Svatba na Vysočině. Která se tu taky vdáváte?

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj nevěstinky, tak která pak se bude taky vdávat na Vysočině? Pokecáme o tom? ;-)
Odpovědět
janinn:My jsme se už byly na Roštejně koukat.Docela se mi to líbilo. Ale jak píšeš budeme tam muset nakouknou při nějaké té svatbě. A kde je v Jihlavě Gotický sál?? Já vím že tam je nějaký velký prostor v patře, a tomu se myslím říká obřadní sín. Ale gotický sál?? Vybrat to nejlepší místo je horzná fuška. :-)
Odpovědět
akcul83: v Jihlavě na radnici v prvním patře je ten Gotický sál. Ta klasická obřadní síň je až za tím. Jen je to tam blbý s hudbou. Ta nebyla skoro vůbec slyšet.
Odpovědět
Akcul, jak radí janinn, zajeďte se na Roštejn na nějakou svatbu podívat. Jinak co se týče obřadu, tak byl docela krátkej, cca 10-15 minut, což jsme oba ocenili, připadalo nám to naopak hrozně dlouhý. Organizace ze strany matriky a kastelánů byla bez problémů, dokonce jsme měli vlastní hudbu na CD a nebyl problém. No a pak focení na nádvoří a před hradem bylo taky bezva, ale záleží hodně na fotografovi si myslím... Já jsem s Roštejnem naprosto spokojená, a že už jsem byla na svatbách všude možně ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, nejste nektera z Telce? Shanim smyccove kvarteto, nebo houslistu+kytaru (pripadne pricnou fletnu). Nejake tipy? Diky moc!
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, tak se nám datum svatby přesouvá z června na 22. května. V červnu už není volný kulturák co jsme chtěli ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, sháním nějaké solidní cukrářství, kde dělají krásné dortíky. Díky za tipy.
Odpovědět
Profilova fotka
:-D :-D :-D Ahoj nevěsty z vysočinky, já jsem z Třebíče, svatba je naplánovaná na 5.června 2010....Oba bydlíme v Praze , ale kvůli rodině budeme dělat svatbu na Vysočině.....Původně jsme plánovali Malovaný dům v Třebíči, ale koukáme i po něčem jiným....našli jsme třeba Pivovar Dalešice, vypadá to tam hezky, maji tam zahradu, kde by se dal udělat i obřad a svatební fotky....máte někdo nějakej typ v okolí Třebíče? Moc děkuju, za každou radu:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky nevěstinky, sice nejsem z Telče, ale přítel ano, proto tam také na 25.6.2010 chystáme svatbičku. Včera nám matrika potvrdila termín, jupííííí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Martinko, to jsem rada, ze se taky nekdo vdava v Telci! Nejak porad zapomninam potvrdit matriku (jsem v zahranici a nezvladam casovy posun - kdyz si vzpomenu, je v Cechach pulnoc :-) ), tak doufam, ze bude termin jeste volny. Muzu se zeptat, jestli ti na matrice rekli, kdy se plati apod.?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nevěsty, už máme taky termín 15.května v Telči :-) maaja1: my si budeme brat svatebni dort v Jihlave v cukrarne u brany. Mají tam výrobný zákusky,takže doufám,že i dortík bude dobrej. Dívala sem se u nich na ceny- za 3 patrovej dort chtějí kolem 2500. prý je to pro 40 lidí. Nevíte holky o někým fotografovi??
Odpovědět
Ahojky holčinky, jsem Telčanda a přítel taky, takže chystáme svatbičku v Telči na 3. července 2010. Matriku jsem telefonicky potvrdila už před Vánocema a pani mi říkala, že bysme to měli přijít domluvit a zaplatit do konce února. Jinak ta cena mě trošičku zarazila, ale to bude zřejmě tím, že stále lítám v oblacích, tak mě pani vrátila zpět nohama na zem, abych si uvědomila, jak je vše drahé. :-o
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj joudie, ja uz sem se predem na cenu divala, takze me to moc nevydesilo. Kde planujete hostinu? Já sem se byla dívat všude možně, ale zatím to není to pravý
Odpovědět
Článek se načítá
monniky: my máme už od září zamluvený Konvikt sv. Andělů (vedle zámku). Byli jsme tam na svatbě známým, tak nás to nadchlo a tak jsme se rozhodli pro to.
Odpovědět
Profilova fotka
My premyslime o siskove mlyne, ale jsou dost drahy. Jeste sme se divali na zameckym hotelu v Tresti, tam je to jsou dost mily a ochotny, jenze je to zas moc konzervativni. V Horni Cerekvi na me vubec dojem neudelala jejich provozni, vubec nebyla vstricna :-(
Odpovědět
A tak nezkoušela jsi třeba v Telči hotel U Hraběnky (restaurace U Vévody) nebo hotel Antoň? Tam se svatbičky taky dost dělají. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, dlouho jsem se tu neukázala... Piratka: my jsme si matriku zamluvili v prosinci po telefonu, poté po mailu a teď v únoru jdeme zaplatit obřad a vyplnit všechny ty papíry... ;-) Joudie: také mě cena zarazila, ale co se dá dělat... :-| Monniky: my jsme zamluvili Hraběnku... Na jedné svatbě jsme tam už byli... ;-) Byli jsme teď v prosinci i v Dobré vodě, ale tam už měli na červen obsazeno...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, jak ste postoupili s pripravama?? Tak budeme mit hostinu v Siskove mlyne ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my nijak... ale druhý týden v únoru jedeme do Telče, tak zaplatíme obřad, zálohu na hostinu, zamluvíme pokoje atd... ;-)
Odpovědět
Ahojky, my jsme taky nijak nepokročili. Hostina zamluvena, v únoru zajdeme zaplatit obřad, na hostinu je ještě čas říkala pani a možná se v únoru vydáme na prstýnky, protože ty ještě nemáme. A já hlavně vyberu šatičky. Nechtěla jsem na to spěchat, protože se teď učím na státnice a nějak jsem na to neměla náladu a pořád si myslím, že 5 měsíců dopředu je dost času. Snad... :-p
Odpovědět
Profilova fotka
martinko máš krásný šatečky.... my budeme mít obřad v Dačcích, Telč je nádherná zvenku ale ta jejich obřadní "chodbě" mě vůbec nenadchla, jo a hostinu máme práve na Dobré vodě.
