Ahojky nevěsty, jste tu některá s tímto datem svatby?
Pište co už máte koupeno, zařízeno, zamluveno, no prostě vše, jak jste daleko s přípravami a tak ;-) x-)
halo halo je tu někdo???kam jste všichni zmizeli......no pokud děláte děti tak vás to omlouvá ale jestli ne tak máte za Á :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Nějak Vás tu zanedbávám, co kočky? :-D
Mno, teď sem měla dovolenou, a pak mě navštívila lehká choroba, takže prskám :-D dneska nastupuje novej ředitel, nikdo neví, jak to tady bude a co potom k prvnímu lednu, to bude čóro móro.. :-N
Ty jo, těhulky jedny, se máte, máte se na co těšit x-)
Já sem asi před měsícem pořád o miminu doma mluvila, ale asi poslední týden se mi to nějak rozleželo, celkově s prací a představou, že potom už to ubude jenom o miminu a možná chvilenku (cca půl roku :-D :-D :-D :-D :-D ) asi s "nápadem" těhotenství a vysazení prášků počkám ;-) Každopádně se mě tady pořád ptají, kdy to plánuju - taková lheká dikriminace ]-(
Sanďu, kdy ty máš termín? x-)
Terýsku a co ty? Jéé, to bude překvápko, já si to jednou snad taky nenenchám říct, teda, jestli to vydržím :-D
A co ty Sorbonku, jak se máš kočko?
ahoj kaucul :-D
Tak to jo tak to je jasný měla jsi toho hodně:-)
No já mám termín 30.11. tak už jedem 8 měsíc:-)
Jinak klíďo ještě počkej je fakt že pak je to opravdu jen o miminu ale je to hezká starost..myslím si že když počkáš rok dva tak o nic nepříjdeš:-)
Jakej je ten novej ředitel?
Zdárek,
novej ředitel je bejvalej lampasák jak má bejt.. Ale nejní to nejhorší, zatím v poho. Mno, uvidíme časem :-D
Teda, tak to máš za pár, jéééé x-) x-) x-) x-)
kaucul :-D :-D tak at to ftrrrrrrrr je co nejdřív x-) x-)
Kuratkol jojo někdy to není jednoduchý....to vím i ze své zkušenosti......ale kaucul bude mít určo kliku a frrrrrrrrr bude co nevidět :-D :-D :-D :-D Holky nevíte co je se Zuzkou?
Ahooooj tak zatim je mě i mimískovi dobře :-D mám tušení že to bude holčička :-) už tomu neřeknem jinak než Eliško :-DDDD ale Milda chce kluka :-) mě je to popravdě jedno cco to bude přesně jak řikáte hlavně at to je zdravííí :-)
Já to ale nevydržim nenechat si to říct :-) jen co mi doktorka řekne jestli to chci vědět tak řekná že jo :-DDD
Jinak já to těhotenství mít klidný snad nebudu!!! _Představte si že měl můj tatínek ve 44letech infarkt!!!Naštěstí už je v pořádku doma ale byli to nervy!
tady pořád nikdo neníííííííííííí :-( :-( :-( sorbonek se úplně vytratila :-( Sandulka nám za chvíli porodí :-D a kauculacek je nevěrná s jinou diskuzí :-D
no jo no Terý co naděláme :-D :-D :-D ne tak asi mám eted všichni jiné starosti,,,,ale je milé že alespon jednou za čas si tu napíšem ale je fakt že sorbonek uplně zmizel to kauculka jsem alepson občas mrkne ;-)
Ahoj kauculko:-)
já jsem tady a stále 2V1 už je to otrava ...ale dá se to... ;-)
Terýsek naposledy psala že by se měla dozvědět pohlaví ale ještě nepsala tak nevím no :-(
Zuzu ta chodí na koníka taky mi psala moc vás šechny pozdravuje ;-) ale o Sorbíkovi nic nevím ;-(
Sanďulko ty už to máš za chvilej ;) :)
Dudunku tam sem myslím viděla, ale asi jednou..
Já sem opět v práci, dneska tu bude pohodilčka, šéfíci budou pryč všeci, tak to bude snad super den :-)