@moonie jj ještě se chci kouknot tady na snp na šatyprotebe,jinač mám už rezervované v salonu Karina... jsem si připadala jako princezna...,ale teďka nevím. no zkusím šaty dát tadyk:)
Ahoj Holky pridavam se k diskuzi puvodne jsem z Orlove ale ziju ted jinde.Svadbu budeme mit na Terlicku i obrad a uz se moc tesim pripravy vrcholi a termin mam 4.8.2012 takze jeste cas :-)
@vrcka Zkus sem hodit obrázek, ale asi zbytečně stresuješ :-) Já mám šaty dle mého názoru taky obyčejné - klasický střih do A žádné kamínky apod., ale jsou to šaty, jaké jsem si vždy přála :-) A i když je nová kolekce od Pronovias nebo San Patrick nádherná, stejně zůstanu u těch mých ;-) Každopádně je dobré rozšířit si obzor a obejít další salony, teda pokud tě baví zkoušení :-)
@moonie jj některé jsou fakt moc hezké!!! ale taky drahé já osobně nechápu jak někdo může dát 15tisíc za půjčení šatůůůů ... :-S Mám bez vlečky a to jsme chtěla páč já jsem nemehlo takže mi to vyhovuje :-D Tak zítra tu dám fotky mám jednu v mobilu,ale neumím to nějak vytáhnout.. tak mi můj snoubenec pomůže :-p To zní pěkně snoubence a pak to bude manžel... no pááááání :-D
@vrcka Jj, je to těžký byznys. Kdejaká blbina je desetkrát dražší jen proto, že je "svatební" :-| Jinak já si nechávám šít šaty v Madoře v Mikulově. Příští sobotu tam jedu.
@moonie páni takže šít:) ono to je prý lepší když jsou na míru, já chtěla původně kupovat ,ale bála bych s epak,že je neprodám... a na kolik tě tam výjdou šité šatičky?
@vrcka Já si je chci nechat, abych měla co rozstříhat až mi ten můj jednou uteče s nějakou mladicou :-D Ne, dělám si srandu. Chci si je nechat na památku :-)
@heyrup jj jsem na netu koukala na fotky a fakt krásné,ale jak mi napsaly ty ceny tak jsem nechápala... hej všeci mluví o Polsku kam tam jezdíte???dej pak veškeré info!!!! ;-) já tam nidky nebyla:( ale v dubnu se chystáme do Těšína tak asik tam někde zabrouzdáme
@vrcka hned za ceskym tesinem pres hranici (pres reku) je polsky tesin, poradaji se tam trhy a je tam spousta stanku a v tech baracich (jsou tam jedine na prave strane) maji obchody se satama a oblekama
@heyrup tak moc díky a poslední otázka bývají tam každý den?máme v plánu tam jed v pondělí ,ale až v dubnu!Určo dej pak info!Jinak já bych na černou louku ráda,ale budu v práci.byla jsem loni a měli tam pěkný výběr, fakt snad od všeho něco! ;-) a zároveň tam je výstava na dovolené tak třeba inspirace na líbánky.