Svatby 16/08/08. Kto má taky?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj holky, tak to vyzera, ze pri tomto termine s milacikom ostaneme, tak nech nam to spolu pekne ubieha. Aspon mi to umozni sledovat moj sklz ;-) lebo v organizovani a dodrzovani harmonogramu, mam veru rezervy =-) =-)
Odpovědět
lindus: velmo pekne dakujem :) ked som sa prezliekla do tych popolnociek tyrkysovych tak som sa citila ako taka morska panna :-D
Odpovědět
Profilova fotka
aj ja sceem fotky aj jaaa :-N ;-) 8-) 8-) caveskiii moje najsamkrajsie ;-) sa hlaasim :-) aj ja bolo supeer, cely den sme sa mali frajersky ;-) 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
myslela som na vas moocnooo ;-)
Odpovědět
atiiii...a aj ostatne nevesty..blahozeláááám :-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky všechno nej nej nej novomanželkám přeju hodně štěstí lásky a vzájemné tolerance a at mate pohodové a klidné manželství x-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
tady jsou jěště fotečky kdo se chce podívat ;-) http://karelfiala.cz/ivankovi/ x-)
Odpovědět
Profilova fotka
atinkaa, tak ako?????dopadlo to vo Fricovciach podla predstav?Prajem krasne manzelstvo!!! x-)
Odpovědět
taaaak prave som dala par fotiek sem do albumu :-) mozete pokukat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
to: jarkahanzelkova napodobne - nech sme stastni ;-) ...mala si uuuuuuuuuzasne satocky ;-) to: gabika82 ste ako z rozpravky... ja som si prave vo stvrtok s hrozou uvedomila, ze nas nikto neodfotil (take tie pozovacie fotky) s rodicmi, priatelmi a pod...profi fotograf na to nejako pozabudol (pricom predtym sme sa o tom rozpravali a bral to ako samozrejmost :-| , dokonca to hovoril takym tonom, ze naco mu to hovorim - ved to je samozrejmost 8-( ), ostatni sa spoliehali na to, ze to urobi profi fotograf a potom uz bolo prilis neskoro na vsetko :-(
Odpovědět
gaia - dakujeme ... aj sme sa tak citili :-) 8-)
Odpovědět
jarka a gabika aj vam zelam len to najlepsie v manzelskom zivote a aj vas svadobny den bol krasny! :) len stale vsetky ocakavame atinku.... ATKA KDEZE SI??? gaius: to je skoda, ale hlavne je, ze si to budete pamatat... neda sa to porovnat, ale mna tiez mrzi, ze sme sa nakoniec nefotili s nasim chlpacikom a tak sme sa snazili udrzat vystavny strih... snad by som ukecala fotografov na zopar zaberov s nim aspon v civile ked si pojdeme po zvysok fotiek... a stale rozmyslam, ci vobec este niekto fotil, lebo si absolutne nepamatam iny objektiv... a tiez neviem, ci sa nezabudlo co-to pofotit, to zistim az zo zaberov
Odpovědět
Profilova fotka
gabika: kraaaasna nevesticka si bola, teda obaja ste boli fesacky svadobny parik :) sharin: aj tu musim pochvalit - WAAAAWWW!!! krasne fotecky a ty si bola ako princezna!
Odpovědět
Článek se načítá
kocky to je taky balzam na dusu ze lepsi snad ani neexistuje!!! dakujem vam moc moc moc.... ja sama som so sebou spokojna a to je co povedat! ale aj tak sa nasli ludia, co nemali co vytknut hostine, tak si zobrali na musku mna.... ale ono to ani len neslo ze jednym uchom dnu druhym von, ale rovno dookola a ani som si to nezobrala ku srdcu a taki ludia su mi ukradnuti....
