Svatba na Vysočině. Která se tu taky vdáváte?

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj nevěstinky, tak která pak se bude taky vdávat na Vysočině? Pokecáme o tom? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holčiny,bude tu ještě místo?? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, my ještě datum svatby nemáme, ale vypadá to na květen/červen :-) Když jsem koukala, kolik se toho musí zařídit, tak už teď z toho mám depku :-N
Odpovědět
Profilova fotka
holky, mohla bych se vás zeptat, kde je nějaká svatební prodejna, co se týče špeků, svatebních věcí a hlavně boty!? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ivanas - my jsme kupovali oblek v OP Prostějov(ale v Brně), tam mají moc pěkný 8-) V oděvách Petr jsme se taky byli dívat, mají tam obleků celkem dost i za dobrý peníze, ale manželovi tam tenkrát žádnej nesednul střihově, všechny byly takový nějaký plandavý :-D
Odpovědět
Ivanas - tak v oděvech Petr je velký výběr - kupoval si tam můj manžel oblek na svatbu a i můj bráška. Jinak, výběr tam je - ale spíš je to o tom, jaký mu sedne a tak.
Odpovědět
Profilova fotka
holky díky za info.. no přítel není žádný tintítko, tak myslím, že by mu snad nic plandat nemělo :-D ... zítra jdeme na to! chudák malej, vůbec mu to nezávidím :-D
Odpovědět
Profilova fotka
renkam11: to jsme dvě :-) jinak my máme datum na 10.7.2010 v Jihlavě :-). Matrikářka to zatím napsala jen tužkou, tak doufám, že nevezme gumu a nevygumuje :-N...
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, tady se to rozjelo :-) tak všem budoucím nevěstinkám přeji hodně štěstíčka a pevné nervy :-D :-) Manžel měl oblek z OP Prostějov v Třebíči, jina tu obchody s obleky moc neznám teda...Nejsem z T původně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
a je tu mezi vámi některá z Jihlavy? 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
mysko, z jihlavy jsou asi 3 nevěsty v "říjen 2009" ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
lenniea: děkuju :-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky, s kým budete vybírat šaty? Pomůže vám s tím někdo?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
renkam11: půjdu se podívat s mamčou k její kamarádce do salonu :-), ale zatím to vypadá, že si nechám šaty ušít :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ren, rozhodně s někým jdi ;-) já byla jednou i s manželem, sice na nás koukali jak na blázny, ale stejně si manžel nepamatoval, jak ty šaty vypadají :-D pak jsem byla s maminkou a sestrou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky, co jste si nechali ušít šaty na míru...kolik stály?
Odpovědět
Profilova fotka
teda se to nějak seklo :-)
Odpovědět
Reni koukám, že to tu plánuješ už nějakou dobu a nic jsi nám neřekla :-D :-D :-D :-D Holky jé já bych si to hned zopákla - padla na mě nějak nostalgie - přeju Vám bay se Vám ty svatbičky krásně vyvedli Ivanas11 tebe už sme dlouho neviděli na koňovi - já tuhle přemýšlela co s tebou je a ty si tu v klidečku plánuješ svatbu :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky:o) tak jsem konecne zase zavitala na brms... pred par dny jsme se vratili ze svatebni cesty:) tak pomalu zase zacina pracovni rutina:o) vsem jeste svobodnym preju krasne pripravy - uzijte si to!!! Pristi tyden zkusim natahnout nejake fotecky:)
Odpovědět
Profilova fotka
je chechti ahojky, no já jsem tady teprve týden :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, pokud chcete šít šaty na Vysočině, doporučuji p. Fialovou z Částkovic u Telče, má krejčovství i půjčovnu, šaty ušije na míru a pak se jí dají vrátit za cenu půjčovného :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jin9 prosím tě, nemá ta paní netovou adresu kde má fotky a ceny šatů? děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravim, chtela bych se zeptat,zda jste tu nektera nezkousela svatebni saty v Kosikove? Jsou v salonu pouze saty, ktere si lze na netu zarezervovat nebo ma pani vice saticek? :-) Predem diky za info.
Odpovědět
Profilova fotka
renkam: www jsem nikdy neviděla, na místě má foto a podá info i o ceně:-). já jsem je měla šité na míru a půjčené za 4000Kč - paráda.
Odpovědět
Ahoj holky, je tady někdo z Jihlavy a plánuje svatbu na hradě Roštejn???
Odpovědět
akcul83, na svatbě na Roštějně jsem byla 2x a moc se mi to tam nelíbilo. Okolí a prostředí je tam moc hezký, ale samotná oddávací síň, nic moc. Mají tam myslím jednu malou místnost a jednu větší.
Odpovědět
janinn, jelikož nás bude hodně tak musíme být v té velké místnosti, mám v plánu místnost vyzdobit a dodat vlastní nazdobené židle k sezení. Jelikož se mi nelíbí když svatebčané při obřadu stojí. Víš o nějakém hezčím místečku?? já zatím byla vždycky na svatbě v kostele, ale my věřící nejsme a v kostele to mít nechceme.
Odpovědět
my jsme se brali na Roštejně a rozhodně nelitujeme, bylo to nádherný, jak obřad, tak potom focení na nádvoří a před hradem. obřad jsme měli v obrazárně, pár míst na sezení tam bylo a stejně všichni stáli a ani si nikdo nestěžoval. já osobně bych tu obřadní síň už nedozdobovala, podle mě je lepší, když je tak jak je, má to něco do sebe, ale je to věc názoru. rozhodně si ale myslim, že je Roštejn lepší pro svatbu než třeba obřadní síň na zámku v Telči, to je jen taková úzká nudle... :-N ;-)
Odpovědět
veru85: moje sestra měla svatbu v Telči na zámku a byla z toho hrozně zklamaná. To je prostě jak když stojíš na chodbě. Nic moc. Mě se Roštej hodně líbí i kvůli tomu nádvoří - fotkám. Kdyby nás bylo méně, bylo by to lepší. Jelikož se mi nejvíc líbí ta menší místnst, ale jak to tak vypadá tak bude hostů spíš přibývat než ubývat :-)
Odpovědět
Ahoj holky, neznáte někdo nějakou kapelu z okolí Pelhřimova nebo Jihlavy? Sháníme kapelu (ne dua),která zahraje i české, ale i zahraniční hity. Taková klasika. Uvažujeme o kapele Tě100, ale ráda bych měla na výběr. Díky
Odpovědět
akcul85:asi to tam budeš muset okouknout osobně. Tak se tam vyrazte podívat"čurou náhodou" v nějakou sobotu a koukněte, jak tam taková svatba vypadá. Jen tak zlehounka nakoukněte do dveří a máš to. Nám se taky byli lidí dívat a ani jsem je neznala. Mě to tam prostě nesedlo. Obrazy na zdi mi přišly hrozně strašidelný ]-( Ale záleží na vkusu. No v Telči je to vážně nehezký. Tam se prostě stojí na chodbě a ty vzadu nevidí, ani neslyší. Fotky ze zahrady jsou ale krásný. Je to prostě kvíz, viď? Tak pevné nervy a šťastný výběr.Držím palce ;-) V Jihlavě na radnici je to moc hezký. Ne v obřadní síni, ale v tom gotickým sále.Velký prostor, klenuté malované stropy. To se mi líbí.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?