Ahoooj, si pište že dojdu, si to nenechám ujít, ne? Takže dneska ve 16 hodin u Kamasové a Kroko taky psala že dojde x-) tak nás bude vííííííííííc ;-) to bude super. Už se na Vás holky těšíííím
Jo a jinak ohledně toho papírnictví co jste se tady bavily, tak já jsem všechno nakupovala v Optysu u Tatrovanky, tam mají výběr největší i ruční papír a různé nůžky a vykrajovátka a já nevím co všechno, tak doporučuji tam a nebo ještě na nůžky ozdobné ebay, s tama je mám já :-D
Ahoj holky moje, tak jak jste se vyhajinkaly? :-) Už pracujete asi, co? Tak se hlavně nepředřete když to vypadá venku na prozatím hezké počasí :-D Jo a jinak jsem natěšená na další srazík a další palačinky, včera bylo super ;-)
nazdárek zlatíčka :) tak já už pracuju :) ale dneska mě tady všichni zlobí, tak už mě to nebaví moc :-( jinak taky se už těším na další a to už snad bude teplíčko, tak budou zahrádky ;-) i když musíme to ještě stihnout před Blančiným porodem :-D :-D :-D ať vidíme ještě Břucháčka :-D :-D :-D
Ahoj :) tak já jsem prozměnu v práci a kolem 12 budu končit, tak se těším :-D ale pak jdu k doktorovi, tak jsem zvědavá :-( a jaký jste nakonec koupili Blani? no příště musíš vzít zase kristýnku :) byla úžasná :)
Takže holky samé dobré zprávy :-D Kači z toho hrabe, Janča jde na úřady za mile se usmývajícíma úřednicema a Kačenka bude slavit :-D
Holky, ale hlavně zdraví x-) :-D
chi Kači, tak aby aspoň měl někdo nějakou oslavu nebo tak něco ať to prubneš ještě letos :-D
jo a mimochodem nafotit a vyfotit se v nich a dát do alba x-) zvědavost je zvědavost :-p :-D
jojo určitě pak dodám fotečky :) no jsem to tady v práci musela zkoušet, holky chtěli vidět :-D :-D :-D no doufám, že letos něco ještě bude :) přinejhorším next year :)
miláčci ahoj :) vůbec nestíhám :) je posledního a nevím jak budu dlouho v práci :) jsem hrozná, ale večer už je vám ukážu, slibuji, teda doufám :) jak jinak?
Tak to jsem ráda že přece jenom šatky uvidíme :-D
No u mne nového? Jo, jsem ostříhaná na krátko, takže už příprava na padání vlasů po porodu :-D aby mi ještě nějaké zbyly než pak zase dorostou, tak jsem to ostříhala, ať mi tolik nepadají. Jinak Ríša kope jak fotbalista, pěkně se dá podle položení ruky na břicho spozorovat malá nožka a pata jak zatlačí :-D je to super a že těch kopanců je ;-) ale dneska večer mne nechal vyspat (zlatíčko moje) on věděl že je maminka mooooc unavaná a potřebuje spinkat celou noc x-) Jinka jsme zdraví ( ťuk ťuk na dřevo) tak doufám že už nás nic doma neskolí. Jo, jinak bude mít moje maminka narozeniny, takové pěkné kulaté, tak jsem ji vymyslela že ji dáme fotku kdy jsme všichni sourozenci a vnoučata pohromadě na fotce, tak jsme se v neděli fotili u nás doma. Sousedka je fotografka, tak jsme to měli s profi foťákem a světlama, tak jsem zvědavá a hlavně ta sranda u toho :-D :-D :-D :-D :-D , holky, to by jste se počů.. smíchy :-D jak budou fotky tak dodám :-D
No a co jinak?
Jani- co nového? Kroko - co malé v bříšku, taky lumpačí? Kačenko- jak jste oslalvili narozeniny, ses ani nepochlubila x-) ty tajnůstkářko :-N ;-) Jarko- co nového, jak mimčo? Roste?
Jééééééééééééé já se zase rozepsala 8-)