Ahoj holky, tak to vyzera, ze pri tomto termine s milacikom ostaneme, tak nech nam to spolu pekne ubieha.
Aspon mi to umozni sledovat moj sklz ;-) lebo v organizovani a dodrzovani harmonogramu, mam veru rezervy =-) =-)
tak ja jsem kyticku nedostala, pry abych pak nebyla chamtiva a nectela slavit kazdy mesic...
ale je pravda, ze jsem milemu chtela koupit cokoladu a taky jsem to nestihla takze to nevadilo :-)
Dakujeme :-)
a gaia - nie ... my sme mali od rana horuco a presne ked sme skoncili s fotenim sa spustil dazd a prsalo az kym sme nevysli z kostola ... :o) Takze sme boli staaaastni, ze nam pocasie vydrzalo na fotenie, sme si to vymodlili :-)
teeeeeeeeeeeeeeda :-D
decka, to vam dnes zacal den 8-(
rano idem okolo nasho auta a na parkovisku hned oproti cez miniulicku totalne vyhorene auto, policajti pri nom...doletela som na elinu, uz som isla stlacit gombik, aby sa mi otvorili dvere a ten hajtrak odisiel 8-( ...sadnem do busu, pred tretou zastavkou vzdy ideme cez zeleznicne priecestie - premiestnovali 2 nakladne vlaky!!!, cakali sme ako debili...prejdeme par zastavok - nastupili revizori (nastastie som mala platny mesacnik)...schadzame na cestu a tam suvisly nehybuci sa rad aut - zase opravuju most do Petrzalky a ludia idu po tejto ceste, aby sa mu vyhli (mostu) - bude to tak 2 tyzdne 8-( 8-( ...v robote sefka na mna vrci a netusim preco =-) 8-( ...no fakt "bohovske", cakam, co sa este dos.rie 8-(
gaia ted uz to bude jen a jen lepsi...
gabika teda takhle si pro sebe ukrast vsechno slunicko a nam lilo a lilo a lilo... a tak takove krasne fotky nemame a ja bych tak chtela, ale co se da delat, mame jinak krasne fotky :-)
caute zabky
ak ste vcera pozerali spravy a videli ste to vybuchnute auto od granatu v Krasnanoch - tak hned oproti to male biele auti v zabere bol moj (nasich) Bubacik 8-(
gaius: ja som spravy iba pocuvala z druhej izby,ale hned som na teba myslela, ze to moze byt to, co si pisala ...
gabi: kraaasne fotky :) fesacky mladomanzelia ;-)
cafte kocky ;-) kde maame oslavenkynu zo vcerajska :-N
lindusko este maas dozvuky :-N :-D :-D :-D ;-) 8-) veriim, ze si sa mi mala frajersky celyy den ;-)
gai moja, to teda nezavidiim, ale este stastie ze sa bielemu bubacikovi zoci voci takej veci, niiist nestalo :-N
a inak ako sa mame mladomanzelky?
atik: mala si to veru pestreeeee... asi by som robila rovnake rosamboooo
a citam, ze sa planuje dake stretko.... akosi o tom netusim... :-|
inak mi je akosi na houbelajs... straaaaasne ma bolia kriziky, tak sedim uz druhy den doma zabalena v deke... dufam, ze to prejde a ze ma nesekne...
kvoli premavke by mi skor vyhovovalo cosi v sobotu, len nie 18.10.... na druhu stranu by som musela ist sama, a ja straaaaasne nerada chodim v zimnom obdobi sama autom... tak ak, tak este jesen by bola good ;-)
no co kocky ako sa mate, co porabate?
my behame ako splaseni.... pozastavili nam navrh na vklad na katastroferi a uz nam k tomu chyba doplnit len jedno tlacivko z obecneho uradu a ako na potvoru to nemoze byt na pockanie lebo starosta je mimo SR a ani jeho zastupca tam neni... ale to pozastavenie je vinou realitky... "fasa" ne? ... ale tetuska na katastroferi teda klobuk dole... velmi mila a ochotna zenska... snad to dotiahneme do uspesneho konca nech mozeme cez vikendy postupne oplotit a zacat s terennymi upravami...