Ahoj holky, tak to vyzera, ze pri tomto termine s milacikom ostaneme, tak nech nam to spolu pekne ubieha.
Aspon mi to umozni sledovat moj sklz ;-) lebo v organizovani a dodrzovani harmonogramu, mam veru rezervy =-) =-)
atik no konecne! :)
veeelka fesanda si bola! a to sa len tak nevidi 3x sa prezliekat 8-) vsetky saticky krasne.... a ty si stratila kytku? aj kocky zlta vs. zlata boli fesandy
nem stratila ;-) troonila na posteli :-N ;-)
paar krat som ju mala i v ruke :-D :-D :-D aaale to viees...ja som na kvetiny zvyknutaaa...dostat...podakovat....ulozit do vaazy :-N
mojik aano este ze maju fotky....s panom riaditelom sme si dali stretko...potom som mala zas chviilu venu jungularis internu a este jednu na cele tak navretuuu jak som nanho nakricala :-N zee az
a potom nam vybavil reguleerne 4hviezdovy hotel....bo oni su masaker
to: stellinka_andrej
krasne krasne krasne...ty ocuj, vam neprsalo??? =-) =-) =-) ...inak, ked my sme sa isli fotit na Devin, tak nas minala jedna svadba, co sa sli fotit (asi do Botanickej) - sme si zatrubili a zamavali :-D :-D :-D
stellinka: nadherne fotoze :) i ked malinko ale fakt krasne ;-)
gaius: my sme sa po foteni pri kastieli zastavili este v rajeckych tepliciach (kto nepozna, je to kupelne mestecko a je tam jazierko, okolo neho parcik a taka basta v strede a na jazierku sa da clnkovat)... neni to miesto, kt. som si priala na fotenie kvoli tomu, ze je velmi vyhladavane, ale chceli sme sa tam zastavit, snad nasi fotografi cosi vymyslia... no a tam sme sa stretli s 5 dalsimi parmi!!! a s jednou nevestickou (oni odchadzali a my sme prisli) sme sa aj odfotili pri vychode (na navrh ich fotografa) a ked sme potom boli na obrade a vychadzali sme zo siene, tak sme sa minali prave s touto nevestickou a jej nastavajucim :) tentokrat my sme odchadzali a oni prisli :-D
to: sharin
hehe, dobre :-D ...ale sikovny fotograf vie nafotit aj na znamych miestach take zabery, ze ludia nespoznavaju :-D ...z temy Bratislava sa takto v jeden den a rovnaku hodinu vydavali 2 kocky (v 2 roznych kostoloch) a stretli sa na foteni na bratislavskom hrade :-D
to my se s nikym nepotkali, lilo jak z konve takze jediny fotky z venku mam jak lezu do auta a z auta a u me stoji svedek a drzi nade mnou destnik :-)
zadna romanticka fotka v zahradach neni a to jsem se na ne tak tesila :-( ale me to nevadi, protoze i tak to bylo skvele a mame pekne fotky :-D
ahojte asi me trefi, mam letet na konci zari do londyna a nevim nevim jak si stihnu vybavit potrebne dokumenty kdyz maji na vsechno mesic (na vydani oddaciho listu, na vydani obcanky) a prave jsem zjistila ze muj pas asi neplati protoze je to starsi tip, tak teda nevim jak to budu delat... aspon, ze pas mi muzou udelat rychleji...
ahojte babulky
ati krasne fotecky
a ted se priznejte jak se vam podarilo udelat takove krasne fotky venku? nam lilo celou dobu tak, ze takovehle fotky byly naprosto vyloucene (i kdyby chvili neprselo tak by mi sukne nasakla blatem az po pas...)
darkwitch: fakt velka kocica!!!
pridala som dalsie foto do albumu... dosiel mi dalsi mix mejlikom dnes rano :) zvysok fotiek budeme mat az tento tyzden
nadenkaa paradna si bola ;-)
gai tak som par foteciek pridala i tu do albumu na ms
ked dokukaas napis, supnem tam dalsie ;-) 8-)
a kdeze ste mi seckii? :-N =-) =-)
ahojte panicky vydate :-) ako sa mame? ako ste stravili 4 dni volna? My sme obehali hrady a zamky v okoli, mala som draheho cele 3 dni len a len pre seba, bolo taaaak dobre ;-)
a kupila som si uz aj prve tehu rifle 3/4 8-) bo secki moje strae, co som doteraz nosila ma uz velmi tlacia na brusku, bo brusko rastie, uz mi je ho nornmalne vidiet, uz ho neschovam :-D
atik: krasne fotocky ;-)
to gaia: TY KOKOS!!!!!!!!!!!!! TO SOM SI AJ MYSLELA....TO SME BOLI MY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co vas minali..ano ano ano KYVALI SME VAM A SLI DO BOTANICKEJ!!!!!!!!!! :-) :-) :-) :-D =-) x-) WOOOOW to som presne vravela drahemu, ze je to isto niektora z tych bab, co su z mojasvadba.sk!! :-) :-N x-) :-D
mojik secko najlepsie k meninkaam :-)
scela som byt prvaaa ale vstala som neskoro, najsor som riesila, co nemozem mat v albume
a tak asi skuknite linky na fotecky nase...bo nemozu tam ostat pre pribuznych - je to asi reklama pre Lukackovcov, ktori si reklamu platia :-N :-. :-x :-x tu na MS
ci nefieem, ci reklama pre mna...i ked sa nepretrcam, kazde 2 minuty ako prvy album, ako to robilo x-ludi :-. :-x :-x
ci ako reklama pre neviem koho, ked lem som scela mat jednotny link pre celu fam :-N :-( :-(
este raz meninkovy cmucik
:-o :-o :-x :-x
sem si dneska koupila saty, jdu v sobotu svedcit svoji svedkyni a sukynku co jsem mela na oslave svatby jsem si zaspinila a nejde vyprat tak jsem potrebovala neco noveho a je pekna i kdyz jsem chtela trochu svetlejsi barvu...
teda to je nesouvisle, ale vy to urcite chapete :-)
babulky neviem ako sa citite vy ale ja dost blbo lebo ja som Ba a moj muz v Za a to som si nemyslela ze to bude take hrozne a ze mi bude tak smutno kedze sice uz som oficialne na dokladoch obyvatelka Za ale este pracovne som stale v ba a moj muz v Za a je to takto cerstvo po svadbe dost blbe..uz sa neviem dockat kedy uz budeme spolu
to: darkwitch
hodis foto? my sme s drahym v sobotu v Polsku kupili pre mna nadherne saty...cierne s malilinkymi bledozltymi bodockami...krasne, takze 60-te roky (na mne taky strih celkom ujde)...dnes ich mam v praci a sefka sice pochvalila, ale divala sa na mna kyslo :-D :-D :-D
to: nadenkaaa
mojik, presne viem, ako ti je...a to drahy len robieva dlho a ja byvam doma sama, pricom vecer sa vzdy vrati...mne je uz vtedy smutno samej v tom bytiku...drzim paste, aby si to co najlepsie prekonala a uz rychlo boli spolu...kedy odchadzas do ZA?
gaia uz je tam davam, do priprav, ale jsou trochu mazle a barva na fotce neni uplne ona (jsou spis tmavo ruzove)
nadenka me staci kdyz mi manzel odjede na jednu noc a pripadam si opustena