Ahojky nevěsty, jste tu některá s tímto datem svatby?
Pište co už máte koupeno, zařízeno, zamluveno, no prostě vše, jak jste daleko s přípravami a tak ;-) x-)
to je ten poslední vid?tak to je přesně ten jak sem si myslela tej je krásnej uvažuju o něčem podobném ale ve žlutém zlatě..Je hezkej takovej jemnej nic přeplácanýho...mě se třeba líbí prstýnky s kamínky ale každý mě od toho odrzuje že vypadávají což je asi pracda můj zásnubák je ted v reklamaci...kamínek se uvolnil:-( :-D
No, tak já sem původně taky chtěla s kamínkama (diamantama - líp a pevněji je usazují než zirkony), i do tohodle jsem uvažovala nechat si dát kamínky, ale už by to bylo přeplácaný!! :)
I Jirkovi se líbil, tak snad ho bude pak nosit..
Takže jestli chceš snubák s kamínkama, proč ne, stejně záleží na "náhodě", jestli zrovna tobě kamínek vypadne, nebo ne - to je se vším ;-)
ahoj holkyyyyyy tak už jsem zpět doma a hned jsem mrknla za váma!!! Mám novinku - vybrala jsem si zcela jiné šatičky, hahahha. Už jsem je i zarezervovala. Mám velkou radost :-D Musím si pročíst vaši debatu a ještě dens je přidám do albíčka. Jéé, miláček právě uvařil večeři, tak se vrátím po ní.... :-)
souhlas exravagantní sou sice mi mrzí že to nejsou levante :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D ale je to pecka ty jo :-))))a kolik ?asi dost vid?ale jsou přesně to mezi co jsi hledala:-)a je super že jsou šněrovací !!!!!!!Juchůůůůůůůůů
to se jdu dneska vOžrat DUDU si vybrala šatiky JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ :-D :-D :-D :-D :-D :-D
JE FAKT ŽE TYTO TI SCHOVAJÍ BŘÍŠKO A BUDEŠ SE V NICH CÍTIT DOBŘE V TĚCH LEVANTE JSI BŘÍŠKO TROCHU MĚLA :-D :-D :-D :-D PROMIN PROMIN :-) :-) JÁ JEN UPŘÍMNĚ :-D :-D :-D
Tjn, helejky, ale když koukám na ty všechny šatiny, tak na prvním bych nechala tyhle a na druhým mě pořád táhnout ty s tou černou krajkou :) Ty ti taky mega sekly. A ještě teda vy vaše levantky :-D
hahahhahahhahahhahhahahahhahah :-D :-D :-D :-D :-D Vy jste skvělé, vy moje zlaté holky!!!! Já to sem ještě nestihla navkládat a už se tu rozjedla těžká diskuze!!!! ;-) Ještě chvilku, jdu pokračovat!:)