@pajush tak mě segra bude dělat vlasy..takže taky nikam nemusím..tento týden asi budeme zkoušet účes..nakonec mi vybrala uplně něco jiného než jsem Ti ukazovala :-D
@pajush budou tam takové ty velké lokny..skoro rozpuštěné to budu mít...líčení taky spácháme se segrou..chci něco decentního..nemám ráda hodně líčení..šaty, ani mi nemluv pořád nic..:-( a ty se budeš líčit sama?
@lusiana125 nene moje fotografka mi nabídla vizážistu, takže česání a líčení mám zařízené takhle elegantně :) koho máte jako fotografa?nevím jestli už jsme to neřešily :-) jinak boty přijdou teď v týdnu, jsem na ně zvědavá.
no kdybys chtěla ten poukaz tak stačí říct, kdy půjdeš zase něco zkoušet?
@pajush u nás v ltm jsem objevila ještě jeden salon, ale tam mají tento týden dovolenou...takže až příští tam zavítám..a ted v týdnu se chystám do Barborky..fotografa myslím, že jsme ještě neřešili..mám jednoho z Liberce nabídl nám půl denní focení za 4 tis. To hlavní vyfotí a pak budou fotit rodiče a známí...koho máte vy?
@lusiana125 tak budu držet palce, ať máš úspěšný lov. Já jsem chtěla Katku Faltýnkovou. Asi 2 roky jsem na její fotky koukala na facebooku, a jelikož jsem jí moc chtěla tak jsem jí měla zamluvenou cca od září :D
@pajush díky díky..my marodíme oba...dneska jsem brousila po netu a padly mi do oka tyto, ale nevim jestli by mě to nedělalo ještě více širší :-D http://www.kmsvatby.cz/akce-tehotensk... sice píšou, že jsou těhotenské, ale snad budou mít velikostně výběr, ale bojím se odhadnout velikost
@lusiana125 tak sis tyhle šatky objednala?
jinak my byli dnes poptat hospodu, nato jak jsem si navymejšlela menu nám udělala cenovku pro 25 lidí na cca 7500 kč....což mi nepřijde tolik blbý
@lusiana125 předkrm: parmská šunka s bylinkovou ricottou, cherry rajčátky a opečeným toastíkem
polívka: vývar s tyrolskými knedlíčky (prý jsou to vajíčkové se slaninou a petželkou)
hlavní chod: grilovaná panenka se smetanovo-pepřovou omáčkou a domácími pečenými brambory srozmarýnem
přípitek: cinzano
pošli! jsem zvědavá!