Svatba v roce 2013 v Litoměřicích a okolí

Zobraz úvodní příspěvek
plánuje někdo svatbu?? V Litoměřicích ??
Odpovědět
@pajush tak mě segra bude dělat vlasy..takže taky nikam nemusím..tento týden asi budeme zkoušet účes..nakonec mi vybrala uplně něco jiného než jsem Ti ukazovala :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@lusiana125 fakt? nebudou sčesané? a co líčení? aco ty tvoje šatky?
Odpovědět
@pajush budou tam takové ty velké lokny..skoro rozpuštěné to budu mít...líčení taky spácháme se segrou..chci něco decentního..nemám ráda hodně líčení..šaty, ani mi nemluv pořád nic..:-( a ty se budeš líčit sama?
Odpovědět
Profilova fotka
@lusiana125 nene moje fotografka mi nabídla vizážistu, takže česání a líčení mám zařízené takhle elegantně :) koho máte jako fotografa?nevím jestli už jsme to neřešily :-) jinak boty přijdou teď v týdnu, jsem na ně zvědavá. no kdybys chtěla ten poukaz tak stačí říct, kdy půjdeš zase něco zkoušet?
Odpovědět
@pajush u nás v ltm jsem objevila ještě jeden salon, ale tam mají tento týden dovolenou...takže až příští tam zavítám..a ted v týdnu se chystám do Barborky..fotografa myslím, že jsme ještě neřešili..mám jednoho z Liberce nabídl nám půl denní focení za 4 tis. To hlavní vyfotí a pak budou fotit rodiče a známí...koho máte vy?
Odpovědět
Profilova fotka
@lusiana125 tak budu držet palce, ať máš úspěšný lov. Já jsem chtěla Katku Faltýnkovou. Asi 2 roky jsem na její fotky koukala na facebooku, a jelikož jsem jí moc chtěla tak jsem jí měla zamluvenou cca od září :D
Odpovědět
@pajush díky..tak to tedy zaostávám..tu neznám..a to jsem si myslela, že mám všechny na facebooku zmáknutý :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@lusiana125 :D tak to tím pádem asi ne :D
Odpovědět
@pajush to ne..ale má krásné fotky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lusiana125 no já doufám, žei my budeme mít pěkný fotky :-) jinak užjen 104 dní, krapet mě to znervóznilo ]-(
Odpovědět
@pajush letí to..my máme dneska 160 dní
Odpovědět
@pajush hledám na fb, ale nemohu Tě vyšpionovat :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@lusiana125 Pavlína Lípová :D
Odpovědět
@pajush snad jsem si přidala tu správnou :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@lusiana125 jojo přidala :-)
Odpovědět
@pajush takže tento týden žádná zkouška šatů nebude...položila mě chřipka :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@lusiana125 můj skoromuž taky stůně :-| tak hlavně se uzdrav!
Odpovědět
@pajush díky díky..my marodíme oba...dneska jsem brousila po netu a padly mi do oka tyto, ale nevim jestli by mě to nedělalo ještě více širší :-D http://www.kmsvatby.cz/akce-tehotensk... sice píšou, že jsou těhotenské, ale snad budou mít velikostně výběr, ale bojím se odhadnout velikost
Odpovědět
Profilova fotka
@lusiana125 tak sis tyhle šatky objednala? jinak my byli dnes poptat hospodu, nato jak jsem si navymejšlela menu nám udělala cenovku pro 25 lidí na cca 7500 kč....což mi nepřijde tolik blbý
Odpovědět
@pajush nakonec jsem si je koupila tady na beremese.cz pošlu Ti je do zprávy..a jaké menu budete mít? kde?
Odpovědět
Profilova fotka
@lusiana125 předkrm: parmská šunka s bylinkovou ricottou, cherry rajčátky a opečeným toastíkem polívka: vývar s tyrolskými knedlíčky (prý jsou to vajíčkové se slaninou a petželkou) hlavní chod: grilovaná panenka se smetanovo-pepřovou omáčkou a domácími pečenými brambory srozmarýnem přípitek: cinzano pošli! jsem zvědavá!
Odpovědět
@pajush máš to ve zprávě..jsou takové jednoduché, ale nevím jak k tomu sladím boty...a pro kolik lidí?
Odpovědět
Profilova fotka
@lusiana125 pro cca 25 lidí. Šaty jsou krásné, je to bílá nebo šampaň?
Odpovědět
@pajush šampaň, ale taková světlejší než je klasická šampaň..na fotkách jsou skoro bílé, ale záleží jak hodně jsou na světle...
Odpovědět
@pajush cena za hostinu je slušná...to jsem počítala, že si řeknou více..a kde to máte? někde v Libochovicích?
Odpovědět
Profilova fotka
@lusiana125 ty jo, tak to mám radost. snad šatky padnou jak ulité :-)
Odpovědět
@pajush já si oddychnu až si je poprvé vyzkoušim, ale běhala jsem tady s metrem a měřila se..takže snad pohodička..kdyžtak bude dietka :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@lusiana125 tak na případnou dietku je čas :-) já to mám blbý,nesmím ani přibrat ani zhubnout páč šaty jsou úplně akorát :-D
Odpovědět
@pajush :-D a dort Ti dělá kdo? ještě musíme pořešit prstýnky a oddychnu si :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lusiana125 dorta asi moje ségruše :-) prstýnků už se nemůžu dočkat :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?