Svatby 16/08/08. Kto má taky?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj holky, tak to vyzera, ze pri tomto termine s milacikom ostaneme, tak nech nam to spolu pekne ubieha. Aspon mi to umozni sledovat moj sklz ;-) lebo v organizovani a dodrzovani harmonogramu, mam veru rezervy =-) =-)
Odpovědět
Profilova fotka
adi satky paradaa ;-) :-) inak my furt doma lezkaame, chripkujeme..cajikujeme :-N |-| kraasa predsvadobnaa :-N :-. :-x :-x
Odpovědět
Profilova fotka
atinka lepsi ted nez na svatbu
Odpovědět
atik: tak sa pekne liecte, ja dufam, ze nas to obide... och vobec vam to nezavidim, tu chorobu ale to vylihovanie... no dala by som si povedat.. :) svadobne aj popolky uz su doma, pridam ked sa vratim so salonu so psom :) aj on musi byt opat fesi ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
babuchy mne sa chce strasne spat =-) najradsej by som sa vyvalila v sefovej kancelarii na gauc a tam si schrupla :-N
Odpovědět
Profilova fotka
to: sharin aj hafana beriete na svadbu? to: gaskulka nasa nema gauc 8-( ]-( 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
gaia: no a to si ako dovoluje?! nemat gauc! tss!!! :-p
Odpovědět
Profilova fotka
to: gaskulka mno veru!!! vidis!!! aspon vies, v akych tu ja musim existuvat pomeroch ]-( :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
by som je to vytmavila hned! sefke jednej!! 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
to: gaskulka chvalaonemu, ze len jednej :-p ...si predstav, keby take boli dve =-) 8-( =-)
Odpovědět
gaius: na sak na fotenie ho berieme :) ked tak udrzujeme srsticku a strih, tak by bola skoda nevyuzit to aj na fotenie :) dostane bielu maslu a bude aj on svadobcan :-D
Odpovědět
Profilova fotka
taky bych si schrupla, gaucik taky neni, ale kolega ma v kancelari moc prijemne kreslo a navic ode dveri na nej neni videt :-)
Odpovědět
Profilova fotka
to: sharin no fiiiiha ;-) ...hehe, budete mat k slnecniku havina ako vybavu :-D to: darkwitch nasa tu nie je...prave citam knihu, co som si vcera zo zufalstva kupila: Babylonská hviezda
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
gaia to se mas tak podprsenka tak nak sedi, sice ji musim obcas trochu prizvednout, ale myslim ze to bude v pohode. tak a mizim z prace a jdu si zkouset saticky, vecer jeste pisnu jak to vypada s nima a jestli jsem se v kombinaci boty a saty nezabila :-)
Odpovědět
Profilova fotka
sharin: aj nase dve yorkshirky mali masle, ale moc sa zrovna fotit nechceli ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
to: darkwitch to mas super ;-) ...tak potom aj nejake tie fotoze pridaj do albumu este - v komplet parade ;-)
Odpovědět
lindus: tak nas je zase pooozer :) a je rad stredobodom pozornosti a teraz obzvlast ked ide od "kadernika" :) vtedy pozera na kazdeho kto ide okolo, ci ho pochvali 8-) gaius: na sak je to daky clen rodiny, ne? ;-) len este voditko budem musiet dako premysliet, mame take kratke cervene :)
Odpovědět
Profilova fotka
to: sharin obal bielou stuzkou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak saticky vypadaji lip nez si pamatuju, podprsenka nikde nekouka a snad bude drzet, no myslim ze by to drzelo i bez ni, ale citila bych se bez ni blbe :-) v botkach jsem se nezabila, ale asi dvakrat jsem si ty saty prislapla tak teda nevim jak dojdu k oltari (teda pred oddavajiciho), fotky teda nemam, protoze jsem tam byla sama a nemel me kdo vyfotit. Teda ja si v tech satech pripadala tak krasna, vubec nechapu jak mohli byt zeny tak hloupe a tohohle stylu se vzdat, vyzdvihuje prednosti a faldiky schovava :-)
Odpovědět
dark inak aj mne sa moje teraz zdaju super :) je to nieco uplne ine, ked som si ich obliekla nakomplet aj so spodnicou aj topanky a ked uz boli upravene... konecne som sa sama sebe pacila v tych satoch... aj ked stale mam mysel na inych satoch, ale uz je to konecne ono :) konecne sme kupili chlapovi koselu, este nam chyba bud modra kosela s kratkym rukavom alebo iba modra kravata... len kocky, nevadi, ze ta kosela je kremova? v bielom to nebolo bohvieco a kremova sa nam viac pacila :-) a pred chvilou som ho navliekla do kosele, vesty, kravaty aj saka a vyzeralo to veeelmo dobre :) (nedovolil mi fotit, inak by som ho cvakla)
Odpovědět
Profilova fotka
sharin ja myslim ze to vubec nevadi ze je kosile kremova, kdyz se vam to vic libi
Odpovědět
Profilova fotka
konecne mi poslali nocni kosilku, tak doufam, ze se posta vzchopi a jeste zitra mi ji dovezou, abych si to mohla v sobotu vsechno vyzvednout, doufam ze mi to bude
Odpovědět
Profilova fotka
teeda babuchy....ja spinkaam i za vas ;-) :-x :-x a tessim sa ze budete fesandy ;-) 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
to: darkwitch to je super, ze si sa aj sama citila krasna...to potom z nevesty vyzaruje ;-) to: sharin fiha, sexica budes :-D
Odpovědět
Profilova fotka
bree ranko mojinkaa x-) x-) taak co maame nove? ;-) 8-) by ste verili, ze prstienky z kanady su tu skorej jak z brna? :-N :-. too lem na margo sluzieb...kluci kanadski pisali rano, ze uz sendli rings :-) x-) kus bojiim ze jake budu na prstiku, boo neni su standarndee :-N no a kluci brnensti mogatiovsky az dnes poslali vzorku prstenov...maju meskanie mesiac a 25 dni :-N lem 16/08/08 by asik stihali, ze? :-D :-D :-D 8-) a sceem vidiet aspon kosilku daark :-N
Odpovědět
Profilova fotka
sharin: vobec nevadi, ze je kremova :-) ta kosela myslim darkwitch: fesanda nevesticka budes :) a prajem vam karsne dobre ranko babuchy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jasnee ze kremova nevadii ja tiez budem bielo sampaan ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
babule zozrala som na ranaky jeden velky cely ananas a teraz ledva funim...uff :-N
Odpovědět
Profilova fotka
:-D :-D :-D :-D to nic neni sama voda ;-) :-) kliiido odfukuj :-)
Odpovědět
na tu farbu som sa pytala, lebo ja mam saty biele, tak ci to nebude blbe, ze chlop bude v kremovej :) a dakujem za ukludnenie :) atik vy sa pekne lieckajte, nech na svadbu ste ako dve rybicky gas: raz som tak zjedla ananas a odvtedy sa s nim moc nekamaratim... taku kyselinu som mala ze az... aj jazyk ma stipal dark: neboj, isto stihne kosielocka prist ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
po ananasu se hubne :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?