nazdárek holčiny, tak z tetování jsem včera měla horečku :( ale už ho mám :) a je krásné :)
http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto....
tady máte odkaz :)
jinak víkend vidím celý studijně :( takže já se ani na tu tv nebudu koukat :(
Ahoj holky tak už jsem dneska vyfasovala těhu prukazku a podle ultrazvuku jsem ukončený 7 týden =-) a podle menses 8 já to nechápu ale to nevadí srdeční ozvy prej super a objevil tam nějaký myom v děloze :-( nevím co to je :-| bude to sledovat a uvidíme kdyby jste nahodou věděly co to je tak sem s vysvětlením jinak mi doporučuje v 1trimestriální screninng ani nevím jak se to píše no a dělá se to v Olomouci stojí to 1400a druhý je už zdarma a je to spojene sodběrem krve v určitých týdnech těhotenství a celý ten výsledek je na urovní testu plodové vody měly by tím testem odhalit věčinu vrozených vad je to prostě něco přes genetiku ;-)
Nazdárek mrtvolky :-D :-D :-D jsem byla na očním a jsem normálně slepoň :-S 8-) jak se máte? co bříška Blani a Jaruško? a ty Janičko co? co doktor? už je to v pořádku?
Kači pracuješ? já ano :)
Ahoj holky tak jsem se dočkala příští týden ve středu nám přijdou dělat okna :-N
no a inak nic nového už mi je o něco lépe žáha už mě tak nepálí ale unavená ospalá jsem pořád :-D
Blani jaký byl tenis a co miminko kdyže to máš termín? =-) já mám tak jak jsi mi to spočítala 13.10 věřím že se to asi jěště změní u malé jsem měla 3 a stejně jsem 13 dní přenášela x-)
jo nevíte kde bych mohla sehnat nějaké krabice na to stěhování(okna)vím akorát o kaufu že je tam mají u pokladen ale inak netuším
Holky prosím, potřebuji pomoc.Sháním tvrdý papír na jmenovky.Byla jsem v NJ v papírnictví - no pod podloubím, je hned vedle zlatnictví.Směr jak se jde ke Sport bar.No a tam byli šílené barvy.Prosím oraďte kde je tam ještě nějaké papírnictví.
ahojík, tak určitě ještě je naproti bývalému autobusáku, kdysi to bývalo papírnictví Unitap, další je u tržnice, to patří pod velkoobchod v Bernarticích a ještě si vybavuju výtvarné potřeby u Tatrovanky, ale nevím, jestli ještě fungujou, musíš vyzkoušet :-)
já jsem si právě vybrala u té tržnice, paní mi potom ještě nabízela nějaký pevnější fotopapír, ale nám se líbily vroubkované archy na jmenovky. A do jaké barvy to ladíš?
market 01 - u té tržnice to je kde?zkus mi to prosím přiblížit.Nemůžu si to vůbec vybavit.Jinak jsem chtěla nějakou meruňkovou barvu. Hezká by byla i oranžová - jenže já viděla jen takové oranžové jedovaté.Vypadalo to hrozně.
zaploska: já jsem kupovala tvrdý papír taky u tržnice. Jakoby jsi šla od tržnice pryč z města, po schodech dolů, kolem penzionu U Zvonu a na rohu zahneš doleva, kolem obchodu s dámskou módou a vedle je to papírnictví. Kupovala jsem tam i ty ozdobné nůžky a nějaké nálepky na jmenovky :-)