Odpovědět
Profilova fotka
gaia tak my takove fotky taky nemame, jak prselo tak nebylo kde se poradne vyfotit a dalsi den se mi uz nechtelo prevlikat znovu do satu a manzela uz bych stejne nedonutila do obleku, ale i mezi fotkama z obradu se najdou pekne a obcas i takova ta fotka s nekym... sharin teda moooc ti to sluselo gabika taky ti to moc sluselo :-) teda neopakuju se trosku :-)
Odpovědět
Caute manzelky, mrkala som sem asi tak dva dni po svadbe, ze kto sa prvy prisiel prihlasit... :-) Ale kedze som vzdy na nete len na skok, tak si akurat tak precitam, co a ako, a zas padim prec... Co sa tyka nasej svadby, cakala som nieco ovela horsie, ale bolo to uzasne a miestami mi je luto, ze je to za nami. Mam pocit, ze to strasne rychlo uletelo, fakt mi to pripada, akoby to po hodinke bolo vsetko fuc a teraz mam pocit, ze ziadna svadba ani nebola. :-N Snad sa to zmeni, ked uvidime fotky a DVD, sme fakt strasne zvedavi... Vsetky ste boli najsamkrasnejsie nevesty, tak dufam, ze budeme uplne naj manzelky... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
caveski mojee ;-) okukujem vaas fest furt ked mam volnu chvilku ....aale este uzivam svadbu, navstevy...rodinu a kamosoov, tak sa ozvem zajtra z praaglu, bo dnes vecer zuurka konci veru :-x :-x
Odpovědět
Profilova fotka
peknuckee ste boli secki ;-) lindusko paraaadna si bola mojik ;-) adii - vlaaasky, kytiii x-) x-) gaia ;-) maruska ;-) daark ;-) gabika ;-) jarka ;-) seecki perfisnee ste boli ;-) mexiiiku, zuzka, nadi...fotky :-N =-) =-) supkiii sem s nimi ;-) cmucik a pa zajtra...ja baaliiim :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
cafte daaamy ...kde ste =-) =-)
Odpovědět
Profilova fotka
v praci :-(
Odpovědět
Profilova fotka
a ako? ako svadbicka? podarilo sa vsetko ako malo? citala som, ze dortiik mali kurky nakoniec :-N
Odpovědět
Profilova fotka
ono to zase tolik nevadilo byl velky a pulka se snedla a stejne nikdo uz nemohl :-) a kousek jsem nam zachranila a jedli jsme ho dalsi tri dny k snidani :-) do mrazaku jsem nic nedavala, mame ho maly a uz by se mi tam nic neveslo... vsechno se podarilo, sice to nebylo podle planu, ale stejne to bylo skvele :-) a co ty?
Odpovědět
Profilova fotka
caute zabky tak my sme vcera obdrzali fotky od profika...budem zmensovat niekedy buduci tyzden asi a pohadzem na web
Odpovědět
Profilova fotka
juu gaius: tak uz zvedava, urcite su krasne :) mojik: kraaasan nevesticka si bola a vasa svadbicka bola tutova! :)
Odpovědět
Profilova fotka
to: gaskulka my spokojni nie sme
Odpovědět
Profilova fotka
gaius preco? :-N dark tak to je parada, este ze vaam ostalo....my sme nemali ani "n" vsetko zmizlo skoor :-N ;-) este ze boli tie kolacoveee skusky :-D :-D :-D :-D mojik linduskovityy supki i ty sem fotecky...bo mas v picase lem paar aale ciiham, ze budu paradne jankove ;-) x-) x-) piisem vaam k foteckaam i komentaar...ked budete ready a docitane taak menime za ine;-)
Odpovědět
Profilova fotka
atinka vesanda si byla, to nam to v nedeli rano vlastne teprv poradne zacinalo, ale s tim uz jsem si nedelala starosti rano jsme nakoupili piva a vina a chleba a stavili se u nasich pro salat a pro kolace a doma na zahrade vypukla oslava kamarad dovezl kytu a tak se grilovalo jedlo pilo a veselilo
Odpovědět
Profilova fotka
to: atinkaa drahemu sa nepacia fotky z profilu a mne tych 90% fotene "ala" nosne dierky (cize odspodu) ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
gai to ma mrzii |-| to suuu mojik detaily.....paar vtipnyych za naas vam tu potom moozem okomentovat :-N ;-) 8-) 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
gaius: urcite to neni az take zle ;-) mojik: od janka este nemam ani jednu fotecku, budu v septembri povedal...
Odpovědět
Profilova fotka
to ma cas lindusko ;-) hlavne ze buduuu paraadne vieete ale kam rozhodne nemaate chodit :-N hotel pernoon tatry...uz daavno neni najexkluzivnejsii :-N =-) =-) byyt vyssia, tak im sama siahnem minimaalne na dve hviezdy :-N =-) =-) :-. :-x :-x este ze to grand hotel belevue zachraanil u naas :-N ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?