Ahojky nevěsty, jste tu některá s tímto datem svatby?
Pište co už máte koupeno, zařízeno, zamluveno, no prostě vše, jak jste daleko s přípravami a tak ;-) x-)
kolik měříš??? vždyt já jsem taky malinkatá a oni mi je upraví ;-) tady je napsáno nava tak nevim :-D
holky já se tak těšim :-D akorát teda stáli víc než jsem do nich chtěla dát :-(
Ahojky Samikri ;-) to je jasnačka :-D
Teri a na kolik tě přišly?Normálně moje Mamina si myslela,že když si půjčím šaty třeba za 8000,-takže až jim ty šaty vrátím,tak oni mi vrátí ty peníze :-D :-D :-D myslela si,že je to jako záloha 8-( :-D :-D
Tak jsem jí vysvětlila,že takhle to opravdu nechodí :-D
Holky, dotaz. Jak je to s posíláním balíčků?? Když chci, aby to druhá strana zaplatila při převzetí?? A oni mi to pak dají nějakou poštovní poukázkou, bo jak to funguje? :-N
->sorbon: Tak to je moc hezká představa, realita bohužel jiná :-D
Jj, v celku už mám o harmonogramu jasno ;-)
Sraz u ženicha 9,00
Odjezd k nevěstě 9,45
U nevěsty sraz v 10,00
Zdobení, odjezd na obřad 11,00 - 11,15
Obřad 12,00
Gratulace 12,30 - 12,45
Focení 12,45 - 13,15
Odjezd na hostinu 13,20
Oběd 14,00
Focení novomanželů 15,30 - 16,30
První tanec cca 16,30
Ještě nevím, zda to bude takhle oki, ještě sme to pořádně neřešily, takže nějaké změny tam asi budou ;-)
Sami,to jsem také měla v plánu,ale nevim jak bych to zrealizovala :-|
Bydlíme spolu,takže mě ženich uvidí doma ještě před obřadem :-) a hosté se budou scházet také u nás x-)
Sorbonku, ty nepojedeš on rodičů? Já teda bydlím s Jirkou už 3,5 roku, ale budu vyjíždět od našich. Ženich mě uvidí, až půjdu s taťkou vlastně z baráku.. :)
Kauculacku:Nee,my bydlíme s mojí Maminou (Tatku už nemám).Přítel měl svůj byt,kde jsme bydlely,ale jeho rodina ho o něj připravila (těžko uvěřitelné,ale je to tak).Nechci to tu moc rozebírat,právě proto s nima už skoro 1,5 roku nekomunikujem :-p
Takže celé dopoledne ve svatební den,budem trávit u nás doma.Je to 3+1 tak se sem snad nějak vcucnem :-D
sorbonku, tak třeba zalezeš do obýváku, tam budeš jenom ty a on tě uvidí až Ti půjde dát kytici ;-)
Teď sem přišla do práce, venku místama i mínus 21C, to je fakt děs!!! :-o
Sandu a kde si ji kupovala? Přes net?
Ahojky holky mojeeee ;-)
Kauculacku:Přesně tak,někam zalezu a vylezu až v pravou chvíly ;-) :-D
Tak jdeš také na šaty?tak přeji hooodně štěstí at najdeš ty pravé x-)
Sandu:Tak máš alespon další věc z krku ;-) to já ještě košily+kravatu budu teprve vybírat 8-( :-D
Ahojda :)
Tak už sem vymyslela i vazbu novin, ale jště je dodělat. Nějaký srandičky tam urobit a budou hotové :) Budete je dávat každému jako na osobu, nebo do rodiny či do páru? :)
A co nového?
Ahojky holky :-)
Košili jsem sehnala v jednom obchodě v Praze nádherná a rozhodla jsem se pro barvu bordó a do ní jsem koupila kravatu bílou kouzelnou:-)mám radost už se mi to všechno blíží do finiše:-)už mám skoro všechno dokonce jsem si včera zamluvila vizážistku a kadeřnici .je to holčina která je moc šikovná a má teda hodně nízké ceny oproti Praze:-)a v den svatby za mnou ořijede až domu:-)Svatební noviny budu dávat jedny do páru.
Ahoj holky , tak i já do toho praštim právě 26.6.2009 ;-) a co už mám připraveno ? no už sem si koupila svatební šaty abych do nich stihla zhubnout :-D