@vrcka jj v tech obchodech kazdy den, na trhu ani ne, ale to te nemusi zajimat, takze obchody kazdy den.ja bych tam mela jet ted nekdy do 14 dni, tak dam echo
@moonie Ahojky napisu ti to pozdeji muj tatka to zarizuje pracuje totiz jako trolejbusar a maji pod sebou i autobusy a vim,ze jeho kolega nam poveze hosty.Ale zjistim ti to.
@millimaus To bys byla hodná :-) A dalo by se zjistit, jak je to s historickými autobusy? Koukala jsem na web DPO, psala jsem i email, ale odpověď nepřišla a dál už jsem se nesnažila :-)
@heyrup Záleží na typu šatů. Půjčovné mají od 8.000kč do 15.000kč. Mají skutečně krásné šaty. Byla jsem v salonu Bella poblíž ČEZ Areny, ale byla to hrůza. Uvidíš sama.
@mendy_ strasne se mi libi jendy od retofy, tak bych chtela vzit ten obrazek (chtela bych nejake lehke zmeny) do ruznych zlatnictvi a uvidim, za kolik mi ho udelaji.
Ahoj, já jsem spokojena s Mona Classic - mají ji ale jen v Opavě v OC Silesia (Tesco), jinak internetem. Teď jsem tam našla krásnou podprsenku - tuším bardot.
Ahoj, potřebujeme vymyslet text na svatební oznámení. Máme 2 letou dceru a chceme, aby to, že mamka si bere taťku oznamovala ona. Jenže nám to nějak nejde vymyslet... Nemáte některá nápad, příp. neviděly jste někde vtipný text. Moc děkuji za jakékoli nápady - pak to nějak dám dohromady.
@mendy_ no, já byla v Paris, Katy, Mar.Horách a nakonec mám ze salonu Karin ve Svinově - skvělý přístup, moc milá paní a super ceny - nová, nenošená kolekce.
@mendy_ :-D aha...až teď jsem si to přečetla..takže půjčovné 8-15tis. a za kolik je máš ty? ceny za půjčení se mi zdají dost vysoké..jsem ochotná dát max 8-9tis. i to s bolavým srdcem...snad až je uvidím,tak ta cena bude stát třeba za to,uvidíme.teprve se chystám na obchůzku ostravskými salony..a měla jsem chuť zajít i tam,ale nevím nevím při té ceně...
@petralaura a jak to mají cenově v Karině? slyšela jsem, že prej se to cenově dá,ale zas šaty nic moc-prej takové zastaralé,komunistické.Teprve se chystám obejít nějáké salony v Ově...určitě chci zajít i do Karin a Paris, i když ty ceny tam jsou šílené:( a jak se do Karin vůbec jede,když tam je ta uzavírka těch mostů,je tam nějáké omezení?pojedeme od Opavy...a vůbec nevím kam tam jet :-| objednávala ses tam?
já si taky vybrala šaty v saloně Karina, mají tam pěkný výběr a super cena, no kdyby byly komunistické, tak tam asi tolik lidí nechodí a nechváli si :-).
Ahoj já mám šaty za 7tis a jsem hrozně spokojená. Mám v tom i čištění kdybych se polila červeným vínem a zašpinila od trávy tak můžu být v klidu. Horší kdybych je natrhla. Já si je vybrala v Karviné. Po Ostravě už jsem se nebyla ani kouknout.
@lennaaa Ahoj, tak cena je jednotná - 3900kč. Šaty vůbec nejsou komunistické, každý rok jim chodí nová kolekce, která se šije někde na thajwanu nebo v některé takovéto zemi, kde mají levnější prac. síly. Perličky jsou našité ručně apod. Uzavírka Svinova je až za Karin. Když pojedeš z Opavy, musíš se dostat dolů pod Kaufland - jsou to Jižní Svahy. Takže po Opavské, pak u Intersparu doprava, objedeš soud, v pravo budeš mít Hlavní třídu a hned, jakmile ji mineš, odbočíš doleva a před Kauflandem doprava na sídliště - tam už tě to vyvede, jen jedna je průjezdná, ostatní slepé. držíš se směrem dolů k restauraci U slunce (je to snad poslední domeček vpravo). Myslím, že všichni ví, kde je Karin :-)
@michaela82 Já jsem taky z Opavy, za mě u nás v Opavě, tak mám špatnou zkušenost s Dajou, šaty drahé, ne moc ochotné paní, celkem i nepříjemné, dost tlačí
Svatební salon Isabel, mají teď novou kolekci a do konce února sleva 2000 na jakékoliv šaty, vybrala bych si tam z té nové kolekce a vyšly by okolo 5000,- a paní moc příjemná
Jinak prý krásné šaty mají v Arianě na Krnovské,jak je dům oken Svoboda, ale nemám osobní zkušenost
Já mám zarezervované šaty od soukromé osoby, půjčení za 2500,- , ty mám i vyzkoušené a teď ve čtvrtek jedu ještě zkusit jedny na inzerát za 3500,- tak uvidím jak budou a podle toho se rozhodnu
@bajamaty moc děkuji za názor, já jsem právě nad salonem Isabel uvažovala, nechce se mě jet rovnou do Ostravy a neprojít Opavu. Věěřím že i tady najdu své vysněné šaty. Do Ariany se také podívám, mám ji kousek od našich. Moc děkuji za odpověď a věřím že Ti ty šaty budou :-)