Ahojky nevěsty, jste tu některá s tímto datem svatby?
Pište co už máte koupeno, zařízeno, zamluveno, no prostě vše, jak jste daleko s přípravami a tak ;-) x-)
Zdááár ženy :-p :-D :-D
Tak jsem se sem konečně taky dostala,pěkně to tu flákám,co??? 8-( 8-( :-D
Jsem samá práce a když né práce,tak trávím čas tak,že vyměnuji doklady 8-( už mi z toho hrabe ]-(
Tak už mám prográmek na úpravu fotek,jen co se s ním naučim,tak zmenšim nějaké fotky ze svatby a hodim je do albíka ;-) :-)
Sandulko:Tobias je krásný jméno a k tomu příjmení se fakt hodí ;-)
Kauculko,Kuratkol-ahooojky x-) x-) x-)
Noo,žiju furt stejně,páč svatbou se nic nezměnilo ;-) :-) možná jen to příjmení :-D
Nejbližší plány?ty asi víš ;-) :-N :-N a co ty Kuratkol,taky se pořád nedaří?=-) =-) :-.
Dneska už mizim,zítra jsem zase nakouknu,ju???tak pááááááááááááá |-| x-)
ahoj,ahoj,ahoj :-p :-D :-D
Kuratkol,tak to jsme dvě :-( :-( neboooj jednou to určitě vyjde x-)
Jo jo dneska jsem žehlila :-D :-D :-D to je paráda,jak už mě znáte :-D ale žehlila jsem jen chvilinku,páč jsem si většinu vyžehlila už včera :-p :-D :-D
Hodila jsem do albíka nějaké nové fotečky :-) ;-) :-N
Tak zase mizim,čaues 8-) x-)
Ahojky ;-)
Tak já už mám občanku hotovou týden a taky jsem tam nějaká přičmoudlá z dovči :-D a pro řidičák si půjdu za 14 dní 8-( už aby to bylo všechno hotové,páč mě to už nebaví :-S x-)
Sandulko:Jj,ještě žiju :-p :-D ale vůbec nic nestíhám :-( :-)
´Holky já vás jdu taky konečně pozdravit....u mě vše o.k. ale to těhu je čím dál tím víc náročnější..už nějak nezvládám práci ale chodím tam stále:-(
Jinak já doklady už mám a kupodivu na fotkách taky vypadám dobře..holky nechali jste si do zadu na OP napsat manžela?
Já jsem si nechala manžela napsat. Doporučila mi to kolegyně v práci, že prý se to hodí při vyzvedávání pošty apod. I titul jsem si tam nechala napsat....
Ahoooooooooooooj tak mi zlatíčka držte všechny pěstičky a palečky v úterý jduuuu nááááá potvrzení těhotenstvíííí m:-))) na sedmi těhot.testech jsou // :-)