až tak v květnu a vše dáme do kupy =-) jen doufám že mi do té doby řeknou všichni hosté jestli jdou na hostinu a nebo neee :-| 8-( :-)
Organzu jsem si taky kupovala v tom obchůdku a ještě čekám až mi paní objedná žlutou organzu a vlizelin :-)
Ty jo tak vidíš už to dáváš pomalu do kupy:-)gratuluju k šatičkám to je super:-)musíš pak hned dát do albíčka:-)nezapomen foták:-))))
Jinak mě se tedy ty veteráni taky moc líbí to je nádhera kde se hrabou na limuzínu ale platí to mamka a ona jí chce tak jsem slevila:-)ale líbí se mi moc:-)
Sandulko:No doufám že nám tam dovolí fotit,někde to prý nejde 8-( x-) no fotečky jsem dám,až podle toho,jak budu vypadat :-D :-D :-D
Veteráni i ta limuzínka jsou super a ještě ke všemu když ti to platí mamka,tak není vůůůbec co řešit :-D
Sandulko:Budeš si u té Pani jak vám bude dělat dort a koláčky objednávat i minizákusky? já nad tim přemýšlim,jestli to není zbytečný =-) :-. jestli by nestačily jen koláčky a dort =-) x-)