Ahojky nevěsty, jste tu některá s tímto datem svatby?
Pište co už máte koupeno, zařízeno, zamluveno, no prostě vše, jak jste daleko s přípravami a tak ;-) x-)
Autí už mám, ale jestli bude volný na sobotu :)
Jinak tady teď tak všechno koumám, co už mám a co ne. No, moc toho nejní :( Nějak nevím, kde pořádně začít :(
Ahojky ;-)
Kauculko,tak to jsme na tom stejně :-( taky nevim,s čím začít nejdřív 8-( ale ted pořád nějak pokukuju po těch svatebních oznámeních :-) a nevim,jestli nemám počkat na ten svatební veletrh x-)
jojo taky si myslím že tam budou mít vše co na internetu jediné v čem to může být výhodné je,že na tom veletrhu budou mít kartičky se slevou že když si objednáš to oznámko třeba do 14 dnůod veletrhu budeš mít slevu:-)
Holčiny,tak právě jsem objednala oznámení-já mám takovou radost :-D :-p :-D :-p :-D :-p :-D :-D :-D :-D :-D
Ani do toho veletrhu jsem nevydržela :-D ale jsem ráda,že další věc budu mít z krku x-)
Ahojky ;-)
To oznámení mám v albu,akorát tam budou naše jména x-) Hledala jsem úplně jiná (se slunečnicema) a když jsem je našla,tak se mi vůbec nelíbily :-|
Jen mi trochu vadí,že nebudou ladit s barvou naší svatby :-( ta bude žluto-bílá a oznámení bíla =-) tak to by možná šlo :-D
Nakonec jsem našla ty co mám v albu a kupodivu se líbí i mému příteli ;-) :-N dnes mi poslali ukázku,jak budou vypadat s našimi jmény a do pátku by mohli bít doma :-N x-)
Sandulko,já jsem chtěla žlutý :-( někde jsem našla oznámení se slunečnicemi,ale ty byli spíš do oranžova a ty se mi teda vůbec nelíbily :-|
No a abych si ho vyrobila sama,tak na to si netroufnu :-(
A jak tu psala na některé předešlé stránce Dudu,tak stejně to každý doma založí do šuplíku (možná nee kromě rodiny) a víckrát to zkoumat nebude ;-)
Holky, chtěla jsem se zeptat, v jakém pořadí mají chodit svatebčané na místo obřadu? Kdo jde první, kdo jde poslední, kdy jde ženich, kdy nevěsta, kdy velké družičky??? My to máme v zahradě hradu. Musí se na to prostranství sejít dolů po schůdcích, než se usadí, chvilku to potrvá... Mám je tam nechat courat předem? Nebo bude někdo u těch schůdků stát a houfně je tam pak pustit všechny naráz? A má u toho hrát hudba po celou dobu nebo hudbu zapneme až bude přicházet ženich???? Uf ;-) :-N
Taxem byla propuštěna, uff.. Sic se mi to teĎ moc nehodí, bus mi jede až za 30 min, tak aspoň tu trošku poklidím :)
Dudu, na pořadí nezáleží, jen na pár - první ženich s maminkou, pak svědci, pak jak kdo chce a nakonec nevěsta s tatínkem :)
A ty si to vychutnej a až si všichni sednou tak teprva přijĎ ;-)
Zasejc řešíš moc detaily :-D Jaxi tu hudbu uděláš, tak jí budeš mít. Nech klidně hudbu hrát celou dobu :)
No, tak pokud ženich půjde první, tak tu hudbu určitě zapneme hned na začátku. Jiná holčina totiž psala, že si všichni posedali a teprve až na příchod ženicha zapnuli hudbu. Tak to vypadá, že každý si ty tradice tlumočí po svém??? ;-)
Ahojky Dudunko,jéé to je super nápad s tou slunečnicí :-N děkujiiii,určitě to tak udělám :-D
Jinak s těma svatebčanama bych to udělala jak píše Kauculka,jen bych seřadila rodinné příslušníky hned za svědky a pak kamarády a na konec ty s Tatínkem ;-) a ta hudba záleží na Vás jak to budete chtít x-)
Ahoj holky :-)já tedy nevím ale když jsem se ptala na matrice ,tak mi matrikářka říkala že si to před obřadem řadí sama jen se ptala kdo mě povede a jestli půjdou nejdříve svatebčaní pak já a na konec ženich nebo svatebčani ženich a na konec já:-)))