Ahoj holky, tak to vyzera, ze pri tomto termine s milacikom ostaneme, tak nech nam to spolu pekne ubieha.
Aspon mi to umozni sledovat moj sklz ;-) lebo v organizovani a dodrzovani harmonogramu, mam veru rezervy =-) =-)
no neviem, ci by to bolo mozne, lebo realitke sme zlozili depozit, potom vyplatili zalohu 20% a pri podpise kupnej zmluvy zlozili zvysok sumy v realitke na vinkulaciu (realitka vyplati predavajucim az ked bude novy LV)... sak ale skusime aspon nieco... vsak nas brzdia a stracame drahocenny cas na ostatne vybavovacky...
sak v podstate sa mozem opriet o dni omeskania s LV-ckom, nie? Lebo cakame na LV ako blaaazni, aby sme na obec mohli nahlasit, ze budeme stavat plot, co dovtedy vlastne nemozeme....
List o pozastaveni konania bol zo dna 17.09., cize vtedy by uz bol hotovy LV, keby nepozastavili... t.j. ku dnesku 8 dni, a ak by sme ziadali za kazdy den omeskania 0,5% nazad.... hm, tak by to stalo zato :)
idem hodit kdesi moj dotaz, ci to mozem takto ziadat... lebo to ich ospravedlnenie si mozu strcit za klobuk!!!
Kua, ved aj ja dnes v noci ostanem asi slamienka...prvykrat od svaby...drahy povedal, ze mozno prespi u babky, aby nemusel skoro rano zase utekat naspat...oou... =-)
ja byla sama doma ve stredu a vubec jsem nemohla usnout, clovek si na toho chlapa u sebe tak rychle zvykne :-)
v pondeli odjizdim na sluzebku tak bude manzel slameny vdovec, ale on jede od stredy do nedele taky pryc, tak to nebude tak hrozne, ale stejne se mi bude straslive styskat
Tak som nakoniec slamienka vobec nebola, takze stale to nepoznam... :-N :-)
Babule, tak som sa nakoniec nechala zlomit, a pridala som aj ja par foto. Ako dlho tam ale zotrvaju, to netusim...tak mrkajte... ;-)
atinka
Neda mi nereagovat na tvoj zazitok zo satami...a leteckou spolocnostou Sky europe..No otras...Ja som s nimi tiez asi 2 tyzdne riesila prenos mojich svadobnych siat.dokonca odo mna chceli aby som si zarezervovala miesto an saty teda kupila mojim satam dalsiu letenku..No otras oni su uplne prasteny...Ziadny problem som nemala doniest saty z australie do Londyna,letecka spolocnost Emirates ma dokonca vitala cez 1.triedu a saty mi boli krasne zavesene v 1.triede lietadla....Ale samozrejme slovenska letecka spolocnost s tym mala velky problem,pri prichode do lietadla ma sarkasticky letuska privitala ze ano slecna vieme o vas....ale chvalabohu lietadlo nebolo plne a tak moje saticky vklude vlizli hore do ulozneho priestore...same bez akjkolvek inej batoziny...takze tolko moja skusenost.Ale poviem Ti tolko co som prevolala z Australie na slovensko aby som sa doziadala nejakeho pochopenia a nejakej ochoty zo strany nasich aeroliniek no no coment....
Peto Rafaj...podla mna nam vobec nevyslo pocko - fakt sme na foteni stravili velmi malo casu a ani sa nedalo napr. postavit tam, kam by som chcela, lebo tam bola kaluz alebo blato, alebo nam uz zacalo prsat :-(
hmmm...No vy v Ba ste obisli z pocasim asi najhorsie....Nam v Nitre prsalo od 6.00 rana asi do 9.00 a to bolo vse.My sme fotenie mali o 10.30-12.30 no a bolo tiez veterno ale dalo sa....Takze nam to v podstate vyslo...
gaia
Ja uz neriesim nic....nsa svadba tiez nebola dokonala aj ked fotky anm vysli nevysli nam ine veci a pravdupovediac celkom sa bojim nasho dvd....ale uz to neriesim..Cas nejde vratit takze uz s tym nic neurobim...Nechaj to tak...neber si to tak...
ahojte kocky :)
mexxiku kraaaaaasni ste :) usmievavy par ... zelam nech ste vzdy taki krasni, usmiaty jeden na druheho a nech sa lubite stale viac a viac :)
rachel, atik: tie peripetie so satami... no uf... asi by mi nebolo vsetko jedno... nastastie sa vsetko dobre skoncilo
gaius: uz nebud labut... kasli nato... u nas takisto xy veci nebolo ako som chcela, najvacsie nervy som mala so sv.siat, lebo sa mi vecne sukna pretacala, korzet semtam sa tiez kdesi otocil ci zosuchol... a uplne ze najviac ma vynervovala ta vlecka... zle mi urobili to uchytenie a z toho ma islo vystret stale nosit vlecku v rukach... vydavat sa este raz, tak si vyberiem nieco mensie a isto bez vlecky alebo na mieste budem skusat do aleluja ako to drzi vypnute :-D
fotky tiez neriesim.. nie ze by sme neboli spokojni, sme a moc!!! len mi chybaju dake zabery a to ma mrzi... ale neva... urobime si dake posvadobne fotenie
jo a pozemok sa nam riesi, uz je na katastroferi nase konanie v rieseni "vklad/zapis povoleny" chvalabohuuuu!!! :)