Ahoj holky,rychle jsem projela vše příspěvky,ale všechno jsem nečetla,tak se omlouvám. Jsme z Budyně,obřad bude na hradě,ale momentálně řešim šaty :-S Jsem malá-154 cm a silnější-vel 40/42. Myslíte,že bude problém v Barborce,aby mi zkrátili šaty přímo na mě?Psala jsem meila,odepsali,že určitě něco najdeme,ale co čtu tak nějk různě,tak se dozvídám,že celkově v salónechrádi nezkracujou..Co vy na to?Upravovali vá tam šaty?
@pajush@lusiana125 Ahoj holky,rychle jsem projela vše příspěvky,ale všechno jsem nečetla,tak se omlouvám. Jsme z Budyně,obřad bude na hradě,ale momentálně řešim šaty emoticon Jsem malá-154 cm a silnější-vel 40/42. Myslíte,že bude problém v Barborce,aby mi zkrátili šaty přímo na mě?Psala jsem meila,odepsali,že určitě něco najdeme,ale co čtu tak nějk různě,tak se dozvídám,že celkově v salónechrádi nezkracujou..Co vy na to?Upravovali vá tam šaty?
@ewistat nooo my jsme to tady s Pájou docela rozjeli :-DD já jsem oběhala skoro všechny půjčovny v Ltm a okolí, ale do Barborky jsem se nedostala :-) nakonec mě tady na beremku zaujali šaty, tak jsem si je koupila od jedné holčiny..padnou mi, jen mamka je švadlena tak mi takové ty drobnější úpravy udělá, něco přišít atd..jen takové malé detaily..já myslim, že by Ti je upravili, většinou co jsem oběhala salony tak byli ochotní :-) a kdy se vdáváš?
20.7. :-) Jsme zasnoubení už tři roky,ale nebyly korunky :-) budeme mít cca 40 lidí.Obřad máme v Budyni na hradě ve 13:15,takže asi nějaká klasická svíčková nebude a vidíme to na polévku a pak raut :-)
@lusiana125 Chtěla jsem původně vybírat šaty nějak v dubnu,ae si tm zajdeme co nejdřív,mam z toho hoňku :-| To máš štěstí,že jsi koupila a neprohloupila,já bych měla asi strach..ale já teda doufám,že si jen půjčím a nebudu si muset kupovat kvůli tomu zkrácení
@ewistat no já jsem si je koupila hlavně kvůli ceně, ale shodou okolností se mi i líbily...nechtělo se mi v půjčovně dát 9 tis. když jsem je tady sehnala za 4 tis :-)
@lusiana125 To je jasný,ono je to pak znát..každá koruna dobrá..Já teda doufám,že seženu tak třeba za 6tis.,tak uvidim.Kolik budete mít lidí?A kde máte hostinu? :-)
My máme hostinu u mojí mamky v práci v restauraci v Libochovicích. Díky tomu,že tam pracuje,budeme mít i dobrou cenu,alkohol si koupíme sami,takže dost ušetříme
@ewistat ahojky, já si šatky vybrala v Barborce. Paní byla moc milá, vybrala jsem si různé šaty, vyzkoušela jsem jich docela dost. Některé mi byly větší a to by pro ně prý ani nebyl problém zabrat. Nakonec mám šatky které padnou, ale mají delší vlečku, která moc zkrátit nejde, ale na finální zkoušce se prýs tím pokusí něco udělat, takže si myslím, že by ti mohla paní poradit a vyjít vstříc. A ty je chceš kupovat nebo půjčovat? něco tam na prodej má...