Ahoj holkýýý tak já už jsem v pohodě už chodím do práce a jsem tam opět od rána do večera. Jinak ten rok fakt rychle utekl, pořád na svatbu rádi vzpomínáme - jo dort máme taky v mrazáku a těšíme se na to výročí až ho slupnem :-p
Fin holka jedna drž se držím pěstičky ať vše probíhá jak má pěkně v klidu a pohodě.
Zuzi to je dobře že jste si to vyříkali a že už je to dobrý ty prázdniny vám závidím my máme dovču až v září a letíme na Skopelos co se natáčel muzikál MamaMia no my to vlastě máme po roce jako svatební cestu tak se moc těším.
Holky mějte se pěkně ať se vám daří a oslavte to první výročí jak se patří ;-) nevím kdy se tu zase ukážu tak pápá
Ahoj holky, jen se tu s vámi loučím a přeji hezké léto. Zítra odjíždíme a vrátíme se až 30. srpna. Tak tu na sebe dávejte pozor a hlavně ty finf, jsem zvědavá, jak ti za ty dva měsíce vyroste bříško. Tak ahoj po prázdninách :-)
Ahojky tak po delší době jsem zase zavítala.První rok školy zdárně zamnou :-)
Nastávajícím maminkám gratuluji.Maminkám přeji hodně štěstí :-)
Holky chtěla bych se zeptat co plánujete za dárek nebo akci na výročí prvního úspěšně přečkaného roku???Nějak mě vůbec nic nenapadá :-( Poradíte mi???
Hanu musela jsem z konika vse vymazat,protoze tam zacala opruzovat jedna osoba,sekterou se zname a nechtela jsem aby okukovala co a jak :-(
Na prvni vyroci planuji jen veceri pri svickach a pojidani cukrovi ze svatby u filmiku :-) takova ta pohoda :-)
ahojkyholky, já furt vymýšlím co na výročí a asi to vyhraje na ráno snídanička se svatebním dortíkem:-) schovávám ho v mrazáku, tak jsem zvědavá,jaký bude :-D pak plánujem výlet na místo činu na Kunětickou horu a pak se uvidí...
Fin určitě si běžte užít večeřičku do restaurace, doma můžete být furt...navíc jsi těhu a ne tlouštík a to je krásný.. ;-)
ahoj holky :-)
hele, vite co me napadlo? vetsina z nas se ted pohybuje vic na konikovi nez na beremku, tak co tam zalozit soukromou skupinu a presunout se tam? ;-) ja bych vam pak prozradila tajemstvi :-D
majatob - ahoj souhlasim, založíš jí ? já bych ti pak taky řekla tajemství ;-)
- jelikož na brms ani konasovi to veřejně šířit kvůli některym děsně chytrym fakt nechci 8-(
fajn, projela jsem jen par stranek, takze jsem urcite na nekoho zapomnela, kdyztak napiste a ja vas rada pridam :-) nazev nebudu komplikovat Nevěsty z července 2009 maminkami ;-)
Preji vsem cervencovkam krasne vyroci :-)
Holky mo pojdte!!!!Hanu hned te tam nahlasim,ze ti to nejde a ty jani sup!!!To neni jen pro maminky ale pro cervencovky :-)
Ahojky všem, jsem tu po pár měsících a nestačím se divit, jak to tu ožilo :-o A těch mamin! ;-)
Tak vám holky všem, které jste v očekávání a nebo už čerstvé maminy, gratuluju :-D
A jak jste oslavili výročí? My jsme si původně chtěli zopakovat svatební noc v hotelu, kde jsme se brali. Měli jsme to mít i se slevou, jako dárek k výročí. Ale na poslední chvíli nám rezervaci zrušili, protože přednost dostaly svatby ]-(
Tak nakonec byla jen romantická večeře při svíčkách a erotika doma v pelíšku ;-) A samozřejmě jsme si rozmrazili svatební dort a mlsali :-)
Jen pohled na fotky je smutný, protože tchýně už bohužel není mezi námi.