Ahojky nevěsty, jste tu některá s tímto datem svatby?
Pište co už máte koupeno, zařízeno, zamluveno, no prostě vše, jak jste daleko s přípravami a tak ;-) x-)
Jéé sandulko,vy jste si to uměly načasovat :-N svatební dar+dárek (skoro) pod stromeček :-D
My jsme kytky zařizovaly předminulý týden ;-) kytka pro nevěstu,maminku,babičku,svědkyni a korsáž nás vyjde na 1300,- (kytky budou ze slunečnic) a cena je myslím super x-)
Sandulko:Taky jsem se bála za kolik ty kytky budou,ale byli jsme mile překvapený ;-)
Ale nejsou do toho započítaný kytky na výzdobu stolů (ty mít nebudem) budou umělé slunečnice :-p :-D :-D
Kauculko:Tak pro jednou ti to prominem :-p :-D :-D :-D
Kuratkol:Kde jsi? tak co šatičky,jsou zamluvené =-) ;-) x-)
sorbon: Ahojky, já teď dorazila, byla jsem v Adině v P4. Šatičky jsem vyzkoušela, zamluvila, šampíčko odvezla.....
Šatičky ušité jsem odeslala zájemkyni :-)
Jééé,tak to je super :-N vidíš jak ti to všechno pěkně klaplo ;-) x-)
Tak ted už se na tu svatbu i těšíš??? =-) řikala jsi,že když ti vyjdou šatičky tak se na tu svatbu začneš i těšit x-) :-D :-D
Kuratkol:Tak to je mi líto,ale rodině bych to asi hodně rychle vysvětlila ]-( je to vaše svatba,tak do toho nemají co kecat :-p x-)
Nám taky do toho kecaly a rychle jsme jim vysvětlily jak se věci mají ;-) :-D
ahojkyyyyyy
Sandulko ježiš toje slaďoušek!!!! Mimísek nejkrásnější!!!! :-D
Sorbonko no já se taky bojím jak to s tím tancem dopadne, moc dobří tanečníci totiž nejsme ani jeden :-D
Brý ránko vopice 8-)
Sorbí: mno, jááák, že sem toho moc nenapsala? Si tady po ránu konverzuju vždycky sama :-D
Kuratko: tak to je super, že už máš svoje vysněný šatičky a tamty vlastně prodaný ;-)
Sanďulko: jé, 13.12. na Lucii, jo? A co jména? Vlastně ta Sofie, bo si to špatně pamatuju? =-)
Dudunko: ještě 10 dníííí a budeš vdaná paní x-)
Mě včera psala ta holčina, co mě měla dělat ikebany, že mě to neudělá, že ten den odjíždí na slovensko, tak fajn, docela mě to naštvalo ]-( , ale spoň, že mám ještě čas sehnat někoho inčího..
Včera sem byla na těch nehtíčkách - platila sem celých 80,- :-D Francie bílá se stříbrným proužkem (btw: nepsala sem to tu už?). Obyčejné, ale hezké - v jednoduchosti je krása ;-)
Kamarád mi včera snad vyzvednul v Praze balónky a taky sem si řekla, že bych chtěla na focení nějakej šál, jako tylovej přes sebe, taxem sehnala v Ikee záclonu bílou a ušiju to z toho :-D :-D
Mno, tím je můj ranní sloh vyčerpán :-p
Ahojky holčiny ;-)
Kauculko:Tak jak jsi si ráno pokecala ???:-p :-D :-D
Já už nemarodim,tak se sem dostanu až odpolko :-( x-) ty bláho,měsíc před svatbou ti vybouchne cukrářka,květinářka :-| tak doufám že do třetice už nic nevybouchne 8-( :-N
Tak ty budeš mít i záclonu na sobě?to je nějaký nový modní výstřelek??? :-p :-p :-p :-D :-D :-D :-D :-D
To je super,že ti nehtíky dopadly v pohodě ;-) :-)
My jsme dneska byli ve svatebním obchůdku a už mám vše,co jsem potřebovaly :-p 8-) :-D
Koupily jsme figurku na dort (ale je nějaká těžká,tak doufám že ten dort jí udrží) pak jsem si koupila hřebínky a skřipečky do vlasů,stuhy na auta,organzy na auta a spínací špendlíky na myrty 8-) x-) x-)
Pak dám vše do albíka :-)
A zítra si jdem pro ty prstýnky,huráááááááááá :-D :-D :-D
Jj, ale nejdřív se ptám vás ;-)
OBjednala sem si oranžový a hnědý a přišli mi žlutý a burgundy ]-(
Fotečku na sobě nemám, nevypadalo to hezky s rozpuštěnýma :-D