Ahoj holky, tak to vyzera, ze pri tomto termine s milacikom ostaneme, tak nech nam to spolu pekne ubieha.
Aspon mi to umozni sledovat moj sklz ;-) lebo v organizovani a dodrzovani harmonogramu, mam veru rezervy =-) =-)
tak ja vas dnes budem informovat o mojom jedalnicku - mam za sebou obed a boli spagetky s pestom, olivovym olejom, cukinou a baklazanom..ze aka mnamka!!! 8-) 8-) len som sa tak zalizovala, dufam, ze chutila aj fazulke malej :-p :-D
tak uz tam je, teda na obrazku vypadala jako ze je tam vic materialu, ale myslim, ze se bude libit i presto, ze mi uplne nesedi pres prsa.
zitra si snad donesu jeste pyzamko na svatebni cestu
hotovooooooooooooooooooooooo 8-)
pridane fotky aj hotovych pozvanok a oznamiek plus ta moja nocna kosulka (tie chvisty opticky zuzuju, a su na vrchu samotnej kosielky, neni to len tie chvisty)
sharin oznamka jsou nadherna a kosilka je taky pekna :-)
fnuk pyzamko na poste nebylo a to mi psali v ondeli, ze to odeslali asi tam budu muset zavolat at si dupnou na postu, jenze vubec nevim kdy se ted na postu dostanu, obavam se ze az den pred svatbou, to je hruza
jo a taky jsem vcera byla donest kadernici fotku vatebnich satu, aby vedela co mi mohla vymyslet uces, uz to ma vymyslene tak jsem zvedava jak to bude vypadat :-)
dark zvladnes to ;-) nebojaj
na poste dupni riadne :-D :-Dsi nevesta, mas narok ;-) :-D
..okrem toho, vacsina post - aspon praha ma sluzbu, ze ti to donesu domov, tak vyuzi ;-) ked nemaas cas ty...naaj doojde posta domoov ;-) 8-)
no my dobree...treti album skoro plnyy ;-)
nakupy...v plnom pruude :-D :-D :-D
heh
noo hovor...satky?
maggie Rosemary Leigh
peknucke su... s maggie v kosiciach? ;-)
botky?
idem okukat albumik tvoj ;-)
no aj my ... skoro kazdy den po meste behame a zhaname posledne vecicky :-)
satky nakoniec nie su tie rosemary ... ale vybrala som si zo salonu Princess ... len som sa v nich nesmela odfotit, takze len na modelke ich mam odfotene ... skoda :-|
aha ..
a nazov?..tieto?
http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
a su biele? alebo take ako na obrazku?
hej nesmie sa fotit ani v presove ani v ke..netusim, co tym chcu docielit...
aj som sa na to pytala....v nejakej teme..kde to citaju predavacky majitelky isto....ale nik mi neodpisal.... :-N
a botky mas tie, co su v albumiku?;)
ju a aku skladbu mate svoju? prvu?
presne tieto ...ale mam ich bielucke :-) a nazov ... PL9 :-p
a ano... topanocky tie ...
na redovy sa mi satky este siju ... ale krajcirka-kamoska ide dnes na dovolenku .... tak dufam,ze mi ich stihne dokoncit :-p ...
skladbu zatial nemame vybranu ... v piatok ideme za skupinou, tak dovtedy sa musime rozhodnut
a ty ake satky budes mat?