@pajush ani se neptej..pěkně mě to zklamalo :-( vůbec mi žádné nepadly...jedny malé, jedny velké...teď až se naskytne čas tak se chystám do Roudnice - Barborka..koukala jsem na netu a líbí se mi tam pár kousků :-)
@pajush doufám :-) zatím si říkám, že mám ještě docela čas..nooo skoro manžel mi zítra odjíždí na školení..až do pátku..takže budou mít "myšky pré" :-D už máš hotové ty dekorace? jsem zvědavá :-)
@pajush nechají nás opuštěné :-D nooo já budu ráda, že dojedu z práce..a lehnu si..nějak mi dávají zabrat..už jsi přemýšlela o prstýnkách? kde je pořídit?
@pajush měla jsem prstýnek..krásnej po obvodu mi vypadali kamínky...nikde ve zlatnictví mi je nechtěli vsadit..takže ho mám doma v krabičce..a kamínkům nevěřim..je pravda, že jsme v prstýnkách zvyklá dělat vše..a nesundavám si je...tak možná to taky bylo ovlivněno tímhle
@pajush no moje mamka a babicka se pokusi udelat kolace a Lukase mama jeste nejaky minizakusecky..takze musim jen nekoho sehnat na dort..co ty? Jak jsi na tom? :-)
@lusiana125 jupí už zítra jepátek a pak hurá na veletrh, jsem na něj zvědavá. Jinak jsem si nechala namalovat strom, objednala polštářky....
ještě jsem se tě chtěla zeptat, budete mít mandličky?