Ahoj holky, tak to vyzera, ze pri tomto termine s milacikom ostaneme, tak nech nam to spolu pekne ubieha.
Aspon mi to umozni sledovat moj sklz ;-) lebo v organizovani a dodrzovani harmonogramu, mam veru rezervy =-) =-)
atik: tak sa pekne liecte, ja dufam, ze nas to obide... och vobec vam to nezavidim, tu chorobu ale to vylihovanie... no dala by som si povedat.. :)
svadobne aj popolky uz su doma, pridam ked sa vratim so salonu so psom :) aj on musi byt opat fesi ;-)
gaius: na sak na fotenie ho berieme :) ked tak udrzujeme srsticku a strih, tak by bola skoda nevyuzit to aj na fotenie :) dostane bielu maslu a bude aj on svadobcan :-D
to: sharin
no fiiiiha ;-) ...hehe, budete mat k slnecniku havina ako vybavu :-D
to: darkwitch
nasa tu nie je...prave citam knihu, co som si vcera zo zufalstva kupila: Babylonská hviezda
gaia to se mas
tak podprsenka tak nak sedi, sice ji musim obcas trochu prizvednout, ale myslim ze to bude v pohode. tak a mizim z prace a jdu si zkouset saticky, vecer jeste pisnu jak to vypada s nima a jestli jsem se v kombinaci boty a saty nezabila :-)
lindus: tak nas je zase pooozer :) a je rad stredobodom pozornosti a teraz obzvlast ked ide od "kadernika" :) vtedy pozera na kazdeho kto ide okolo, ci ho pochvali 8-)
gaius: na sak je to daky clen rodiny, ne? ;-) len este voditko budem musiet dako premysliet, mame take kratke cervene :)
tak saticky vypadaji lip nez si pamatuju, podprsenka nikde nekouka a snad bude drzet, no myslim ze by to drzelo i bez ni, ale citila bych se bez ni blbe :-) v botkach jsem se nezabila, ale asi dvakrat jsem si ty saty prislapla tak teda nevim jak dojdu k oltari (teda pred oddavajiciho), fotky teda nemam, protoze jsem tam byla sama a nemel me kdo vyfotit.
Teda ja si v tech satech pripadala tak krasna, vubec nechapu jak mohli byt zeny tak hloupe a tohohle stylu se vzdat, vyzdvihuje prednosti a faldiky schovava :-)
dark inak aj mne sa moje teraz zdaju super :) je to nieco uplne ine, ked som si ich obliekla nakomplet aj so spodnicou aj topanky a ked uz boli upravene... konecne som sa sama sebe pacila v tych satoch... aj ked stale mam mysel na inych satoch, ale uz je to konecne ono :)
konecne sme kupili chlapovi koselu, este nam chyba bud modra kosela s kratkym rukavom alebo iba modra kravata...
len kocky, nevadi, ze ta kosela je kremova? v bielom to nebolo bohvieco a kremova sa nam viac pacila :-)
a pred chvilou som ho navliekla do kosele, vesty, kravaty aj saka a vyzeralo to veeelmo dobre :) (nedovolil mi fotit, inak by som ho cvakla)
konecne mi poslali nocni kosilku, tak doufam, ze se posta vzchopi a jeste zitra mi ji dovezou, abych si to mohla v sobotu vsechno vyzvednout, doufam ze mi to bude
bree ranko mojinkaa x-) x-) taak co maame nove? ;-) 8-)
by ste verili, ze prstienky z kanady su tu skorej jak z brna? :-N :-.
too lem na margo sluzieb...kluci kanadski pisali rano, ze uz sendli rings :-) x-) kus bojiim ze jake budu na prstiku, boo neni su standarndee :-N
no a kluci brnensti mogatiovsky az dnes poslali vzorku prstenov...maju meskanie mesiac a 25 dni :-N lem
16/08/08 by asik stihali, ze? :-D :-D :-D 8-)
a sceem vidiet aspon kosilku daark :-N
na tu farbu som sa pytala, lebo ja mam saty biele, tak ci to nebude blbe, ze chlop bude v kremovej :)
a dakujem za ukludnenie :)
atik vy sa pekne lieckajte, nech na svadbu ste ako dve rybicky
gas: raz som tak zjedla ananas a odvtedy sa s nim moc nekamaratim... taku kyselinu som mala ze az... aj jazyk ma stipal
dark: neboj, isto stihne kosielocka prist ;-)