Odpovědět
Profilova fotka
Martinka: Uf, uf, tak jsem zavolala na matriku a pry s nami stejne pocitali :) Takze vse ok. Joudie: No vida, my se take bereme v Konviktu, 18. zari. Byli jsme tam na letni skole prednaset a nejak to prirozene vyplynulo, ze to bude tam :) Tak te pak pozadam o nejake informace, jak to probihalo, jestli smim.
Odpovědět
Profilova fotka
Cindy: moc, moc děkuji!!!! ;-) Obřadní síň je hrozná, také se mi nelíbí... My máme obřad venku na zahradě, tak doufám, že vyjde počásko... Já jsem viděla jen restauraci na Dobré vodě a teď jsem si našla ubytování na netu a to už mě teda moc nenadchlo.. Nevím, třeba to není ono, ale ty pokoje jsou takové rustikální, každý pes jiná ves... ta sociálka také nic moc... :-| Z Dačic máme kamaráda... ;-) Piratka: tak super... ;-)
Odpovědět
Piratka: No jasánek, budu o všem informovat. Zatím nemám co psát, akorát, že ta paní je moc příjemná a říkala, že je na to ještě čas. Takže na to taky nespěchám. Já mám vlastně pocit, že na nic nespěchám. :-| Snad to pak všechno budu stíhat. Hlavně z těch šatů mám strach, pač jsem šíleně nerozhodná, tak tohle bude asi kámen úrazu. Ach ach... Jak jste to měly vy? Koukala jsem na Martinku (snad to neva), máš nádherné šaty. Úplně ti padnou. A tohodle se bojím, abych takové taky našla. Ty pravé. Bohužel nevlastním velikost 38, ale 42-44. Ach ach...
Odpovědět
Profilova fotka
Martinka: V restauraci dobře vaří, salonek docela ujde. ubytování nevím, na netu to nevypadalo nejhůř. Jasně není to žádný interkontinentál, ale budeme tam spát jenom my a svědci s partnery, a půjde stejně jen o to někde přespat půl noci.
Odpovědět
Profilova fotka
Joudie: jasně, že neva... Ty šaty jsou taky velikost 44, normální oblečení nosím 42 a šaty takhle, takže se rozhodně ničeho neboj!!!! ;-) :-D Cindy: my jsme si tam byli sednout, hned jak je ten bar... dali jsme si jen čaj a chtěli jsme si rezervovat ten termín a pán nám řekl, že už nemáme šanci, takže jsme si ani jídlo nedávali... :-| My právě v hotelu budeme už od čtvrtka se spoustou lidí a až do soboty, takže jsme chtěli, aby i to ubytování bylo hezké...
Odpovědět
Martinka: děkuji za útěchu. Snad to bude pravda. To ubytování na Hraběnce je opravdu krásné. Prošla jsem si tam několik pokojů, pač se znám s provozním. To jste vybrali opravdu dobře. Mají to udělané v krásném stylu a to novomanželské apartmá je taky moc hezké. Kor ta vířivka! ;-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My to chceme mít na Telči taky venku ;-) Do ty obřadní sině se vejde tak max. 20lidí a nevím,co bychom dělali se zbytkem ]-( Ledaže by obřad proběhl 2x a oni se tam prohodili :-D joudie: já jsem taky tak, vůbec se nemůžu rozhodnout pro jediný šatičky
Odpovědět
Profilova fotka
Joudie: jj, my jsme tam práve byli na svatbě kamarádů, kde jsme se i seznámili, takže se vracíme zase na místo našeho seznámení... ;-) :-D A šatičky určo vybereš, toho bych se fakt nebála!!! ;-) Monniky: jj, snad nám vyjde počásko... Ta obřadní síň je hrozná, všichni tam musí stát za sebou, vzadu už nikdo nic nevidí, děs!!! :-|
Odpovědět
Ahojky, my budeme mít svatbu taky venku. Obřadní síň na radnici je strašná. To jako každopádně. A sál, kde v zámku oddávají teda taky zrovinka nezvolili dobře. Taková dlouhá nudle, kde 3. řada už nic neslyší a o vidění ani nemluvě. :-) Zbývá tedy jenom doufat, aby nepršelo. A když bude, tak mít připravené hezké deštníky. Pač dovnitř teda nejdu. :-)))
Odpovědět
Profilova fotka
Joudie: tak pokud bude hnusně, tak nás přesunou do obřadní síně na zámku... ale v radnici si aspoň svatebčané sednou, na zámku ne... :-| No, pokud bude pršet, tak to přesouvají prý automaticky, takže ani deštníky nepomohou... :-(
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?