merinda, Tomáš nás nefotil, byl na dovolené, ale fotil nás jeho kolega, Lukáš Konvička a byla jsem moc spokojená x-) x-) x-) koukni na naše fotky a kdyžtak cenu napíšu do IP :-)
ivi, no my měli v ceně okolo 500ti fotek, fotil nás od rána od 8.00 a pak odjížděl po obědě okolo 14.00 plus cesta, jel až z Prahy ;-)
cenu kdyžtak písnu do IP ;-)
Ahoj, mame zamluveneho fotografa na cely den, bude z toho asi 900 fotek digitalnich - ty dostaneme na dvd, z toho 60 nam jich vyretusuje a upravi a v papirove forme da do alba (album je v cene), dal nam udela dve zvetseniny na takovou "penovou desku", pak tam mame tusim 50 fotografii maleho formatu (jako na vyvolani) zdarma. Cena je 8000 (je to ten nejdrazsi "balicek") + doprava. Neni to zrovna malo, ale rekli jsme si, ze na fotkach setrit nebudem - ty nam zustanou:o) Tak doufam, ze budou stat za to...!
Ahoj my dali za focení od Kaji Melovske asi 5,000-bere si 50 kc za zaber. Fotky vyretusovala , dala na CD a par jsme jich dostali vytistenych. Dodatecne jsme si nechali jeste delat album a to nas prislo na 2,500. Ale jsme mooc spokojeni, fotky fakt krasny.
ahoj holky tak my s pritelem planumeme svatbu v Novem Meste na Morave a blizkem okoli... chci se optat vdavala se nektera z vas treba na Marsovske Rychtel nebo na Ski hotelu? a taky nejakeho toho sikovneho fotaka na den nasi svatby?
holky co rikate na toto www.fotostudio-js.cz je to moje kamaradka ze stredni skoly, ktera vede tuto firmu spolu s jejim manzelem a rikala ze mi rada svatbu nafoti.. mel od ni nekdo nafocenou svatbu? jaky byl pristup a tak podobne... dekuji nebo aspon co si myslite o jejich fotkach
ahoj luci, tak s místem svatby ani s fotografkou zkušenosti nemám :-( takže neporadím
http://www.fotime.fotoradce.cz/ my měli Lukáše Konvičku, koukni tady ;-) byla jsem moc spokojená, i s cenou i s fotografem a hlavně s výsledkem x-)
no snad tam neco najdeme moje rodina pochazi tam z okoli noveho mesta na morave pritelova rodina jsou anglicani takze doleti spousta lidi.. no uvidime co najdeme
luci, jestli byste to mohli mít blíž k Jihlavě, tak je docela fajn Šejdorfský mlýn v Okrouhličce - je to restaurace s velkou zahradou a penzionem, dělají tam zahradní svatby se vším všudy - obřad, hostina, grilovačka, ubytování x-) já jsem tam na několika svatbách byla a mají to fakt vychytané... akorát je o to velký zájem, takže bych doporučila to okouknout a případně zamluvit co nejdřív ;-)
jo a můžu se připojit k pandině chvále kluků z fotime.fotoradce - nás fotil Lukáš, spolupráce byla perfektní a s fotkama jsme maximálně spokojení x-)
Ahoj holky :-) , nevíte prosím někdo, kde poblíž Polné a Ždáru je dobrá restaurace na svatební hostinu? A taky dobrý fotograf v těchto lokalitách, případně ve Žďáru nebo v Jihlavě? Díky Hanka :-N
Ahoj holky, moc se mi líbily fotky od Lukáše Konvičky i od Tomáše Dolejšího. Kdo jste jednoho nebo druhého měly, mohly by jste mi napsat do IP cenu? Ráda bych fotografa od rána až po začátek hostiny. Děkuju
Ahoj nevěstinky a vdané paní! :-)
Potřebovala bych vás poprosit, kdo je z Třebíče nebo okolí a vybíral oblek pro ženicha přímo v Třebíči, tak kde je to cenově nejlepší?! díky moc x-)
Ivanas: zkus to naproti klášteru, salón Venesis - teď tam mají jakousi akci a pánský oblek tam maj kolem 2500,- ale nevím jak vypadají. Osobně bych zkusila OP Prostějov a pak Pietro (ale tam sou dražší)
ivi díky! a co třeba oděvy Petr? sice propagují především pracovní oděvy, ale obleků tam mají taky dost... a říkám si, že když je to takový míň oblíbený, že třeba budou mít ceny dobrý....