Ahoj holky, tak se taky hlásím.
Craw - moc moc gratuluju k miminku :-)
Fin - super, že je konečně video, ale že si dal pán na čas co. Ale hlavně, že už ho konečně udělal a předal
Jinak všechny ostatní vás zdravím ;-) . Mám toho teď celkem hodně ve škole, tak sem moc nestíhám chodit.
Zuzi a spol cervencovak AhOj!!!
Predpokladam,ze svatebni dvd stejne uvidim az za nejaky cas ale ted uz me to tolik netrapi,kdyz vim,ze uz je u mamy doma :-)
fin - Mišulenko gratuluju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fotečku jsem sice nestihla, ale šmírovala jsem i jinde :-) akorát co se tvojí mamí týká, co když si přečte komentáře v albu? :-O ;-)
každopádně přeju, aby kontrola u doktora dopadla na 1*! ;-)
fin - gratulujuuuuuuuuuuuuuuu, to je super zprava :-), ja se dneska objednala na predporodni kurs, tak jsem zvedava, prece jen uz mame 31-32.tt, desne rychle to utika............ale z vybavicky mi chybi uz jen kosmetika :-)
fin . Míšo moc moc gratuluju k mimísku a ze srdce přeju, abyste oba byli zdravoučký a maličké se mělo čile k světu v bříšku ;-) a co manžílek, jak se radoval? ;-)
Jinak holky zdravím všechny, dlouho jsem tu nebyla, tak koukám co je nového ;-)
ahoj holky
fin - tak co vaši? volali jste?
a jak se máte ostatní mladé paní? u nás pořád pracovní tempo, ale už se zase rozhýbaly trochu věci kolem plánované rekonstrukce, tak snad se do toho budeme moct pustit na jaře :)
janii u nás taky pracovní tempo, už se těším na léto na pořádnou dovču a na výročí :-D jinak vše při starém, teď nás čeká březnová série narozenin, tak se mám na co těšit :-D
fin to je krááásné, že byl dojatý..určitě tě bude na rukou nosit ;-) a že ti není dobře je mrzuté, ale zase na druhou stranu drobeček už dává vědět, že je v bříšku, až si zvykne, tak ti bude určitě dobře ;-)
ahojte :-)
fin, gratuluju moc a moc a drzim palce at tehuleni probiha co nejvic v klidu a pohode x-) x-) x-)
a ja mam taky jednu novinku ;-)
28.2. ve 12.06 se nam narodila Beatka (3200g a 50cm) x-)
ahojky všem
Fin-gratuluji moc ;-)
maja-taky moc gratuluji k Beatce ať krásně roste a dělá vám všem radost.
Já teď momentáůlně odjíždím do nemocnice a moc se mi tam nechce ;-(