Ahojky nevěsty, jste tu některá s tímto datem svatby?
Pište co už máte koupeno, zařízeno, zamluveno, no prostě vše, jak jste daleko s přípravami a tak ;-) x-)
Sou tam :) No, když na ně tak koukám na sobě, nic moc, na tom ramínku vypadají lépe :-D :-D :-D Ozkouším je na bráchovým maturáku a uvidím.. Ale přinejhorším proč ne :)
A taky sme dneska byly s Jirkou ve 2 zlatnictví a asi i vybraly. Budou slevy, takže by nás mohly vyjít na 9500,-, což je krááásnýý :) zkusím je na netu najít a hodit je sem..
Tak sem s nima, s těma fotečkama! :-) Júúúú, šatičky jsou hezkýýý, těžce sexy! ;-) Jen se nesmíš moc přecpávat během celého svatebního dne, když jsou tak uzoučké... i když ty tenhle problém s vystouplým bříškem nemáš, takže šatičky můžeš mít bez problémů ;-) :-D
Kauculko,ty šaty jsou super a jsi v nich teda parádní kočka ;-) to já si zas neumim představit bít celý den až vlastně dlouho do noci ve svatebních šatech =-) teda za tu cenu půjčovného bych to snad i mohla vydržet :-D :-D :-D
A řekneme všem pozvaným hostům,aby si sebou vzali věci na převlečení (stejně tam všichni budou spát) x-) chceme aby se všichni cítily pohodlně ;-)
No a mi to s MP vyřešíme asi tričkama-ženich a nevěsta :-N
Jj, teĎ jsou všude slevy - z 1000,- byly o 50%, jinak bych si je nekoupila. A měli je tam asi v 10ti barvách :)
Jo a taky sme včera byly se podívat na pstnýnky (nepsalal sem to tady už?) :) Tak asi máme vybráno - se slevou nás vyjdou na +- 9500,-
To je fakt..všude jsou ted slevy ale jsou krásný a moc ti slušej:-)já bych je musela mít trošku delší mám silnější nohy\.-))))A jaký prstýnky jste si vybrali?9.500,-to je dobrá cena ale stejně když to tak vezmu to je strašný jaký chtějí peníze za snubáky...no mi je ještě nemáme:-(to je jediný co nám chybí:-(ale podívám se na tom veletrhu a kauculko co si tak necháte udělat jako ryinu?jméno a datum?nebo jenom jména
No, asi jména a datum... Původně sme chtěli přezdívky jak si doma říkáme, ale to by pak nebylo k přečtení.. Prstýnky sem na netu zatím nenašla, ale ještě zkusím pídit ;-) Taková styl šachovnice - široká :)
To je dobře bílé zlato je krásné:-)ale já nosím žluté:-(takže budem vybírat já nevím jak:-(přítel nosí chirurgickou a já zlato tak budem muset nechat udělat hodně podobný:-(to bude něco:-)))Holky ted jsem volala na matriku že chci příjmení zkráceně jelikož máme příbuzný v anglii a ona mi řekla že to nejde že jedině kdybych napsala čestné prohlášení že mám v umyslu do budoucna žít v zahraničí:-(to mě docela naštvalo kamarádka si dala taky zkrácený a žádný čestný prohlášení psát nemusela:-(ach jo:-(
Sadu - všechno je to o chtíči, když ti lidé chtějí, tak udělají cokoliv, i ti zkrátí příjmení ;-) Zkus si najít, jestli existuje nějaká vyhláška bo paragraf (abych neplácala blbosti, ale mělo by takovýho něco existovat, ne?) A nebo podepiš čestný prolášení, že uvažuješ žít v anglii :-D
No já bych se s tím neštvala, podepiš prohlášení, že uvažuješ - konec konců, co je komu do toho, je to jen a jen tvoje osobní věc!!! ]-( Sprosťáci. Teda pokud nemají tuhle povinnost, ale když říkáš, že po kamarádce to nechtěli... S příjmením budeš žít celý život, tak ať se líbí hlavně tobě! :-)
Holky vy jste zlatíčka :-)máte pravdu:-)přítel taky říká že to prohlášení mám napsat že se mi potom ptát už nebudou jestli žiju nebo ne v zahraničí:-)))Navíc příbuzný máme v anglii ajsem tak tak pětkrát do roka tak co:-))))))a holky vy si necháte normální příjmení?já bych to tak neřešila ale je fakt že za pár let tu nebude žádná holka s koncovkou ová:-)))))Jinak ta holka jak jsem psala že jí to povolili tak měla obřad jinde než já:-)ale proč je to tedy všude jiné?parchanti ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-(
TAKŽE SEEEEEEEEERRRRRRRRRRRUUUUUUUUU NA NĚĚĚĚĚĚĚĚĚ :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Ahoj samikri jojo chci si nechat jen jeho zkrácený a na matrice mi řekli že možná vyjímka je...ale že musím podepsat čestné prohášení že vážněuvažuji do budoucna žít v zahraničí ]-( ]-( Tak sem se rozhodla že to pdepíšu:-)
sorbonku máš pravdu jsou to kreténi ale můj názor je že spíš ta matrikářka je zaujatá řekla mi jste češi tak si nechte české:-(Nejde mi jen do hlavy že kamarádce to bez problému udělali a to měla svatbu loni v srpnu
já si chci nechat i svoje i přítelovo, ale abych to neměla moc slouhé, tak jeho budu mít taky zkrácené, ptát jsem se na to ještě nebyla, tak jsem zvědavá, co mi řeknou :-S