Ahojky nevěsty, jste tu některá s tímto datem svatby?
Pište co už máte koupeno, zařízeno, zamluveno, no prostě vše, jak jste daleko s přípravami a tak ;-) x-)
Ahoj holky :)
Tak koukám, řešíte hudbu.. Já sem si říkala, že buď půjdu na klasiku - což tady teĎ řešíme a nebo na nějakou jinou písničku, kterou máme třeba oba rádi, bo tak. Jenomže to je samej Komunální odpad, Divokej Bill a to teda nevím nevím, jak by se na to naše obsazenstvo tvářilo :-D Třeba kdyby tam začalo hrát "Jak je to ještě daleko, ještě daleko k šibenici" 8-)
NEbo třeba něco od Lucie, či Zahrada Ticha, ale to jsou spíš moje oblíbené písničky a k takovéhle "události" se moc nehodí..
Ahoj,jojo řešili jsme hudbu já bych si ráda vybrala ale mám seznam a podle toho musím vybírat:-(ale už máme vybráno:-)
Divokýho bila mám taky ráda:-)ale to máš pravdu svatebčani by to asi nerozdejchal :-D :-D :-D
sandule : zkus si podle těch názvů co jsem to napsala vyhledat na youtubu a rozhodni se podle toho, co je bližší tvému srdíčku :-) Jinak si myslím, že je dnes už hodně skladeb, který se hodí na příchod nevěsty a nemusí to být zrovna pochody, ale zaleží na tom co opravdu chcete
jééé no mám je z Buštěhradu:-)to je náhoda já jsem z Kyšic:-)Budu se vdávat na Libňským zámečku v kapli:-)
Jojo koukala jsem na tu hudbu a sejně mám maglajs:-)mě se líbí obě:-) :-D :-D :-D :-D
Moc děkuju za rady:-)
Tak su doma, bojová porada proběhla - holky, to byla prdel :-D :-D :-D
Většinu věcí sme probraly, zjistily dalších x problémů, co se musí dořešit (a že jich nejní málo) ale bylo to fajn.. x-)
Já vím sorbonku:-)psala jsem ti že v lice měla svatbu moje kamarádka:-)výborně tam vaří a příjemná obsluha:-)
Kauculacku ty se máš že to máš za sebou nás to teprve čeká:-)To bude hrůza ta porada...Holky pojedete se podívat na svatební veletrh do Hotelu diplomat?je to tam každý rok je to moc hezké já s přítelem se moc těšíme a pojedeme vstup je dobrovolný a výtěžek jde na nadaci Terezy Maxové:-)můžete tam i levně nakoupit svatební doplňky za VO ceny
Jéé Sandu,no vidíš jakou mám sklérozu 8-( :-D
Ten veletrh by měl bít v únoru pokud mám dobré info ;-) chtěli jsme tam zajít s budoucí švagrovou (brácha se žení 3 týdny před náma) x-)
Ale určitě pro inspiraci by bylo dobré tam zajít :-)
Ty jo,Sandu tak jsme to zkoukly s MP a dobře jsme se u toho bavily :-D a bylo vidět,že ti svatebčané taky :-D
Tak takovou svatbu bych zažít nechtěla 8-( :-D
Ahoj nevesty, tak se pridavam, akorat oproti Vam, to ze to bude v tento den a ze neco vubec bude, tak vim zhruba tak tri dny :-) ... takze nikde nic a teprve to tak zaciname otukavat, co by se kde dalo a jak.... ale hlavne no stressssss .... mejte se.
Ahoj kauculačku :-)
Cože???až do neděle??? :-D :-D :-D :-D
Tak to bude zajímavé a asi ve velkém co? :-D :-D :-D
To já bych to asi nezvládla vyčerpáním
:-)co ty kauculacku půjdeš se taky podívat na ten svatební veletrh?
Dají se tam koupit levně věci já tedy osobně tam jedu kvuli polštářku na prstýnky mají je tam levné a krásné :-D :-D :-D :-D
Mno, že přej se budou dopíjet sudy a uklízet a tak :-D Chtějí tam spát už rovnou v noci jak bude svatba, že i klidně venku ve stanu, další den ještě napíchnout kejtičku, no, vymejšleli to tam pěkně :-D
Svat.veletrh? To nevím, nějak se mi nechce lovit zpětně, vím že to tady řešíte - kde se koná? :)
No, tak to mám trošku z ruky. Oni by měly být veletrhy i tady, Pardubice, HK a Kolín. Vloni sem na jednom byla ale zklamal.. no uvidím ještě..
Jj, jsou prdlí, včera tam těch nápadů padlo tolik, že to vypadá, že chata bude pronajmutá od středy do pondělí a nebude den, aby se tam něco "nedělo".. :-D Už se i nabízeli, že to tam budou celý týden hlídat, co kdyby náhodou :)
Dobré "ránko" holčiny ;-)
Kauculacku:Teda až do neděle?to budete mít co dělat :-D
My jsme byli loni na svatbě kamarádům na Slovensku a tam ty svatby také trvají 3dny.V pátek byl obřad,to se juchalo až do soboty 04h.ráno a dopoledne asi v 10h.jsme šli na ty popravky (nebo jak tomu říkají) na chatu a tam to pokračovalo x-) Ale to už jsme vydržely jenom do půlnoci ze soboty na neděli 8-( :-D