jej ja se tady loni v cervnu opalovala pred knihovnou, ale to tam nejak moc pralo, celej srpen a zari za to lilo jako z konve. No ja se docela tesim jak se prestehujem, skotsko je sice pekny , ale na pohlednici se mi bude libit jeste vic, nejak tady k tomu laskou neoplivam.
zuzi: jestli to mate zajisteny , tak bych zas nevahala, nabydete zkusenosti, naucite se novej prizvuk tak ze vam pak normalni lidi nebudou rozumet :-D a pokud se vam do toho chce obema tak proc ne.
my mame posledni 4 mesice nez koncime skolu, tak lea uz sili a hleda praci a ja poslusna zenuska cekam az neco dostane abych se taky mohla zacit ohlizet.
jinak to tady nejak zavani miminkama :-D no ja se uz nemuzu dockat, chtela bych mimi tak pristi rok na jare, ale Lea se porad jeste cuka, uvidime jak to dopadne az najde pracu :-D
ahoj holky, tak jak se máme?
dneska jsem nebyla v práci, tak jsem si po obědě pustila video, co nám ze svatby natočil strejda - nesestříhaný, x hodin, no dobře jsem se pobavila :-D
fin - to mi tak připomíná, něco nového s vaším kameramanem???
mějte se krásně a opatrujte se!!!
janii no nazdar konecne se nekdo ukazal :-D
JJ novinky zrovna dnes mi mama psala,ze ji prisli dvd jupiiiii takze 7mesicu po svatbe jsme se dockali!!
Uz se tesim na prvni vyroci,teda na to cukrovi v mrazacku :-D :-D :-D
fin - no hurááááááá!!! :-) doufám, že to bude stát za to, už se určitě těšíš až si to budete moci připomenout, viď? :-)
jdu dát sprchu a postel, ráno zase do práce, ještě že už je čtvrtek.
tak pěkný večer všem a dobrou noc
janii jj tesim moc moc ale sama jsem zvedava jak to dopadlo....uz jen jeden den a volno huraaaa
ja se priznam ze jsem nemela sobotu volnou od svatby tak jsem moc rada
Jsem zvedava na to dvd vazne moc a vis ty co ja manzu miluji asi kazdym dnem vice jestli je to mozne :-N
fin- tak jsem si po dlouhé době zase pořádně prohlédla tvoje fotky, kočko :-)
není špatný čas od času si zavzpomínat co? :-) a hlavně jsem dostala šílenou chuť na sladké, když jsem viděla vaše zákusečky :-D tak to asi přehodnotím, co bude k večeři, a jdu upéct pár palačinek :-D
jinak my jsme dneska zahájili úklid a likvidaci věcí z půdy, abysme se pak nezdržovali - na jaře přijde střecha dolů, stropy dolů, no prostě komplet rekontrukce... ufff
jo a začalo tu sněžit, já už chci sluníčko a jaro! ]-(
Ahojky holciny, tak se take hlasim.
Fin: jsem rada, ze konecne doslo to video, at to za to stoji!
Janii: mi jsme take koukli na nase DVD ze svatby a az jsme oba slzeli, vzpominky jsou krasne. ;-)
Dobrey vecer vsem
janii jj palacinky bych si vazne moc moc dala ale dala jsem se zase na cviceni,takze musim byt hodna ;-)
sabi Uz se nemuzu dockat az ho uvidim :-) vcera jsem mela takovou nejakou a vzpominala jsem u fotek ze svatby jak to bylo fajn :-)
Ahoj Holkýýý:-)
já jsem tady od svatby nebyla :-N ani album jsem nevytvořila - je toho moc nového - ale svatba byla úžasná a 14 dní po svtabě jsme neplánovaně počali mimi - začala jsem právě 8.měsíc:) na album se můžete podívat na modrykonik - hodím vám sem odkaz...je tam i ženich i nevěsta :-)
jinak já letos končím bakaláře a manža začal pracovat...Nevím, zda sem chodí Lucka - víte, jak otěhotněla před svtabou, tak jestli sem nechodí, tak vám podám info - má Karolínku - a na modry konik má také album ;-D
A co vy?
craw - ahojky a moooc moc gratuluji!!!! :-) fotky jsem shlédla a moc ti to sluší, mamino ;-)
prohráli jsme hokej a já přemýšlím, zda čekat na rychlobruslařky nebo mám jít spát - ráno vstávání do práce je neúnosné ...
dobrou noc všem ;-)
AHoj janii ja taky vcera kouklala na hokej a pak ja trdlo si sla lehnout a rekla jsem si,ze si pustim dokument a....no to vis jeden druhy a sla jsem vlastne spat az dneska a rano jako kdyz me budik trefi do hlavy,nastesti snidane me probrala :-)
Krásné dopolko:-)
děkuji holky za gratulace:-) No my vzhledem k tomu, že ještě studuju, tak jsme mimi zatím neplánovali, ale jak říkám 14 dní po svatbě se znenadání zadařilo a my šťastní jako blechy :-) strašně to letí, ale těhu si užívám - na počátku jen drobné nevolnosti, teď už jsou takové obtíže jako zadýchávání a tak, ale zase mi to vynahrazuje prcek, když kope :-D Holky mateřství vám doporučuju - je to strašně zvláštní období, kdy je sice žena hormonálně chvílema dost mimo, ale má to ohromné kouzlo a to samozřejmě nemluvím o tom až budu chovat toho mazlíka, co mi roste v bříšku, páč za ty měsíce, co ho nosíte si ho zamilujete na maximum :-D Takže radím- jděte do toho dokud to jde :-)))
fin: tak přeju ať to co nejdříve vyjde:-) určo zase písnu...momentálně už pereme oblečky a chystám se je žehlit ...chodím na předporodní kurzy no a v dubnu už to můžeme kdykoli očekávat :-D
craw dekuji snad jo ale kdyby to bylo az za mesic si dva nic by se nedelo :-) snazime se teprve 2mesice ale no snazime proste kdyz to prijde tak to prijde :-)
craw - super, koukám že se ti to blíží - tak přeju porod jako jsem měla já - byl dost rychlej, Jiřík byl na světě pomalu hned a bez vážnějších problémů - a hlavně at´jste zdraví ;-)
brum: děkují...tak tak - klidně protrpím 24 hodin, ale hlavně, abysme byli všichni zdraví :-)
fin: snažit se ani podle mě nemá cenu - nejlepší je muckat se, když po sobě toužíte - z toho nejspíše "vznikne" mimi - to cílené snažení je myslím otrava, která vztah spíš jen narušuje...
Ahojík tak po delší době vás zdravím.
Fin-muzikál byl skvělí,a asi půjdu ještě jednou,mamka bude mít v květnu narozeniny tak jí koupím lístek jako dárek a koupím si ho i pro sebe :-)
-jo a co to DVD- možná jsem to tady přehlídla :-N
Všem mamulinkám (i nastávajícím) přeji hodně štěstí a zdraví vás obou :-)
craw ja to nazvala snazenim ale od te doby co jsem vysadila HA mam proste chut a maxumalne si to uzivam :-N rozhodne to neni o tom tak pojd a vsechno dovnitr :-D :-D :-D