Ahojky nevěsty, jste tu některá s tímto datem svatby?
Pište co už máte koupeno, zařízeno, zamluveno, no prostě vše, jak jste daleko s přípravami a tak ;-) x-)
Jj,celý karton ;-) :-D na svatbu se to hodí,já to jinak moc nepiju,páč po tom moooc řádim :-D :-D :-D
Tenkrát na západě je krásný,ale na nástup nevěsty se to moc nehodí :-( :-) určitě najdeš něco jiného,já ti věřim :-p :-D :-D
My máme na nástup ty klasický fanfáry 8-( moc unešená z toho nejsem,ale asi jsem ze staré školy a mám v hlavě zafixovaný že to ke svatbě tak nějak patří 8-( :-D
Sorbí: tak to sem ještě neslyšela, že by tkahle dávali "zadara" :-D
Jj, taky si myslím, je to takový zvláštní. Musím hledat, mno..
Tkay sem původně chtěla a třeba to u toho i skončí ;-)
Já jsem si taky myslela,že půjdu nalehko =-) ale ráno jsem vylezla na balkon a klepala jsem kosu 8-( :-(
Budu vyrážet až tak v 8.30h.jdu na tu kontrolu a ještě musim něco nakoupit a zítra zase do háku 8-( ]-( x-)
Tak jsem zpátky ;-) :-N
Už nechci doktory zase hooodně dlouho vidět ]-( byla jsem objednaná na 9.30h.a na řadu jsem přišla v 11h.lidi co chodily po mě,přišly na řadu dřív než já :-S
Akorát mi volal MP,když jsem začínala chytat nervy :-| tak jsem byla připravená,že až sestra vyleze tak na ní spustim :-D no a ona vylezla a řekla moje jméno 8-( tak ani vynadat jsem jí nemohla :-D :-D :-D
:-D to vždycky když se takhle na někoho připravím, tak on je potom jak beránek ]-( :-D A už si v pořádku Sorbí?
Já dělám zase ten dislokační průzkum, tak nestíhám :-|
:-D taky nevím, ale tisknu to tady 2x a dohledávám, no hrůza. K tomu mě stávkuje PC a tiskárna se zbláznila ]-(
A teď mi k tomu všemu napsala cukrářka :
Dobrý den, sl. Kautská.
Mám pro Vás dobrou zprávu. Zrušili jsme dovolenou v tom daném termínu a
budeme objednávat jinou. Pokud se netrefíme opět do toho samého termínu,
budu Vám moct připravit svatbu na sobotu 27.6., jak jste původně
potřebovali.
Přeji pěkný den.
Se srdečným pozdravem
Kateřina Pešáková
Se trošku sekhla holka ]-(
Tééda,tak to budeš mít o zábavu postaráno ;-) :-D taky už bych potřebovala vyvolat nějaké fotky 8-( mám toho spoustu uloženého v PC 8-( :-N
Já už se moooc těšim na svatební fotečky :-N :-N :-N
Ahoj holky! :)
Vy jste tady kdysi mluvily o tom prvním tanci... Sorbonka tenkrát psala o nějaké písničce, která je na začátku klasická a pak ale srandovní... Něco takového by se mi líbilo, aby to nebyl utahaný cajdák, ale ze začátku prostě normálka a pak by se to nějak nečekaně rozjelo a dostalo grády! Nějaký šikovný mix by to chtělo... Nevíte o něčem? My už teď makáme o 106, furt jsou nějaké dodělávky. Ale dnes mám velkou radost, dorazily mi konečně stuhy na dort! :)) :-D Jsou super. Teď nemám čas ani číst, co jste tu dnes psaly, přijdu za váma navečír, ju? pappaaaaaa :-)
Kuratkol:Karton šampusu 6 flašek,no nekup to :-D :-D :-D to je super,že ti ty šatičky vyšli ;-)
Na ten první tanec bych brala toto :-) ale přítel byl proti 8-( ale řekl,že udělá nějaké půlnoční překvápko,on sám :-N
http://www.youtube.com/watch?v=Vqiw-K...http://www.youtube.com/watch?v=HX19Qh... - Toto se mi líbí moooc ;-) :-N :-N
Jinak toho spoustu najdeš na Youtube ;-)
Ahojky Sandulko :-N :-N
Jéé,já mám radost za tebe :-N :-N :-N :-N :-N x-) x-) x-) x-) x-) a budeš nám sem průběžně vkládat fotečky mimíska z ultrazvuku??? :-)
Držíte to ještě v tajnosti před svatebnímy hosty??? =-) :-. x-)
sorbonkoooooooo to je bombaaaaaaaaaa my si to nacvičíme a všichni siá z toho sednou na zadek, protože to absolutně nebudou čekat! Nikomu to neřekneme a uděláme tam pěkný tóooooooooočo!!! :-D :-D :-D Jen abychom to stihli nacvičit, toho se bojím... Za prvé sehnat na to hudbu a pak udělat choreografii a nacvičit... =-)
dudu ty jsi jednička sorbí taky budete mít tanec????já jsem o tom přemýšlela ale přítel je trdlo na tanec budu ráda když zmáknem první novomanželskýtanec:-))))
Ahojky kočiny ;-)
Dudunko:No mě se to hrozně líbí,ale přítel to nacvičit nechtěl :-( že by na nás prý koukali jak na blázny :-D :-D
Ale řekl mi,že nacvičí něco sám a udělá nějakou šou 8-) sem zvědavá :-D
Tak držim palečky,at secvičíte nějakou super choreografii :-) x-)
Sandulko:Ta fotečka je kjááásná :-N :-N :-N myslim že to miminko je nejkrásnější svatební dar x-) prostě dar nad dary :-) :-N x-) vid?
Kauculko:Achooojky,teda dneska jsi toho moc nenapsala :-p :-D :-D
Já jsem dnes po týdnu byla poprvé v práci,no ale zvládla jsem to x-) jen ty ksichty zase vidět 8-( 8-( :-D :-D